Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 721
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
Цитат
Mагазин за продажба на перилни и почистващи препарати,директен внос, търси служител/ка за работа.Магазина се намира в кв.Лозенец,в близост до метростанция.
.

Кандидатът/ката трябва да има изключително силна мотивация за работа.Да бъде личност,която обича търговията като професия,да обича да продава.Да може спокойно да комуникира с клиентите,да говори и обяснява.Да намира подход със всеки клиент,да бъде любезна и с желание да овладее особеностите на продуктите.Експанзивен тип личност,който наистина обича точно такъв тип работа.Опит няколко години в магазин в който сте работили сама е предимство.Честна и коректна.

Ако просто си търсите някаква работа,пропуснете тази обява.

Предлагаме гарантирано коректно отношение.Заплата,и процент от реализирания оборот.Възможност за допълнителна работа при желание.
Да има възможност да работи и в събота.Елементарна компютърна грамотност.

Мотивационно писмо е задължително.Не клише от интернет,а точно за тази позиция.Няколко думи,както усещате работата.Актуална снимка и автобиография също са задължителни.
ooooh!
На такава обява какво мотивационно писмо?

# 346
А аз се чудя на къде да поема и в каква посока в търсенето да се насоча и в коя сфера , не само свързана с моето образование и изобщо какво да проявя. Лошото е че губя , кураж и смелост и все повече усещам несигурност  Rolling Eyes Sad

# 347
Dados, кураж   bouquet  Hug

# 348
  bouquet Да се включа и аз. От около месец и половина активно търся работа. Ориентирала съм се към позиции senior accountant/ старши счетоводител/ заместник-главен счетоводител. Знам, че е много условно, но все пак ще питам ... имате ли наблюдения как върви заплащането за такава позиция? 2500 нето космическа ли е? Ориентирала съм се към по-големи бг компании и чуждестранни такива.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Ако някой търси човек за подобна позиция - проявявам интерес.
Спорен ден и стискайте палци, че отивам на тест  Simple Smile

2500-3000  Peace

И аз мисля, че около 2500-3000 са заплатите. Но бруто, а не нето. 2500 за старши, нов кадър е доста оптимистично. Приготви се за дълго търсене с подобно изискване. Има фирми, които биха ги дали, но наистина са много малко.
Просто, ако фирмата е толкова голяма, за да има толкова много и сериозна работа за един старши счетоводител, то тази фирма ще има не един, а много старши счетоводители. Което пък сваля средната заплата. Ако фирмата пък е малка, няма да може да си позволи тази заплата.

# 349
  • София
И аз мисля, че тук има повече оптимизъм, отколкото реалност в очакванията за такава заплата, ама айде. Wink
Аз пък вчера ходих на едно интервю, което е част от 4 серии #Crazy и ме е яд, че казах по-ниска заплата, от колкото ми се ще. За пръв път на интервю ми се случва да ми кажат, че бюджетът, който компанията предвижда е над това, което аз искам. ooooh!

# 350
Имам доста познати, които работят като счетоводители - все в големи компании, на всеки работата доста се различава от на останалите, мъжът ми е в тази сфера и е работил и в счет. кантора, и в много голяма международна компания. Става въпрос за София. Търсила съм и аз хора за счетоводни позиции. От моя гледна точка стартова 2500 лв нето за старши счетоводител е много висока заплата  Thinking

# 351
Имам доста познати, които работят като счетоводители - все в големи компании, на всеки работата доста се различава от на останалите, мъжът ми е в тази сфера и е работил и в счет. кантора, и в много голяма международна компания. Става въпрос за София. Търсила съм и аз хора за счетоводни позиции. От моя гледна точка стартова 2500 лв нето за старши счетоводител е много висока заплата  Thinking
Много е, разбира се. Peace
Аз познавам един-двама одитори с такива заплати.

# 352
Току що ми се обадиха от Бюрото по труда, за да ми предложат работа по специалността - Счетоводство. Не мога да  повярвам просто.

# 353
Току що ми се обадиха от Бюрото по труда, за да ми предложат работа по специалността - Счетоводство. Не мога да  повярвам просто.
А, и на мен са ми предлагали, за бюджетно предприятие и бруто възнаграждение около 570 лв. Confused

# 354
А, и на мен са ми предлагали, за бюджетно предприятие и бруто възнаграждение около 570 лв. Confused
На мен за счетоводител в голяма строителна фирма. Дадоха ми телефон за връзка, говорих с преводачката и обеща , когато шефовете са в града , да ми звънне да се видя с тях. Притеснява ме, че работата няма да е само счетоводна, а и всякаква друга техническа по откриването и функционирането на офиса в града. Това ми го каза преводачката.

# 355
  • София
Аха, мен така ме викнаха на едно интервю уж за преводач, а в един момент се оказа, че трябва изцяло да поема прохождащ в чужбина бизнес.

# 356
В бившата ми фирма стоковедът по настоящем е фактурист, офис мениджър и помощник счетоводител, като премахнаха 5 души персонал, плюс касиера. Остана тя и главната счетоводителка, която също фактурира и асистира офиса при нужда Tired

# 357
Благодаря за всички мнения - и за, и против 2500 нето   bouquet
За мен е важно да си сверя часовника. Казах тази сума, защото трябваше да пробвам. Имам познати, които ме обвиняват, че се подценявам редовно. Явно единици са компаниите, които биха дали такова заплащане.
Хубава събота и неделя  Heart Eyes

# 358
  • Пловдив
Някой знае ли колко е заплатата на хостеса в магазин Decathlon?

# 359
Някой знае ли колко е заплатата на хостеса в магазин Decathlon?

Какво прави тази хостеса? Според мен около 6-700 ако е нормална работна седмица и месец.

Общи условия

Активация на акаунт