Предупредителни знаци в поведението на жените

• 43 044
  • 710
  •   1
Отговори
# 270
Да. Досадно е. Хайде за друго да си говорим. Гледахте ли Син Сити 2?

Темата не е и за това!  Peace   Flutter

Добре. Смятате ли,че един мъж би отсвирил една жена ако тя откаже да гледа Син Сити 2 с него?

Ако е твой познат, вероятно да.

п. п. Какво е Син Сити 2?
  Филм. Особено хубав.

# 271
А аз не мога да разбера защо, когато нямаш интерес да дрънкаш само за секс, биваш обявен за консервативен?
Изключително елементарно и плоско ми е подобно мислене.
Същото като да кажеш на някой, който не иска непрекъснато да говори за храна, че е злояд.
Човекът може да си хапва доста и на често, ама да не вижда смисъл да плещи само за това, а да има и далеч по-други и разнообразни интереси.

# 272
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз не мога да разбера защо, когато нямаш интерес да дрънкаш само за секс, биваш обявен за консервативен?
Това ако е насочено към мен, е много далеч от целта. За да обявя някого за консервативен, трябва да съм го чела на повече от една тема, и съвсем не е задължително която и да било от темите да се върти около секса.

# 273
Твоето мнение ми напомни за това, а и не само.
Темата се завъртя на такава страна.
 Peace

# 274
Яд те е, че има и жени, които имат право на избор, ,особено в секса? Ами, реалността е такава. На изток е друго. Цивилизацията е в противоположна посока.

(не знам защо си си въобразила, че си авторитет и това, което смяташ за лош вкус има някакво значение за мен Laughing )
Да, изключително много ме е яд #Silly
Да си жива и здрава и дано откриеш каквото търсиш, при всичкия този голям избор и отворени отношения, на които си привърженик. Щом те влече!

П.П. Зависи за какъв тип цивилизация говорим.

# 275
  • Ямбол
AQUА, тази ти премяна е с лек сексуален подтекст.  Wink Да не раздаваш безплатни кочани на драгите съфорумки?  Laughing

# 276
AQUА, тази ти премяна е с лек сексуален подтекст.  Wink Да не раздаваш безплатни кочани на драгите съфорумки?  Laughing

Joy Виж как си се сетила! Twisted Evil
Но не, от миналата седмица си бях наумила да си сложа царевицата Laughing Реших, че след черните котки, ще отиват жълти мамули. А и страшно обичам варена царевица.

# 277
  • Ямбол
Хубав контраст си направила, харесва ми, а и ти отива.  Hug

# 278
 Hug dancing
Благодарение на теб до голяма степен.

# 279
  • Ямбол
В Русия съм, в Русия съм.  Laughing Hug

Пропуснах дискусията за дългите нокти. Много, ама много мразя такива лопати, като показаните в синьо оцветени по-горе. Харесвам къс и спретнат маникюр, в семпли цветове за през деня, и наситено червени нюанси за вечерни соарета.
Не мога да си представя жена да домакинства и готви с дълги нокти. То половината от продуктите ще остават под тях.  Mr. Green

# 280
  • Sofia, Bulgaria
За себе си мога да кажа какво са ми казвали мъже като положителни и отрицателни мои черти:
+хуаво тяло, вееща се коса и поддържани нокти и най-вече естествен грим
+знания в различни области особено техника и коли
+готвене, каране на кола, изкуства и сръчност като цяло

-мълчаливост, и замълчаване при някакво неудобство
-в 90% от случаите се оправям без ничия помощ и физически и с парите
-инат и ревност

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

Обява ли е това? Wink

Каква обява?!? С моя характер едвам аз се търпя, но това за секса беше в насока, че много познати и от двата пола са се изказвали от рода "много ме дразни, ама какъв секс/с***ки прави"
За всички е ясно че ако не се направят определени компромиси цял живот ще сме си сами...

# 281
Скрит текст:
За себе си мога да кажа какво са ми казвали мъже като положителни и отрицателни мои черти:
+хуаво тяло, вееща се коса и поддържани нокти и най-вече естествен грим
+знания в различни области особено техника и коли
+готвене, каране на кола, изкуства и сръчност като цяло

-мълчаливост, и замълчаване при някакво неудобство
-в 90% от случаите се оправям без ничия помощ и физически и с парите
-инат и ревност

НО ПОЧТИ ВСИЧКО МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРЕОДОЛЯНО С ХУБАВ СЕКС, незнам зле или добре е това

Обява ли е това? Wink

Каква обява?!? С моя характер едвам аз се търпя, но това за секса беше в насока, че много познати и от двата пола са се изказвали от рода "много ме дразни, ама какъв секс/с***ки прави"
За всички е ясно че ако не се направят определени компромиси цял живот ще сме си сами...

Нищо не съм казала за секса. Simple Smile

# 282
Не мога да разбера защо всяка малко по-консервативна жена бива определяна като такава с проблеми в леглото. За всеки влак си има поне един пътник, а често и един стига за добро пътуване.
Аз пък мисля че консервативните са по-добри в леглото. Пазят си жарта един вид....
Ако практикуваш всеки ден с различни мъже креватни упражнения, то ще ти стане навик и отегчението е просто следствие... Wink

# 283
"много ме дразни, ама какъв секс/с***ки прави"

Ам сигурно има и такива които не дразнят и оо ама какъв секс правят.

Винаги има нещо по-добро някъде там, ама в един момент искаш да си седнеш на дупенцето и да мирясаш, да пишеш по цял ден в бг-мамма.  Laughing

# 284
Почти никога мъжете не се хващат с такова момиче/жена каквато казват, че искат и търсят. Накрая винаги се намира някоя тотална противоположност, която да ги върти на малкия си пръст.
От много търсене накрая на най-гнилата ябълка попадат. Да не говорим, че ако се загледате красивите мъже почти винаги ходят с някое неглиже момиче . Направо да се чудиш защо са заедно.

И аз смятам, че лиричният герой на темата харесва друг тип жени и го привличат повече, но води борба със себе си, че такава жена не му отива и не може да я покаже в обществото, защото няма да му е на нивото и ще му се смеят.  А най-вече смятам, че го е страх да не се разочарова, че е сбъркал в избора си на половинка.

Общи условия

Активация на акаунт