Ето го СЕПТЕМВРИ свеж! Започва есенен бебевалеж - Тема 9

• 39 295
  • 509
  •   1
Отговори
# 330
Виждам, че някой пиете лактогонен чай, други чай от копър и анасон. Как ги комбинирате, в какви количества?

# 331
Елч,
Аз съм при д-р Колева.Но иначе поради същите причини съм избрала да раждам и аз в частна болница, а и някак им имам повече доверие от Държавните.

Иначе и на мен много ми се искаше девойката да е дева, като баща си. Утре и е последния шанс. Всеки ден и говоря и я моля вече да излиза, но така като гледам ще си поостане за по- дълго време. В коремчето на мама и е най добре.

Ла Шери, честито бебче Simple Smile

# 332
  • София
ooooh! ooooh! ooooh! нЕам думи! Направо пращи от загриженост.  Confused
Нямаш ли някоя баба съседка да я помолиш да ти услужи с апарат за кръвно? Simple Smile Да си го проследиш за няколко дни, поне това да ти отпадне като тревога.
Намерих днес апарат от съседката и го мерих четири пъти през деня, не се вдига над 12и нещо горната граница Laughing
Поне това отпада като притеснение!
Иначе сега имам друга чуденка - до колко см разкритие най-много мога да го чакам да се обърне ( ако не ми изтекат водите) преди да отида за спешно секцио според вас? Имам предвид, че упойка ще трябва да ми слагат и не съм много наясно дали могат да я сложат във всеки един момент или не...

# 333
  • ул. "Мечтание"
Иначе сега имам друга чуденка - до колко см разкритие най-много мога да го чакам да се обърне ( ако не ми изтекат водите) преди да отида за спешно секцио според вас? Имам предвид, че упойка ще трябва да ми слагат и не съм много наясно дали могат да я сложат във всеки един момент или не...

До 5-6 сантиметра се води латентна фаза, след това вече е активната. Но никога не се знае колко бързо може да се развият нещата. Спешно секцио могат и при пълно разкритие да направят. Но пък ако отидеш с по-голямо разкритие току виж решили, че могат да изродят седалищно бебе.  Whistling Wink
Радвам се, че кръвното ти е добре.  Hug

xtna007, продават се готови смеси. Тези, които са си българския чай са по-добрия вариант, тъй като гранулираните бъкат от излишества, които са по-скоро вредни (подсладители и други помощни вещества, които е добре принципно да се избягват).

# 334
Момичета това нормално ли е, че вече много се притесних. След всяко ядене се оригваме доста трудно и по няколко пъти и се случва да върне храна. Но тъй като оригването трае доста време го държа изправен в ръцете ми сигурно час след ядене. Докато не изкара въздуха е много неспокоен. Плаче, напъва се зачервява се, извива се назад, върти се. Днес примерно сутринта се оригна три пъти преди да го сложа да спи и върна малко храна. Сложих го в леглото пак беше неспокоен, но после си заспа, после си повърна, докато спеше - два часа след хранене. Това поведение нормално ли е, че това връщане в леглото много ме притеснява.
P.s. Wiki беше ми много полезна, благодаря.

# 335
  • София

До 5-6 сантиметра се води латентна фаза, след това вече е активната. Но никога не се знае колко бързо може да се развият нещата. Спешно секцио могат и при пълно разкритие да направят. Но пък ако отидеш с по-голямо разкритие току виж решили, че могат да изродят седалищно бебе.  Whistling Wink
Радвам се, че кръвното ти е добре.  Hug

xtna007, продават се готови смеси. Тези, които са си българския чай са по-добрия вариант, тъй като гранулираните бъкат от излишества, които са по-скоро вредни (подсладители и други помощни вещества, които е добре принципно да се избягват).

Ей че обнадеждаващо звучииии:) Хич няма да бързам да ходя! Мерси Hug
А за чайовете - знаете ли дали има такъв без анасон, защото не ми понася въобще. Повдига ми се само от миризмата му ( отпреди да забременея). Гледах, гледах и не намерих, явно ще трябва да си го правя сама.

# 336
Аз пия Лакро фитолек. Тъй като не обичам изобщо да пия чай много го гледах съставките на тия чайове, но всички (които гледах във Be fit) бяха с анасон и копър. Но този е приятен, препоръчвам - поне за вкус, че моята кърма така и не тръгва особено, по 30-40 мл си произвеждам и това е Sad Вече почвам да се отчайвам, но ще продължа още 2 седмици и ако няма напредък, мисля да се отказвам, честно казано. Вие доизцеждате ли след кърмене да питам?
Ам, това с оригването и при нас е трудно. Понякога става, понякога не. И моята бебка връща от време на време и също не веднага след хранене, а примерно час след това. И много се гърчи също от газове, купих капки против колики (infacol), но не мисля, че действат.

Честити бебчета на най-новите мами! Много да ви радват!

И сега почваме с везничките Simple Smile Стискам палци да се родят бързо и лесно!

# 337
Цеди се след кърмене, независимо дали има или няма. Ако трябва помпата на празен ход пет минути дръж, така стимулираш кърмата. И аз се бях отчаяла, но нещата стават все по добре. Днес не съм дала и капка адаптирано мляко... Мерси много за успокоението, явно не само при моето бебе са мъка тия газове...

# 338
 baby_neutral baby_neutral baby_neutral Няма ли вече да се раждаш ....  Twisted Evil

# 339
  • В царството на мечтите
Ние май няма да се раждаме Confused Не че ми е дошъл термина на 29 мие, ама вече ми тежи, тромава съм и нещо от вчера натиска към ребрата ми.  Embarassed Embarassed Embarassed

# 340
  • ул. "Мечтание"
ЩЪРКЕЛОВА ВЕСТ! Елч си има бебе Нико!

иначе пичът се роди бая по-голям от Дара - 3260 гр. и 50 см. и се казва Нико. Кръстен е на баща ми, който е Николай и който, разбира се, веднага попита "ама само Нико ли ще е?" Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 341
  • София
Честит Нико, Елч! Tada
Много здраве и щастие му желая:))))))

# 342
Елч, честото бебче Simple Smile
Момичета аз от полунощ съм с контракции. Към 6 без малко ММ ме докара в болницата с контракции на 5мин. Но няма никакво разкритие Sad Но за сметка на това имам доста високо кръвно и ме приеха. Та....надявам се до края на деня моята девойка да се появи и да мога да ви се похваля Simple Smile Макар, че доки казава, че са слаби контракции, аз имам чувството, че ще умра от болка...

Стискайте ми палци.

# 343
Agness стискам ти палци  baby_neutral baby_neutral
ЕЛЧ , честито юначе и тук , много да ви радва   bouquet  bouquet

Аз чакам вече сме в знака везни ...може да излиза бебо  newsm78

# 344
  • София
Агнес, стискам палци за бързо и леко развитие и скоро да се гушкате с бебче:)))

Общи условия

Активация на акаунт