Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 918
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
от известно време ви следя, още не съм се решила за смяна на работата, но се оглеждам тук там и попаднах на това:
"Административен служител за работа от вкъщи
Предлагаме надомна работа по 6-7 часа на ден. Плаващо работно време, часовете могат да се разпределят през целия ден. Работата се извършва от вкъщи. Състои се в изпращане на един и същ имейл. Работата е много лесна и механична (copy/paste).

Заплащането е 15 лв. на ден.20 лв през събота и неделя/по желание Задължително изискване е кандидатите да имат компютър с Интернет."
 newsm78
звучи ми като обява за СПАМ-аджия  Thinking

# 556
  • София
Много е подозрително. От вкъщи може да се проследи твоят IP адрес.
По принцип има програми за мейлинг, които го правят това, даже без копи/пейст.

# 557
  • София
И днес ме поканиха на интервю.  Blush На обявата съм кандидатствала преди 25 дни - казвам го за да вдъхна надежда на тези, които чакат от много време.  Simple Smile

На мен ми се обадиха една година след като си бях подала там документите. Но вече бях започнала работа и не отидох. Сега много съжалявам  Sad

# 558
Здравейте момичета и момчета  Simple Smile

Имам въпрос относно Sutherland- имате ли идея какви са нивата на заплащане за позиции от рода на Senior Team Manager?

Търся работа на подобна позиция, имам и опит в outsource сферата, може би HR-ите тук биха ми помогнали с избор на компания/ позиция   bouquet

Успех на всички търсещи работа  Hug

# 559
Обадиха ми се за интервю в кол център, за customer care, говорихме малко на английски по телефона и ме поканиха в офиса им да направя тест. Та въпросът ми е, някой запознат ли е с тези тестове, част от интервюто в този род компании - за език ли са, професионални за позицията ли са или и двете?

# 560
  • София
Мен са ми давали да пиша мейл до клиента. На двата езика. Немски и английски. Обикновено отговаряш на някакво оплакване на клиент. Някакъв казус ти дават.
Здравейте момичета и момчета  Simple Smile

Имам въпрос относно Sutherland- имате ли идея какви са нивата на заплащане за позиции от рода на Senior Team Manager?

Търся работа на подобна позиция, имам и опит в outsource сферата, може би HR-ите тук биха ми помогнали с избор на компания/ позиция   bouquet
Аз също се интересувам. Peace

# 561
Копче, благодаря! На последното интервю разигравах ситуация уж по телефона с недоволна клиентка на живо, не знам защо сега като ми казаха заповядайте да направите тест, реших, че ще е писмен и да избирам между отговор а и б примерно  Laughing

# 562
  • Плевен
от известно време ви следя, още не съм се решила за смяна на работата, но се оглеждам тук там и попаднах на това:
"Административен служител за работа от вкъщи
Предлагаме надомна работа по 6-7 часа на ден. Плаващо работно време, часовете могат да се разпределят през целия ден. Работата се извършва от вкъщи. Състои се в изпращане на един и същ имейл. Работата е много лесна и механична (copy/paste).

Заплащането е 15 лв. на ден.20 лв през събота и неделя/по желание Задължително изискване е кандидатите да имат компютър с Интернет."
 newsm78
звучи ми като обява за СПАМ-аджия  Thinking

И аз се чудих на тази обява, но въпреки това кандидатствах, че си търся нещо подобно.

# 563
Kaк ви се вижда 6 дневна работна седмица по 10 часа на ден, отговаряш за 1/6 от България и заплатата е трицифрена?  #Crazy  Cry

п.с. Одобрена съм и чакат моето "да".

# 564
Kaк ви се вижда 6 дневна работна седмица по 10 часа на ден, отговаряш за 1/6 от България и заплатата е трицифрена?  #Crazy  Cry

Звучи като да им теглиш майната... Confused

# 565
Прибрах се ето така  Cry
Благодаря на всички!   bouquet

# 566
Скрит текст:

Звучи като да им теглиш майната... Confused

Знам.
Тръгнах си от интервюто и се разплаках и си вървях плачейки.  Cry
Скрит текст:
Не се оплаквам от това, че не ми звънят за интервюта, на някои от местата ме одобряват и ме искат "веднага", но условията...
За Бога, говорим за високи позиции в наложени фирми (а тази дори мн известна). Говорим за сериозна работа и сериозни отговорности. Отговаряш за една камара обекти и служители ....и накрая потресаващи заплата и раб. време. Защо бе хора, защо се съгласявате? Защо учите 5-6 години, защо трупате опит години и накрая.... Щом има такива условия значи има и хора, които ще се съгласят.
Колкото и да мисля, не се виждам как ще издържа чисто физически. Поне, ако заплатата беше хубава да се прежаля за половин година, а то...
Вървях си и си мислех, че искам да имам деца и нормален живот. Учих, трупах години опит, издигах се в работата... Е, налага се да сменя работата и се удрям в зверска действителност. Не мога, а и не искам да се уча да живея така! Не!
Извинете ме за лиричното отклонение, ама днес много се отчаях.  Sad

# 567
Ice Queen  Sad Hug  не се разстройвай, какво да кажа - мила родна картинка.  В провинцията сме обречени на подобни абсурдни предложения.

# 568
Ice Queen, не се примирявай! "твоята работа" те чака някъде там!  Peace Hug

# 569
Здравейте момичета и момчета  Simple Smile

Търся работа на подобна позиция, имам и опит в outsource сферата, може би HR-ите тук биха ми помогнали с избор на компания/ позиция   bouquet

Успех на всички търсещи работа  Hug

Около 3000? При нас за Team Supervisor имаме бюджет 2500. Търсим човек с немски език и опит като вайзор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт