Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 903
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета и момчета  Simple Smile

Имам въпрос относно Sutherland- имате ли идея какви са нивата на заплащане за позиции от рода на Senior Team Manager?

Търся работа на подобна позиция, имам и опит в outsource сферата, може би HR-ите тук биха ми помогнали с избор на компания/ позиция   bouquet

Успех на всички търсещи работа  Hug

Около 3000? При нас за Team Supervisor имаме бюджет 2500. Търсим човек с немски език и опит като вайзор  Peace

Високо ниво на езика ли търсите? Учила съм до Б2 преди няколко години. Ако не е тайна, къде работиш ти ( може и на лично)  Simple Smile

# 571
  • София
Ice queen, Hug

Аз затова реших да зарежа илюзиите си за кариера и си търся нещо, в което да ме устройват мястото, времето и парите.

# 572
Ice queen, Hug

Аз затова реших да зарежа илюзиите си за кариера и си търся нещо, в което да ме устройват мястото, времето и парите.

Благодаря на всички.  Hug

Да, аз това искам някакво някакво нормално съотношение време-пари. За мястото нямам претенции - мога и да пътувам и града да сменя...
Съгласна съм да направя компромис с едното за сметка на другото. Съгласна съм  да работя за малко пари, но и по-малко часове. През другото време ще уча руски(подхванала съм го)  Laughing и въобще ще обърна внимание на себе си.
Съгласна съм и на 14 часов работен ден, но(!) само ако е добре подплатен. Ще поработя, ще спестя и ще се откажа в даден момент.
Ама висока позиция + 6 дни по 10 часа за 700 лв, гарнирани със солидна доза стрес...   Rolling Eyes

Търсенето продължава... Успех на всички.  Hug

# 573

Имам въпрос относно Sutherland- имате ли идея какви са нивата на заплащане за позиции от рода на Senior Team Manager?

Търся работа на подобна позиция, имам и опит в outsource сферата, може би HR-ите тук биха ми помогнали с избор на компания/ позиция   bouquet

Около 3000? При нас за Team Supervisor имаме бюджет 2500. Търсим човек с немски език и опит като вайзор  Peace

Заплатата е колкото се договориш, 2-3к плащат на тим лийдове, супервайзори и мениджъри като зависи от ъкаунта и тима. За синиър пак зависи от ъкаунта, но може и до 5k да стигне, под 3.5-4 няма да падне, но там до авг-септ беше с много връзки, сега не знам как е. Работното време в повечето случаи е кофти, не за всички тимове, но давам пример - 3 месеца от следобед до 01:00 am и един месец 9-18.

# 574

Заплатата е колкото се договориш, 2-3к плащат на тим лийдове, супервайзори и мениджъри като зависи от ъкаунта и тима. За синиър пак зависи от ъкаунта, но може и до 5k да стигне, под 3.5-4 няма да падне, но там до авг-септ беше с много връзки, сега не знам как е. Работното време в повечето случаи е кофти, не за всички тимове, но давам пример - 3 месеца от следобед до 01:00 am и един месец 9-18.

Мерси за инфото !   bouquet

# 575
  • в огледалото на живота
Кралице,Дадос няма да се отчайвате и да падате духом момичета  Hug
Знам,звучи изтъркано,но ще открите своето място  Peace

# 576
Не мога да напиша "Радвам се, че открих тази тема". Търся работа през последните 4 месеца и знам, че не е дълъг период, но тонуса ми започва да пада. Не съм "опряна до стената", но искам да съм активна и полезна на себе си и на работодателя си (бъдещия). Четох доста за CV-тата и вече не съм сигурна дали моето е добро.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 11:16 от G&B

# 577
Вчера си пуснах документите на трима потенциални работодателя. Дори аз не знам искам ли тези работи. Пускам ги, но все си имам едно на ум. Те не, че са ме извикали някъде...

# 578
  • София
Мотивационното писмо като прикачен файл ли се изпраща? Четох, че можело да се напише в самия мейл, а само CV-то като прикачен файл. Много ме тормози това мотивационно писмо.  ooooh! Кажете някакви съвети.

# 579
Aз бих го сложила като прикачен файл, задължително с имена в този тип:
Аглея Иванова - СВ
Аглея Иванова - МП

Така работодателя като изтегли файловете лесно ще си ги намери, ако иска да ги прегледа за втори, трети път. А не СВто да е изтеглено на компа, писмото да го търси в джобс, джмейл и т.н.  Peace

# 580
... и ми се обадиха за ново интервю, искаха да отида веднага, но нямаше как, тръгвах към НОИ - та в Петък съм на ново интервю ... newsm26

# 581
Аз днес ходих на въпросния тест. Наистина беше изцяло писмен като в училище Simple Smile Дойде HR- а, раздаде листите, каза имате един час, като свършите ги оставете на рецепция, довиждане и излезе Simple Smile.
Но смешното беше преди интервюто, сутринта си счупих краката да бързам, да заведа детето на градина, да се върна в къщи да се преведа в търговски вид и да стигна до офиса на компанията на време. 15 мин. преди интервюто аз вечу бях успешно паркирала в близост до адреса и решавам да постоя в колата докато стане време. Пет мин.преди уговорения час, вече решително посягам да отварям вратата и да слизам и до мен спира паяк. Госпожо, веднага преместете колата, защото иначе трябва да ви вдигна. Направо изстинах.АМи сега?!  Десет сутринта в идеален център - мисия невъзможна... намерих ... на пет пресечки от там, стигнах до сградата на спринт с токчета Simple Smile) Добре, че беше на осмия етаж, че да успея да се поема малко въздух в асансьора

# 582
  • София
Писмо ли писа? Simple Smile

# 583
Не,  обява в пресата за откриване на хотел, бяха дадени данни и трябваше да оформя текста, освен това имаше една задача за проверка на наблюдателността и третата, беше данни да се попълнят в таблица по зададено условие.

# 584
  • София
Здравейте!

Някой има ли информация какви заплати се дават за тези позиции в конкретната фирма, а и не само:

http://www.jobs.bg/f2524284
http://www.jobs.bg/f2524266
http://www.jobs.bg/f2524289

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт