Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Нямам сили да кажа нищо, чувствам се като едно нищо. Както и да е...  Hug Hug

# 586
Горе главата, момичета! Всичко ще се подреди.
Нивото на заплатите е паднало страшно много.

# 587
А защо  newsm78 Абсолютно безпричинно е.
Просто се чудя как да се боря на интервюта с шефове-чорбаджии.

# 588
Днес обявих на шефката решението си да напусна. Отговорът беше "Добре, бе!" Дори не попита "защо"  Rolling Eyes Абсолютно непредвидима е в реакциите си, но това дори на мен ми дойде прекалено.  Rolling Eyes Не се чувствам недооценена или нещо подобно, а по-скоро се чудя защо чак сега /след почти три години работа в кантората/ осъзнавам, че за нея сме просто вещи, роботи, които и изкарват пари и нищо повече. Бездушие  Confused
Всички отчаяни да не униват, а да си мислят, че скоро слънцето ще изгрее и на тяхната улица!!!  Hug

# 589
Aз след 5 години къртовски труд и изкарани милиони на фирмата,пак получих просто "Добре". Нито попита защо....ама халал да й е. Mr. Green

mushica777, искаме високо ниво и опит в сферата.  Peace Работя в C3/Customer Contact Channels.

# 590
Aз след 5 години къртовски труд и изкарани милиони на фирмата,пак получих просто "Добре". Нито попита защо....ама халал да й е. Mr. Green
О, 5 години! Моите са почти 3. Чак милиони не знам дали съм и изкарала, но стотици хиляди със сигурност. Къртовски труд? Да, определено. За сметка на това тя определено ми разказа играта психически  Wink Ако знаете какво ми е леко на душичката тази вечер  Whistling Чувствам се за пръв път така от години.

# 591
А защо  newsm78 Абсолютно безпричинно е.
Просто се чудя как да се боря на интервюта с шефове-чорбаджии.
Идея нямам, но през последните две години ходих по доста интервюта и това ми е наблюдението.

Преди банката, работих в строителна фирма, взимах много, наистина много добра заплата като за нашето населено място, но ми се съсипа психиката, голям тормоз брах.

# 592

mushica777, искаме високо ниво и опит в сферата.  Peace Работя в C3/Customer Contact Channels.

Мерси , Red Velvet  Simple Smile Езикът ще ме спъне, опитът е налице Simple Smile

# 593
Днес обявих на шефката решението си да напусна. Отговорът беше "Добре, бе!" Дори не попита "защо"  Rolling Eyes Абсолютно непредвидима е в реакциите си, но това дори на мен ми дойде прекалено.  Rolling Eyes Не се чувствам недооценена или нещо подобно, а по-скоро се чудя защо чак сега /след почти три години работа в кантората/ осъзнавам, че за нея сме просто вещи, роботи, които и изкарват пари и нищо повече. Бездушие  Confused
Всички отчаяни да не униват, а да си мислят, че скоро слънцето ще изгрее и на тяхната улица!!!  Hug
Изключително непрофесионално да не си даде труд да разбере защо човека напуска. Ами нали след това ще напусне и следващия назначен, вероятно по същата причина, от която тя не се вълнува. Странни хора ,че и глупави. #Crazy

# 594
Аз например напуснах през Май месец. От Април до Септември напуснаха общо шест човека. Не й е трепнало за никой от тях....тя е бездушна кучка.

Относно заплатите, не смятам, че нивото е паднало. Но по-високите заплати носят след себе си много допълнителни красоти.

# 595
Един от вече бившите ми шефове казваше "Никой не ви е обещал добро отношение".

# 596
Един от вече бившите ми шефове казваше "Никой не ви е обещал добро отношение".
Моето любимо си остава: "Тук си, за да изпълняваш, а не за да мислиш."
Текучеството не плаши работодателите в момента, защото безработни и търсещи работа бол. Все ще има хора, които да се навият и на по-ниска заплата и на по-лоши условия на труд. От безизходица. Да, може и да е временно, ама тях ги устройва. Confused

# 597
Здравейте!

Някой има ли информация какви заплати се дават за тези позиции в конкретната фирма, а и не само:

http://www.jobs.bg/f2524284
http://www.jobs.bg/f2524266
http://www.jobs.bg/f2524289

Благодаря!
Нещо подобно търся за мъжа си, за друга фирма ми цитираха от 2 до 3 к в зависимост от стажа.

# 598
Аз го правя без пари  Peace Не мога да гарантирам наемане, макар да съм кандидатствала през Jobs вместо двама човека, и им намерих за нула време работа (преди това им бях оформила сиви-то). Преди това те нямаха успех по няколко месеца.  Peace
За наемане, мога да вкарам и връзки, но бих го направила само за близък човек. Не съм си помисляла да вземам пари за това.
В интервютата в кафе няма нищо лошо, най-големите headhunters по света се виждат с кандидатите си извън офиси.  Peace Въобще не го намирам за притеснително.
В агенцията за подбор преди съм се виждала с кандидати за високи позиции извън офис, именно за да се чувстват по-комфортно.

Писах на лични относно помощта за CV, ако не Ви затруднява.   bouquet
Търсих и фирма за подобни услуги, попаднах на услужливи такива в Англия.

# 599
утре съм на интрвю-ю!

Общи условия

Активация на акаунт