Работа, CV-та, HR-и, съвети - 39-та тема

• 104 858
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Странно. Колежката ми, която си проверява на колко и дали я осигуряват, не вижда сума. Отново ще погледнем!
Редактирам се: има сума.  bouquet

Да погледне във "Справка за осигурителен стаж и доход при пенсиониране"

# 511
Днес разбрах за нова измама в търсенето на работа:
Получавате подобен имейл, където ви казват, че са ви намерили от сайт за работа /в който действително сте кандидатвали/:
Скрит текст:
Dear хххххххх,
We decided to include you to our potential candidates list after detailed review of your resume that you posted on-line on jobsite.co.uk. Basing on your resume we believe that your skills highlighted in your resume are applicable to the role of Transaction Services Associate that we are hiring for. Please apply on our website here: www.imralc.com/t82i5

Please use your actual details and our HR staff will be with you shortly for telephone interview.

Thank you,

Robert Warner
HR Department

Когато видях заглавието се зарадвах, но след бърз прочит веднага ми светна лампичката.

Днес получих 4 отказа. Tired

# 512
  • София
Благодаря за предупреждението! Peace
Много подло! ooooh!

Съжалявам за отказите!

# 513
Aз прегледах набързо, но кое му е подлото?

# 514
По малко по - различен начин се опитват да вземат данните на хората и да направят с тях неизвестно какво.

# 515
  • София
Такива спамове вървят постоянно.
А доста хора си пускат свободно мейл адресите да гравитират дори и в бг-мамма.

# 516
Аз не видях нищо освен адрес.
Но не е правилно де.

# 517
Аз не видях нищо освен адрес.
Но не е правилно де.

Търсят канарчета за извършване на измамни транзакции или пране на пари. 

# 518
Обадиха ми се да ми кажат че са намерили по-подходящ кандидат. Тъжно ми е ...
Исках само да споделя.

П.П. Рядкост е при неквалифициран персонал да звънят, но ето, и на мен ми се случи.

# 519
  • София
Чакам от две места да ми се обадят.
Стискайте палци! Praynig

# 520
Чакам от две места да ми се обадят.
Стискайте палци! Praynig

Hug Стискаме!

Аз днес трябваше да ходя на интервю, организирано, чрез агенция. Обадиха ми се, че шефовете-интервюиращи ще бъдат тук чак понеделник и дали все още искам да се видя с тях. Миии искам...  Rolling Eyes

# 521
Момичета, дали направих правилно когато прехвърлих интервю в Ауто Хелп Ад , за понеделник понеже ме попитаха дали мога днес в 14 но нямаше как или понеделник. Стискайте палци  Praynig
Споделете ако имате мнение за Ауто Хелп АД Peace

# 522
Момичета, дали направих правилно когато прехвърлих интервю в Ауто Хелп Ад , за понеделник понеже ме попитаха дали мога днес в 14 но нямаше как или понеделник. Стискайте палци  Praynig
Споделете ако имате мнение за Ауто Хелп АД Peace
За каква позиция кандидатстваш там?

# 523
За секретарка, поканиха ме в офис на ул.Индустриална 11, добре че ми е на близо  Rolling Eyes

# 524
За секретарка, поканиха ме в офис на ул.Индустриална 11, добре че ми е на близо  Rolling Eyes
Имам приятелка в счетоводството. Доволна е. Не сме коментирали заплащане никога, но не съм чула да се оплаква от нищо. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт