Отговори
# 375
и аз така си свикнах с корема и да ви кажа ще ми липсва, като се роди бебка, усещането да ми е в корема и да ритка и шава.....носталгично ми става някак.... Embarassed newsm78

И на мен така....а от днес официално съм в 9 месец,имам точно 30 дни до термин Wink

# 376
ох,аз имам още 41 дни...то 10 като останат са много...та за 40 какво да говорим....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 377
Здравейте, момичета. Аз да ви се похваля. Като родих още вечерта сложиха момченцето ми в кувиоз защото му беше трудно да диша. Водиха го доносен, но незрял. Мен ме изписаха тъй като вече не ме лекуваха и нямаше смисъл да пазя само леглото при положение, че и да го кърмя не ми го даваха. Вчера като отидохме да го видим беше вече на легло и ми казаха, че се справя много добре и с дишането и с яденето, но беше още със системка. Птибрахме се и малко по-късно ми звънна непознат номер, а като вдигнах и ми се представи неонатоложката направо изтръпнах.. Оказа се, че моето мъниче се справя повече от добре и днес може би ще си го вземем, но трябваше да звънна сутринта и завеждащата да потвърди. Звъннах, говорих с нея и тя ме увери, че Калоян е напълно здрав и днес в 14:30 можем да си го вземем. Много съм развълнувана, до сега с ММ трескаво чистихме и оправяхме, сега вече аз почивам, той продължава   Grinning Най накрая ще ди гушна детенцето  Hug Една седмица от както съм го родила, а едва вчера му барнах бузката и ръчичката. Много много съм развълнувана. Официално днес ставаме трима  Praynig
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetЧестото изписване!!!!!!!!!!!!!!!! Запазете това вълнуващо щастие завинаги, а Калоян да пращи от здраве!!!!

# 378
Аз пък не мисля че ще ми липсва чувството да ми шава в корема....искам да знам че всичко е минало успешно вече и да се гледкаме....а на мен да ми е леко и да съм си пак толкова подвижна колкото и преди  Peace Wink

# 379
Шантал депресията може да не е от чувство за вина а от хормоните и е напълно нормално стига да не се задълбочава. С първото раждане имах депресия и няколко месеца ревях за щяло и нещяло. Хубаво ми е че бебето ми е в корема но само толкова другите болежки и неразполужения са толкова много че тайничко ми се ще хем да родя по рано хем бебето да е добре хем да е нормално раждане хем да е секцио да не ме боли но в крайна сметка е божа работа. Последна бременност ми е и ще и се насладя докато мога макар че не е лесно да се насладиш на болки в кръста четала гърба подути крака високо кръвно но ритничетата компенсират всичко. Но съвсем друго си е да ритка в ръцете ти да го видиш пипнеш помиришеш целунеш и т.н. Радвам се че сте си вкъщи и сте здрави и не се ядосвай за нищо защото не зависи от теб.

# 380
Вчера точно това казах на мъжа ми - че ще ми липсва усещането, че има някой в корема ми Laughing... Но тъй като не съм била майка и не знам какво ми предстои след като поема в ръцете си мъничето, мога само да споделя какво от това, което вече съм преживяла, ще ми липсва.

Иначе и мен ме обземат същите чувства като petynapetina:
...тайничко ми се ще хем да родя по рано хем бебето да е добре хем да е нормално раждане хем да е секцио да не ме боли...
  Laughing Laughing

Момичета, сигурно вече е дискутирано десетки пъти, но аз пак съм в чуденка за препарата за пране  Thinking - течен ли или на прах, специално за бебета или може и от другите? Не ми се иска да е много ароматен, Тео бебе мирише от километри, вече го пробвах на мои дрехи... Вие с какво ще перете? newsm78

# 381
  • Бургас
Аз съм в болницата за няколко дни под наблюдение заради тоновете. Сега след визитацията вс е окк. Явно е било превъзбудено

# 382
Аз пера само с течни прахове и използвам само на Медикс.но на памучни дрехи  да не кажа,че дори и омекотителя им не мирише...на бебешките мирише малко...аз не ползвам бебешки такива,но преди ползвах комбинацията Оранжев Медикс Алвина + Семана 0+ един бял Кокет се води и ставаше на дъщеря ми страхотна комбинация от аромати...но си мирише де..

# 383
Момичета, сигурно вече е дискутирано десетки пъти, но аз пак съм в чуденка за препарата за пране  Thinking - течен ли или на прах, специално за бебета или може и от другите? Не ми се иска да е много ароматен, Тео бебе мирише от километри, вече го пробвах на мои дрехи... Вие с какво ще перете? newsm78
http://www.9m-bg.com/index.php?p=cat_inner&sub=4&id=636
Аз в началото ползвах течен ариел, после персил,после тео бебе. Най-много ми харесва персила и пак него ще ползвам.

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 21:39 от aanee

# 384
Аз купих и изпрах с тенчния прах и омекотителя на Сано...мирише страхотно Simple Smile

# 385
Чудесни новини Деси ,дано само такива споделяме вече ... Praynig Praynig Praynig Praynig
и за малкия Алек,дано бързо се оправя и да се гушка при мама на топло вкъщи.. Praynig Praynig Praynig
Аз си взех Тео бебе и омекотитела на Сано ,доволна съм.То какво има да им пере като не са мръсни ,по скоро да ги освежи .Аз по миризмата за сега ги избирам  Laughing
А как се справяте с киселините ...Днес ми изгоряха червата направо ... Sad

# 386
Тук пък няма прахове за бебета или аз немога да намеря. И избор на каши и пюрета няма егати тъпата държава има само скъпите марки хип нестле и като ги гледам пюре от спагети с кюфтета и тем подобни глупости дето хич не са по нашия вкус. Как пък не бих си давала на детето спагети още от бебе и без това после в градините и училищата ги хранат само с спагети пържени картофи и филии с шоколад. Добре че холандия и франция са ни наблизо и ще си пазарувам от там.

# 387
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е с Rh "-"?
Имам въпрос и притеснение относно антителата.

# 388
  • при Дядо Коледа
При нас също няма бебешки прахове, използват се сериите сензитив или антиалергичен прах, без никакви миризми и парфюми.
Ливия, аз съм с РХ–,но не знам дали ще ти помогна. За сега не съм имала проблеми. Последните изследвания ми бяха в петък,но резултатите пращат директно  при Аг. Теб какво те притеснява?

# 389
  • Пловдив
Здравей, Аn...
След 3 дни влизам в 9-ти месец. С Rh(-) съм, имам аборт в 5 месец, преди 5 години и ми е бита ваксина. С тази бременност също имам бита ваксина, профилактично, в 28 г.с. Понеже ме следят и в София и в Пловдив (аз съм от Пловдив), имам три изследвания за антитела, които са отрицателни. Но вчера си взех пловдивските изследвания и те се оказаха положителни, т.е. има наличие на антитела...АГ-то ми newsm09, аз щях да припадна - направо невероятен ми се видя резултатът!!! Пуснах си и в друга лаборатория същото изледване, но ще е готово след 2-3 дни. Днес пък си чакам софийското изледване за антитела, та да видим... Мисълта ми е следната - при винаги отрицателни антитела, бити две анти Д-та, как по дяволите сега, изведнъж, от нищото, се оказва резултат - положителен??? newsm61

Общи условия

Активация на акаунт