Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 965
  • 710
  •   1
Отговори
# 690
Херкулес така е обсебил темата, че ѝ трябва ново име: предупредителни знаци
в поведението на мъжете.
Или от какъв мъж да бягат нормалните ,образовани и интелигентни жени...
Представям си каква смачкана,отчаяна и нещастна женица е съпругата му,за да търпи това (ако изобщо я има де,надявам се да е имагинерен образ)

# 691
Въпросния "Херкулес" е мъж на средна възраст, който много, ама много му се ....е*е. Само, че не със съпругата му, а с някоя млада или хубава. В реалността явно има много задръжки и не може дори да си го помисли и обикновено избива на "сексизъм", ама в нета. Нещо от рода " ОО кой аз ли? Да се занимавам с такива ли? Че това на мен не ми е нивото. Аз съм мъж. Няма жена, която да се сравни с мен". В 99% избива точно на такъв сексизъм. Това не е първия женски форум, в който господина се изявява. Много е "силен" и в .....Розали.ком. Четох го наскоро съвсем случайно, написвайки в гугъл някакви думи, не помня какви и още на първата страница виждам нещо познато за Троянската война и хоп един лъвси аватар с изписано Херкулес. Много се смях. И там същото едно към едно. Копи пейст. Така че иска да е сред жени, макар и виртуални. Ч*ка му се. Разбирам го, донякъде. Не го оправдавам естествено, но явно е в андропауза. Това са симптомите, поне.

# 692
Въпросния "Херкулес" е мъж на средна възраст, който много, ама много му се ....е*е. Само, че не със съпругата му, а с някоя млада или хубава. В реалността явно има много задръжки и не може дори да си го помисли и обикновено избива на "сексизъм", ама в нета. Нещо от рода " ОО кой аз ли? Да се занимавам с такива ли? Че това на мен не ми е нивото. Аз съм мъж. Няма жена, която да се сравни с мен". В 99% избива точно на такъв сексизъм. Това не е първия женски форум, в който господина се изявява. Много е "силен" и в .....Розали.ком. Четох го наскоро съвсем случайно, написвайки в гугъл някакви думи, не помня какви и още на първата страница виждам нещо познато за Троянската война и хоп един лъвси аватар с изписано Херкулес. Много се смях. И там същото едно към едно. Копи пейст. Така че иска да е сред жени, макар и виртуални. Ч*ка му се. Разбирам го, донякъде. Не го оправдавам естествено, но явно е в андропауза. Това са симптомите, поне.

Здравей Ани, направо съм изумен!?! Може ли такова отношение към мен, и то от теб? Ами че аз си те бях харесал за събеседник и ми беше приятно мирно да си спорим. Накак си не е справедливо, не усещаш ли? Толкова ли много мъже има в този форум, че да се стремите постоянно да ме изгоните. Сега нямам време, защото си карам уикенда, но от утре, ще се постарая да поспорим и върху предишни твои коментари, защото всеки защитава тезата си както може и се бори за някаква кауза. До скоро и приятен ден!

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 15:12 от herkules

# 693
  • София
Наистина след всичко,което прочетох от теб Херкулес.....разбирам,че си противоречиш Laughing
Възможно ли е да има жена,която да цениш заради ума и?!
И не е честно да подбираш Crossing Arms

# 694
Наистина след всичко,което прочетох от теб Херкулес.....разбирам,че си противоречиш Laughing
Възможно ли е да има жена,която да цениш заради ума и?!
И не е честно да подбираш Crossing Arms

И, къде видя противоречие? мъжете (това е мое мнение) ценят у жените това което имат, а не това което нямат. А, за подбирането, не знам! Човек подбира, когато може да подбира, т.е. когато има право на избор!

# 695
  • София
Просто защото ти обобщаваш/жените това,жените онова/ и ето сега разбирам,че би допуснал,жена да има качества/ум/ които ти се харесват,иначе не би говорил за това,че харесваш една или друга потребителка,а и не би си правил труда да им отговаряш Simple Smile И не казвай,че това са типично женски качества с които жените....ъъъъъм.....те привързват сексуално,защото след всичко изписано от теб,си мисля,че търсиш и нещо друго.
Кои са тези качества и защо по дявола точно тези качества?

# 696
  • София
Сън, нито беше специално към теб, нито идеята е била да поучавам. Беше опит да спестя малко нерви на доста хора, но предполагам, че човек сам трябва да се  сблъска с няколко трола, за да види, че е безсмислено да се опитва да комуникира с тях нормално. Иначе като се има предвид какви са част от "бизнесмените" в България и от колко места можеш да си купиш диплома, образованието и бизнеса на Херко не изключват манталитета, който имаш предвид.

Херко, не знам какъв акъл и възпитание имаш, ако смяташ, че няма нищо провокативно да се изсипеш в женски форум, за да обясняваш колко са нисши жените. Все едно да отидеш на гости, за да обясняваш на някого колко му е грозна къщата.
Дааам,има истина вярно,за дипломите де.Иначе троленето  в темите може и да е напълно безмисленно,като обсъждането на нокти...в тази тема....примерно Laughing

# 697

Здравей Ани, направо съм изумен!?! Може ли такова отношение към мен, и то от теб? Ами че аз си те бях харесал за събеседник и ми беше приятно мирно да си спорим. Накак си не е справедливо, не усещаш ли? Толкова ли много мъже има в този форум, че да се стремите постоянно да ме изгоните. Сега нямам време, защото си карам уикенда, но от утре, ще се постарая да поспорим и върху предишни твои коментари, защото всеки защитава тезата си както може и се бори за някаква кауза. До скоро и приятен ден!

Гадинке, не ме размеквай. Laughing

# 698
А това, че мъжете били по-силни...нали знаете, Smith&Wesson прави всички хора равни. Някои- даже водоравни.

Сам Колт, а не Смит и Уесън!

# 699
А това, че мъжете били по-силни...нали знаете, Smith&Wesson прави всички хора равни. Някои- даже водоравни.

Сам Колт, а не Смит и Уесън!

Мъжете са толкова силни, колкото жената им позволи. Оръжията и  меренето на достойнство са еднозначни и обикновено се използват и от двата пола ( понякога и от трите  Laughing ), зависи кой, колко и до къде се е насадил в  комплексите си  и съвсем не са признак на сила. Иначе  ако няма друго-  стария Калашник е много по-добър избор от демодираните револвери  Mr. Green

# 700
Сън, нито беше специално към теб, нито идеята е била да поучавам. Беше опит да спестя малко нерви на доста хора, но предполагам, че човек сам трябва да се  сблъска с няколко трола, за да види, че е безсмислено да се опитва да комуникира с тях нормално. Иначе като се има предвид какви са част от "бизнесмените" в България и от колко места можеш да си купиш диплома, образованието и бизнеса на Херко не изключват манталитета, който имаш предвид.

Херко, не знам какъв акъл и възпитание имаш, ако смяташ, че няма нищо провокативно да се изсипеш в женски форум, за да обясняваш колко са нисши жените. Все едно да отидеш на гости, за да обясняваш на някого колко му е грозна къщата.

Коралайн, предупредителните знаци в поведението на жените трябва да се коментират от мъже, а не от жени. Мъжете ще трябва да знаят, от какви жени да се пазят, след като разберат премеждията на други мъже, с жени, защото другото ще е женско самохвалство, или женска самоирония. Или ще заприлича на това, как престъпника сам разследва престъплението си, а темата ще се обезсмисли. Ти можеш да спестиш твоите нерви, ако спреш да се заяждаш. Когато някой не ти харесва, просто го подминамаш, а колкото до троленето, за мен това в момента е "крадеца викнал, дръжте крадеца". За акъла, възпитанието и образованието ми само можеш да предполагаш. Форумът е анонимен, и това е най-хубавото му, защото в реалния живот никой не би бил откровен, и никога не би казъл какво мисли в действителност, от съображение за сигурност или от куртоазия. Понятия като висши или нисши могат да бъдат заменени с по-можещи или с по-неможещи, но и двете са си вярни, защото ако не говорим за различни видове, то говорим за различни полове, на база изградена йерархия и управление на човечеството до днес. Има дълбоковкоренено убеждение у хората, че мъжът е много повече от жената, особено при постъпване на работа. Аз просто съм съгласен и се придържам към това убеждение. Феминистичните изблици ще отминат, а убеждението ще остане, защото не се нуждае от доказателства, а е видимо с просто око. Сарказмът ти в случая е неуместен. Аз не съм отишъл на гости у някого, защото никой не ме е канил, а "къщата", за която говориш е ничия собственост, и няма надпис "забранено за мъже"! Ако аз съм влязъл да разгледам неща на показ, и съм забелязъл нещо грозно и опасно, кое му е лошото да го съобщя на останалите, ако те не го забелязват, или се правят, че не го забелязват?

# 701
Херко, като признаците трябва да се коментират от мъже, ходи ги коментирай в форума на Фолксваген, тук са все жени.
Останалата част от поста ти е плод на твоята болна мегаломания.
И да факт е, че никой не те е канил, а "къщата" има надпис "бг мама". Но понеже явно нямаш капацитета да да схванеш сравнение, ако не е пълна аналогия, ще ти дам такова. Отиваш в местния клуб на пенсионера (в който няма надпис "забранено за работещи") и за почваш да обясняваш на хората, които са родители на твоето поколение колко са вредни за държавата. Макар че ти изглеждаш точно този тип човек.
Цитат
Ако аз съм влязъл да разгледам неща на показ, и съм забелязъл нещо грозно и опасно, кое му е лошото да го съобщя на останалите, ако те не го забелязват, или се правят, че не го забелязват?
Какво грозно и опасно забеляза? Жени със собствено мнение? Wink

# 702
Херкулес, ти толкова говориш ли си с жена ти, колкото с нас тука?

# 703

Никога не съм си представял, колко зли могат да са жените. От това по голям предупредителен знак, здраве му кажи. А, ти специално, нямаш милост. Ужас! След твоето разследване, а и толкова прецизно и подробно описване, че и анализ на моята личност, направо щях да припадна. Ако направя аналогия в минало време, преди век и половина, все едно, че си ме предала на турците. А, сега се почувствах съвсем гол, изправен пред женски феминистки съд, сред женска феминистка аудитория, която с нетърпение очаква присъдата, за да ме кастрира най-безцеремонно, заради това, че вместо вагина, имам мъжки атрибут, който нямам право да използвам, без специално женско позволение.

# 704
Глупости! Не преигравай. Нито някой те съди, нито ще те кастрира. Laughing Пишеш в публични форуми, съвсем естествено е да се видят писанията ти. Аз също не предполагах колко малък е интернет в същност, оттогава много внимавам какво пиша за трети лица, защото могат да се познаят. Използвай си атрибута колкото и където искаш, никой няма да ти забранява. Убедена съм, че даже всяка от пишещите тук би те насърчила в това ти начинание. Не виждам какво толкова зло съм казала, а  и чак подробно да съм те описала, не съм. Даже съм написала, че те разбирам донякъде. Това защо го пропусна? Надявам се, че това е в духа на шегата, което си написал и не си щял да припаднеш наистина. Аз много мразя да наранявам хората, които и да са те.

Общи условия

Активация на акаунт