Предупредителни знаци в поведението на жените

• 42 937
  • 710
  •   1
Отговори
# 675
Абе не е точно така. Мъж на 50 да е с момиче на 18 е доста срещано явление и не прави впечатление на никого, а обратното става само, ако момчето е жиголо, и е доста смешно.

Ако е толкова често срещано, хората нямаше да се шокират. 30+ е разлика, която повечето хора не приемат, пък този 48 годишен, които "челастри" 18 годишни ученички е по-скоро някакво изключение.

Не знам дали е изключение, но мисля, че здраво ще загази. Не може да избяга от ситуацията и ония двете го въртят на пръста си. Постоянно го изнудват. Представям си, ако разбере жена му!!! Дори и аз няма да мога да му помогна. А сме приятели от доста години.

# 676
Фетишът да спиш с тинейджърки ми е непознат и непонятен, особено що се отнася до зрели и осъзнати мъже.
Аз лично не бих спал с жена под 25 години, дори и да ми се предлагат богатства. Едни свежи форми не са привлекателни за мен без женственото поведение и излъчване, които идват с времето. Да не споменаваме инфантилността и самочувствието, които трябва да бъдат изтърпяни.

Единствено за майтапа бих се прежалил, ако ученичката е дъщеря на някоя потребителка от форума.  Wink

# 677
Грим, не се знае какво ще мислиш на 50 години.
Има такава тенденция по принцип и при мъжете, и при жените.
Като малки искат да правят секс с по-големи от тях.
С напредване на възрастта променят желанията си в противоположна посока.
Надявам се да не съм и аз от тези изкукали баби дето харесват мъже с по 20-30 години по-малки от тях.  ooooh!

# 678
  • София
Дааам кризата на средната възраст не отминава нито леко,нито бързо Mr. Green
Впрочем аз като работя с мъже/от всякакви възрасти 20-50г./ и ми казват,,началство,, как да го приемам:
а-подигравка hahaha
б-подмазване
в-свалка
г-прекалено си проста за да разбереш
д-хубава си мааа,не си тормози главицата с неща таквизи Laughing
е-щом си,,началство,, си умна
Обърквам се Rolling Eyes
Пък имаше на позната на приятелка,приятелка Grinning кандидат мъж,който тя отбичила,щото като я завел при маминка на ,,сгляда,, тя му поднесла жената яденето в чинията подредена като усмихнато личице и казала на момичето,,че той ако не му е така подредено,не го яде,, Shocked Laughing....не зная дали е истина...
Едно време са ми казвали,че ако искаш да разбереш каква ще е бъдещата ти жена,опознай майка и..../такива съвети са давани на младежите,преди брака/.Вие виждате ли прилика м/у вас и майките си,които биха ориентирали мъжете за вашия характер?

# 679

Едно време са ми казвали,че ако искаш да разбереш каква ще е бъдещата ти жена,опознай майка и..../такива съвети са давани на младежите,преди брака/.Вие виждате ли прилика м/у вас и майките си,които биха ориентирали мъжете за вашия характер?

Това е така, но се е отнасяло в друг смисъл, което значи, че ако майката е дебела, и дъщерята ще стане като нея, нищо че в момента е слаба.

# 680
  • София
От теб очаквах хаплив коментар по първата част на поста ми Laughing Изненада ме Simple Smile
Ми не е само за фигурата  и за характера е,сигурна съм.Свързано с това,че е възпитавана от тази жена и приела нейните ценности.

# 681
От теб очаквах хаплив коментар по първата част на поста ми Laughing Изненада ме Simple Smile
Ми не е само за фигурата  и за характера е,сигурна съм.Свързано с това,че е възпитавана от тази жена и приела нейните ценности.

Права си! Там е работата, че и аз знаех, че ти очакваш реакцията ми относно "жена шеф", че и то на много мъже, и за това се въздържах, защото знаеш, че за мен това е извращение с природата. Мъжът винаги е бил, е, и ще бъде винаги повече от жената. Феминистичната гавра още не е достигнала кулминацията си за да бъде ликвидирана, но за това пък търпи последствията от това и я застига често, мъжкото правосъдие.

# 682
Не хранете трола.

# 683

Еее..... ако визираш мен, това е много грозно, защото представата ми за трол, е от многото фантастика (приказки) за тях. Грозни космати чудовища!!! Не искам да прозвучи нарцистично, но аз харесвам много физиката си и се имам за доста привлекателен от към страна на жените. Я, все пак дай дефиниция за трол!

# 684
# 685

Да, ама не си справедлива. По тази логика и аз мога да кажа същото за теб и останалите. Кое намираш за провокативно в коментарите ми, дето пречи на темата?

# 686
  • София
И дойде само за да ме поучаваш?!
Не смятам,че троли....това е мнението на голяма част от мъжете без образование и собствен бизнес.При Херкулес предвид това,че не е нито едно от двете,не зная кое е формирало мирогледа му.
Темата беше страхотна преди да се изядете,аз лично искам да попитам авторката ,дали младежа е прочел мненията и какво е коментирал?

# 687
Сън, нито беше специално към теб, нито идеята е била да поучавам. Беше опит да спестя малко нерви на доста хора, но предполагам, че човек сам трябва да се  сблъска с няколко трола, за да види, че е безсмислено да се опитва да комуникира с тях нормално. Иначе като се има предвид какви са част от "бизнесмените" в България и от колко места можеш да си купиш диплома, образованието и бизнеса на Херко не изключват манталитета, който имаш предвид.

Херко, не знам какъв акъл и възпитание имаш, ако смяташ, че няма нищо провокативно да се изсипеш в женски форум, за да обясняваш колко са нисши жените. Все едно да отидеш на гости, за да обясняваш на някого колко му е грозна къщата.

# 688
ох, обърках темата.

# 689
Херкулес така е обсебил темата, че ѝ трябва ново име: предупредителни знаци
в поведението на мъжете.

Общи условия

Активация на акаунт