Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 933
  • 710
  •   1
Отговори
# 345
Именно! Изчетох 80% от коментарите по темата и стигам до извода, че може би съм идеалния мъж. Simple Smile
В сравнение с Херки и Аманда Лепор изглежда като идеалния мъж.
(абсолютно нищо лично към твоя коментар Peace )

Като предупредителен знак в поведението на една жена бих приела липсата на подкрепа към приятелките й. В тази връзка: подкрепям напълно коментарите на момичетата преди мен. Mr. Green

# 346
  • В заешката дупка
Идеята е тази, че с едно такова решение, мъжът поставя на карта два други живота, с изключения на собствения си. Без да е нито чул, нито видял, нито да е говорил с въпросните не един, а няколко лекари.
А примерът ще е кофти, защото тя самата ситуация е отвратителна.

Примерът е кофти не само заради това. Примерът е кофти и заради това, че в него лекари дават съвети за аборт. Ако с подобно решение мъжът поставя на карта живот, то лекарите с подобни препоръки направо го отписват. Не е тяхна работа да дават подобни съвети. Неетично, неморално и безотговорно е това. Но наистина нямам намерение повече да споря. Примерът за мен си остава изключително неподходящ.

# 347
Херко, тук ли си още? Стори ми се, че снощи влезе в Биг брадър. Ако не си Христо, си кажи.

# 348
В 21 век нормалните хора отдавна не си играят на господари и роби.
Абе аз почнах да се чудя кой некадърен средновековен вещер му е объркал отварката на Херки, та го е запратил в 21-ви век да ги ръси едни ... Точно като някой от "Дошли от миналото" е.

По добре ще е да видиш какво се случва, благодарение на допускането на женско управление, вместо да се чудиш над смехотворните си измислици. Та значи, след 19 век идва 20, след него 21 после ще дойде 22 и т.н. Защо не допуснеш, че съм пратеник от бъдещето, и са ме пратили да предупредя човеците, за това което може да им се случи, ако не унищожат феминизма, и не спрат с глупавото натрапничество за равенство между половете, което никога няма да има, а ще си остане само женска мечта, която обрича голяма част от хората на глад, мизерия и самоунищожение.
http://www.vesti.bg/sviat/evropa/vtori-palach-na-id-se-okaza-fra … privlicha-6027709

# 349
Херки, разбирам, че на теб ти се иска да си по-добър от другите ей така, по подразбиране, само защото си с определен цвят на кожата, с определени органи между краката или по някакви други независещи от усилията ти "качества". Който не може да направи друго, се уповава на това че били мъж, нали, поради което по рождение имал повече права от жените по някакви мистични причини.
Ако едната ти дъщеря бъде пребивана от мъжа си, а на другата мъжа й си намери младо гадже и я остави да гладува заедно с децата, ще твърдиш ли, че имат тези права само защото са мъже?

Последна редакция: чт, 20 ное 2014, 12:32 от *Coraline*

# 350
  • Насред хаоса
Херки, никога няма да минеш за пратеник от бъдещето с тия мракобеснически разсъждения. Светът върви напред и миналото си остава в миналото. ИД е крещящ пример какво става, когато властта се съсредоточи в ръцете единствено на мъже, без значение каква националност са.
Сега си удари задника в тавана, че да ти мине, и се успокой.

# 351
  • София
Да бе да, феминизмът обрича човечеството на глад, мизерия и самоунищожение... По-голяма глупост от това не можа ли да измислиш... И всички войни по света, както и унищожението на природата, на което сме свидетели и прочие, и прочие са заради това, че жените искат да имат равни права с мъжете... Не знам в какъв измислен собствен свят живееш, съмнявам се обаче, че някога ще излезеш от него...
И честно казано не можах да разбера какво общо има статията, която посочваш с феминизма...

# 352

По добре ще е да видиш какво се случва, благодарение на допускането на женско управление, вместо да се чудиш над смехотворните си измислици. Та значи, след 19 век идва 20, след него 21 после ще дойде 22 и т.н. Защо не допуснеш, че съм пратеник от бъдещето, и са ме пратили да предупредя човеците, за това което може да им се случи, ако не унищожат феминизма, и не спрат с глупавото натрапничество за равенство между половете, което никога няма да има, а ще си остане само женска мечта, която обрича голяма част от хората на глад, мизерия и самоунищожение.
http://www.vesti.bg/sviat/evropa/vtori-palach-na-id-se-okaza-fra … privlicha-6027709
Защото аз идвам от бъдещето и мога да ти гарантирам, че такава заплаха, за която говориш, няма.  Laughing
Като сте некадърни, мъжете, ще тънете в мизерия. То и за прием в университетите условията за мъже са доста занижени, иначе почти няма да влязат мъже. Равенство няма. Критериите за жените във всяка област са много по-високи от тези за мъжете. Налага се на вас да ви се дават отстъпки, за да можете да се кутирате. Какво да се прави, като не можете да еволюирате и стоите на едно и също стъпало с векове, докато женският пол еволюира все по-бързо?!

# 353
Да бе да, феминизмът обрича човечеството на глад, мизерия и самоунищожение... По-голяма глупост от това не можа ли да измислиш... И всички войни по света, както и унищожението на природата, на което сме свидетели и прочие, и прочие са заради това, че жените искат да имат равни права с мъжете... Не знам в какъв измислен собствен свят живееш, съмнявам се обаче, че някога ще излезеш от него...
И честно казано не можах да разбера какво общо има статията, която посочваш с феминизма...
[/b]

Някой смята постиженията в науката за глупост, защото могат да се използват злонамерено, други пък се радват от удобсвата които науката им предоставя. Ти смяташ, че съм измислил тази глупост, а аз мисля че само споделям виждания и възгледи относно бъдещето. За почти всички войни възниквали до сега, малко или много са били заради женската същност, като почнеш от Троянската и стигнеш до днешната война с исляма. Сега демократичния свят ще се разправя с ислямистите, защото не уважавали жените си!!! За това ще ги превъзпитават с военна сила и насила ще им вкарат 68 депутатки в Афганистанския парламен, за да се научели да уважават жените. Може лесно да се предположи, колко от тях ще останат живи, след като демократично нахлулите войски, все някога си отидат.  Аз не живея в измислен свят, това което казвам е реалност, само че на вас не ви се харесва и си фантазирате. Статията която съм посочил има много общо с феминизма, а франция е люлката му. За а ти стане по-ясно ето ти още доказателства.
http://nikikm.blog.bg/politika/2014/04/11/zashto-vse-poveche-rus … lubomir33.1256136

Ето ти и една извадка, ако не щеш да четеш статията, за да ти стане още по ясно.

"Но може би никога преди западната либерална култура не е изглеждала толкова вулгарна, цинична, толкова отблъскваща в своята безнравственост и мръсотия, както днес.
Тя изкривява и поврежда почти всички видове човешки взаимоотношения.
На първо място, тя унищожава семейството.

Тя  създава  условията, при които съпруга и бащата не са в състояние да влиаят на семейството си и да взимат правилните решения. Тя вменява на жените поведение, неестествено за тяхната същност и под прикритието на еманципацията ги превръща в предмет на цинична експлоатация. Тя изправя децата срещу родителите, изтривайки любовта и уважението към родителите, които са първоначално заложени в детето.

Днес, въпросът пред женените двойки:
"Искаш да имаш дете или куче ?", се счита за нормален.
И хората дори не забелязват чудовищната противоестественост на подобна алтернатива.

Понятията  прелюбодейство и разврат постепенно изчезват от обращение. В световната история има много примери за упадък и морална деградация, подкопаващи обществото и като че ли в тази област не можеше да се измисли по-голяма мръсотия от тази. Но днешните шампиони на "свободата на личността" надминаха перверзниците от миналото – те въведоха модата на семейните посещения на публични домове."

Хайде сега, ти ми кажи!!! Колко според теб е измислен този свят в който живея, и защо трябва да изляза от него?

# 354
  #Crazy #Crazy Скоро не бях виждала толкова глупости написани на едно място........ ooooh!
Както се питаше в една реклама "Нещо в детството ли.....?"  Mr. Green

# 355
  #Crazy #Crazy Скоро не бях виждала толкова глупости написани на едно място........ ooooh!
Както се питаше в една реклама "Нещо в детството ли.....?"  Mr. Green

Аз бих казал че глупост е мисълта за равенство и равнопоставеност, ама всеки сам си избира кое за него е глупаво. newsm78

# 356
  • Насред хаоса
Ще ме прощаваш, Херко, ама Троянската война по-специално не е възникнала заради хубавата Елена, а заради Парис, който я отвлича от мъжа й. Демек, пак опираме до глупост от страна на мъж. Такъв един бистрим сега и в една друга тема в друг подфорум. И феминизмът изобщо не ви е крив за глупостите, нито сега, нито преди.
Радикалните ислямисти смятат, че друговерците са по-долно качество хора - и мъже, и жени, само защото са друговерци. Ти смяташ, че жените са по-долно качество хора от теб, само щото са жени. Тоест, разликата между теб и тях е поводът за недоволство. Иначе тяхното и твоето са еднакво безсмислени. Твоето даже е още по-тъпо, защото ако човек може да си избира вярата, не може да си избира пола. Сега схващаш ли цялата глупост на пропагандата си?

# 357
Нема начин... жените са виновни за разпадането на тоя свят.  ooooh!
Жените са виновни, че изневеряват. Верно ли бе?! Е пък мъжете изневеряват 300 пъти повече.
Жените поне са способни на силни чувства, могат силно да се привържат към някой и да го обичат до края на живота си, мъжете само за "онова" мислят. Според мен мъжете не са способни на толкова силни чувства, каквито изпитват жените.
Нормално е жените да нямат права, не е нормално да имат.  newsm78
Заради това, че жените работят, мъжете мизеруват.  newsm78
Работата на жената е да ражда деца и да ги гледа. Мерси! Аз предпочитам да работя. Много по-лесен е животът като ходиш на работа. Ми то като видиш по-хубаво, защо ти е да живееш само по най-лошия възможен начин?! Значи само на мъжете да им е добре и да работят. Как ли пък не, аз също искам да работя, да се виждам с хора всеки ден, не да гледам деца, докато грохна и животът ми мине без изобщо да съм го живяла.
Ще ме прощавате, но много ми се събра напоследък, поне тук да си го излея.

# 358
Цитат
За почти всички войни възниквали до сега, малко или много са били заради женската същност, като почнеш от Троянската и стигнеш до днешната война с исляма.
Започнали са ги мъже, провели са ги мъже и жените не са имали никакво право на глас, но били "заради женската същност"? Коя женска същност точно? Ако  за теб всичко зло е "женска същност", повредата е при теб, не при жените

Цитат
Тя  създава  условията, при които съпруга и бащата не са в състояние да влиаят на семейството си и да взимат правилните решения.

Защото винаги съпругът взима правилните решения, нали? Нищо, че може да е пияница, женкар, комарджия, насилник - каквото решение вземе той е правилно.

Цитат
Тя вменява на жените поведение, неестествено за тяхната същност и под прикритието на еманципацията ги превръща в предмет на цинична експлоатация. Тя изправя децата срещу родителите, изтривайки любовта и уважението към родителите, които са първоначално заложени в детето.
Празни приказки без конкретика. А, и авторът, отново зане по-добре от жените каква е "тяхната същност".

Цитат
Днес, въпросът пред женените двойки:
"Искаш да имаш дете или куче ?", се счита за нормален.
И хората дори не забелязват чудовищната противоестественост на подобна алтернатива.
Всъщност съм виждала доста повече мъже, които не искат деца, отколкото жени. И кой е прав тогава?

Цитат
Понятията  прелюбодейство и разврат постепенно изчезват от обращение. В световната история има много примери за упадък и морална деградация, подкопаващи обществото и като че ли в тази област не можеше да се измисли по-голяма мръсотия от тази.
О, аз мога да ти кажа по-голяма мръсотия от тази веднага. Жени, убивани мъчително с камъни, защото са изневерили на съпрузите си. Или защото съпрузите им са ги обвинили в това, без значение дали е вярно. Момичета, омъжвани за мъжете, които са ги изнасилили, понеже само така "запазват достойнство". Хора, хвърляни в затвора и бити публично, защото са правили секс без (все още) да са женени.

Цитат
Но днешните шампиони на "свободата на личността" надминаха перверзниците от миналото – те въведоха модата на семейните посещения на публични домове."
Никога не съм чувала за такава мода, сигурно е само между приятелите на автора.

Не бе, този не може да е истински. Троли нарочно.

# 359

Цитат
Понятията  прелюбодейство и разврат постепенно изчезват от обращение. В световната история има много примери за упадък и морална деградация, подкопаващи обществото и като че ли в тази област не можеше да се измисли по-голяма мръсотия от тази.
О, аз мога да ти кажа по-голяма мръсотия от тази веднага. Жени, убивани мъчително с камъни, защото са изневерили на съпрузите си. Или защото съпрузите им са ги обвинили в това, без значение дали е вярно. Момичета, омъжвани за мъжете, които са ги изнасилили, понеже само така "запазват достойнство". Хора, хвърляни в затвора и бити публично, защото са правили секс без (все още) да са женени.

А мъжете могат да имат, колкото жени пожелаят. Хм! Пак хубавото да е само за тях.
Аз викам по-добре да няма женски пол, отколкото да е толкова потъпкван и да живее само в страдание заради мъжкото его!

Общи условия

Активация на акаунт