Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, търсим програмисти Simple Smile
http://www.jobs.bg/f2501874
http://www.jobs.bg/f2501862

Това са двете наши обяви Simple Smile

# 196
  • София
Еха, какви хубави обяви. Жалко, че не съм програмист, а икономист Simple Smile

# 197
  • КиТ
Започвам да се замислям за второ висше аз  Crazy

# 198
  • София
В CV-то в графата адрес на работодател. кой адрес се пише, на главния офис или на офиса където кандидата е работил?

# 199
  • КиТ
Е къде си работила,главния офис може да е във Варна примерно,пък ти да си работила в Плевен  Peace

# 200
  • София
И аз така си помислих, но реших да питам. Не си бях ъпгрейдвала CV-то много време. Сега ми се налага просто. Забравила съм какво е да търсиш работа, след като останах без такава по много безумна причина, но както и да е  Grinning

# 201
Никога не съм писала адреса. Защо би им било на HRите да знаят точния адрес? Thinking

# 202
  • София
Аз веднъж бях на интервю, в което HR-рката беше много изненадана, когато уточних,че до еди коя си година съм била в гр.Х,а след еди коя си съм в София.Изрично си го записа.
А един мой бивш шеф азваше - едно е да си работила в дадена компания в малък град и те са те преместили в по-голям като София, друго е да си работила само в един малък град. Simple Smile

# 203
  • София
Момичета, търсим програмисти Simple Smile
http://www.jobs.bg/f2501874
http://www.jobs.bg/f2501862

Това са двете наши обяви Simple Smile

ЕОВИН, много бих искала да знам, как гледате на кандидати, които имат различна професия от пргорамисти, но сега са изкарали двугодишен курс за програмисти в дадена академия.Реално нямат опит, но имат желание и някакви знания?Бихте ли назначили такъв човек?
Съпругът ми е икономист, работи си в неговата сфера, има интерес към ИТ , но казва че е вече ксъно.Аз пък се чудя дали е късно?

# 204
Аз веднъж бях на интервю, в което HR-рката беше много изненадана, когато уточних,че до еди коя си година съм била в гр.Х,а след еди коя си съм в София.Изрично си го записа.
А един мой бивш шеф азваше - едно е да си работила в дадена компания в малък град и те са те преместили в по-голям като София, друго е да си работила само в един малък град. Simple Smile
Има също разлика дали те са те преместили, или си се преместила сама Simple Smile
По въпроса с адреса на работодателя - пиша само град, напълно достатъчно е.

# 205
  • София
Има също разлика дали те са те преместили, или си се преместила сама Simple Smile

Е щом става въпрос за същата компания, сигурно те са ме преместили.Без тяхно желание няма как да стане Simple Smile

# 206
Видях това за компанията, но аз визирах неподпомогнатата амбиция Simple Smile

# 207

ЕОВИН, много бих искала да знам, как гледате на кандидати, които имат различна професия от пргорамисти, но сега са изкарали двугодишен курс за програмисти в дадена академия.Реално нямат опит, но имат желание и някакви знания?Бихте ли назначили такъв човек?
Съпругът ми е икономист, работи си в неговата сфера, има интерес към ИТ , но казва че е вече ксъно.Аз пък се чудя дали е късно?

Знам ли Mr. Green По принцип имаме доста стажанти, на които се плаща, но не знам на какви заплати ги взимат. Thinking Т.е. нали, да не очаква въпросните 3-4 бона  Wink. Нищо не му пречи да прати сиви на която от двете обяви се чувства по-подготвен и да пробва. А тоя двугодишен курс, ако е тоя, който си мисля, не би трябвало да има проблем да го вземат на джуниър ниво където и да е, направо да си праща сивито по всички обяви, които му хванат око Peace Ужасно много програмисти се търсят и като няма (или не искат да се местят), хората наемат на по-ниско ниво и дообучават на място.

# 208
  • София
ЕОВИН, благодаря   bouquet

# 209
  • КиТ

Е щом става въпрос за същата компания, сигурно те са ме преместили.Без тяхно желание няма как да стане Simple Smile

Е защо,може пък въпросния да е имал желание да се развива в големия град и да си е подал позиция съответно там.Нали си има обяви за вътрешен подбор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт