Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 891
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
# 601
Благодаря G&B!   bouquet

ще ми е твърде много необходим   bouquet

след като работих два месеца и шестнайсет дни като чистачка и не ми платиха осигуровките за месец и шестнайсетте дни къртовска работа, докато си изкараха отпуските - не знам какво да очаквам ...

# 602
Очаквайте само хубави неща! Не бива да подхождате негативно (на друг е лесно да се дават съвети).

# 603
Един от вече бившите ми шефове казваше "Никой не ви е обещал добро отношение".

тъпанар! без извинение
Значи толкова са назад някои пишман -бизнесмени и мениджъри, че нямам думи. Значи в основата на всяко отношение трябва да е доброто отношение, че нали служителите ти вадят парите?! Или какво? Може би са ти роби и са ти длъжни за нещо  #Cussing out

# 604
Моето любимо си остава: "Тук си, за да изпълняваш, а не за да мислиш."
Текучеството не плаши работодателите в момента, защото безработни и търсещи работа бол. Все ще има хора, които да се навият и на по-ниска заплата и на по-лоши условия на труд. От безизходица. Да, може и да е временно, ама тях ги устройва. Confused
Отчасти може би е вярно, предполагам зависи от сферата. До скоро бях мениджър на много голям отдел( 100+) и да ви кажа е много е неприятно като напусне някой- пак ходи по интервюта, губи си време в обучения и адаптация, КПД на човека,който го обуча спада,защото по цял ден му помага и т.н.  Crazy Тоест, поне за мен е ужасна загуба на време и пари, ако може да се избегне е най-добре. За това и причините за напускане силно са ме вълнували  Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 17:10 от mushica777

# 605

тъпанар! без извинение
Значи толкова са назад някои пишман -бизнесмени и мениджъри, че нямам думи. Значи в основата на всяко отношение трябва да е доброто отношение, че нали служителите ти вадят парите?! Или какво? Може би са ти роби и са ти длъжни за нещо  #Cussing out

Съгласна съм , не само защото човек винаги трябва да се поставя в положението на човека срещу него,а и защото когато човек се чувства добре, работи много по-добре и по-съвестно. Дали харесваш хората и как ги приемаш няма никакво значение и не трябва да си личи, важно е те да са ОК , за да върви бизнеса напред.

# 606
Относно заплатите, не смятам, че нивото е паднало. Но по-високите заплати носят след себе си много допълнителни красоти.
Мисля, че наблюденията ти са ограничени в сфери, където средното е двойно на средното за страната. Заплащането на неквалифициран труд, както и на такъв, изискващ хуманитарно образование, е надолу. Доколкото те чета, ти не търсиш такива хора.  Peace

# 607
Здравейте,
От два месеца поглеждам обявите за работа, но не всекидневно. Кандидаствала съм по 3 обяви, две от които на половин работен ден. Досега не са ми се обаждали за интервю. 
Много искам да си намеря работа, която да е свързана с опита и знанията ми, но на половин работен ден ( 4 часа). Ясно е , че и заплатата е наполовина.Даже мислех след отпуската ми по майчинство да предложа на работодателя си такъв вариант, но нещата се развиха по друг начин. Как мислите дали в БГ има такива действителни работни места, а не само замаскиране на неплащане на осигуровки?
Не съм търсила работа по обяви от десетина години и не съм много в час с тези неща, така че темичката ми е много полезна.
На единствената работа с пълен работен ден , на която кандидатствах,след близо 2 месеца ми отговориха по мейл,че не са ме избрали по документи ( и ще ми пазят данните 6 месеца). Най - вероятно това е автоматично генериран отговор, макар и с името ми, но...след 2 месеца? Все пак обратната връзка е хубаво нещо.
Успех на всички, които търсят работа .

# 608
В коя сфера сте?

# 609
Здравейте!

Някой има ли информация какви заплати се дават за тези позиции в конкретната фирма, а и не само:

http://www.jobs.bg/f2524284
http://www.jobs.bg/f2524266
http://www.jobs.bg/f2524289

Благодаря!

В конкретната не знам, но в три други знам за около 2000 +/- 10% при сходни умения и позиции.

# 610
Работя в C3/Customer Contact Channels.

Избрахте ли Site Director?

Между другото за Talent Acquisition Manager бих могла да препоръчам един страхотно кадърен HR.

# 611

Да, талънт акуизишъна ни от САЩ го беше намерила в ЛинкедИН.

# 612

не давате обратна връзка... Wink

# 613

Аз давам, иначе да,имаме такъв проблем с кандидатите, които се гледат след мен или без мен. Но се опитвам да го разреша някак си.

# 614

Аз давам, иначе да,имаме такъв проблем с кандидатите, които се гледат след мен или без мен. Но се опитвам да го разреша някак си.

само се пошегувах. остава в сила това, което написах по-горе, ако се интересуваш.

Общи условия

Активация на акаунт