Отговори
# 180
Късметче7, аз съм от Пловдив, тук казаха само лигнин, но аз си взех за мое спокойствие и превръзки за бременни. Доста са широки купих ги от DM-а, доста са широчки в двата края, ще видим дали ще ми вършат работа.
 А вие тоя лигнин нещо правихте ли го в смисъл, дали сте го нагъвали, рязали предварително. От болницата казаха да го навиваме, но не знам как, направо ще им занеса пакета пък да се оправят

# 181
Аз го прегъвах на колкото части ми беше удобно лигнина.

# 182
аз ползвах превръзки на паломита - най-обикновените, те са едни мекички в сравнение с другите.. лигнин по принцип искат, защото повечето доктори изискват при визитация да си без гащи..

# 183
Честито и от мен на новите бебоци,да са живи и здрави!
Аз ще раждам в Тина Киркова и там искат дамски превръзки..,явно навсякъде е различно. Simple Smile

# 184
Аз също съм си взела от DM превръзките за след раждане изглеждат ми удобни. Макар че тук нищо не искат дори дрехи за бебето си носиш само като си го взимаш. Даже ти подаряват п

# 185
На мен ми казаха от личния лекар направлението. Вече съвсем се обърках! Някой, който е взимал, ако може да сподели.

# 186
Лигнин искат докторите,защото с превръзките нищо не се разбира какво тече и как тече...тя попива! Лигнина можете да си го ползвате само преди визитация там да ви видят какво е текло и после да си сложите превръзка...
Аз лично слагах някъде 2-3 парчета и ги прегъвах дължината им на 3 и ми ставаше идеално Simple Smile
 Днес рябваше да си взема 45-дневния болниче,ама нищо не направих...общо взето за каквото излязох-абсолютна греда,както винаги при мен!!!
Поне взех намалени комплекти пелени дето са за в болницата-на 5 лв.че има ликвидация тук в един магазин ...взех и една от тези обикновените блузки с копчета отпред за в болницата само,но имаше само 1 за 3лева Simple Smile Още един анцуг ахаах за 12 лв от 22 намален Simple Smile И едно гащеризонче-за пижамка да го ползвам вечер...от 6,50 на 5лв.та ме закръглиха на 30 лева Simple Smile Козметика остана,лигнин,олиото и шампоана за в болницата...еднократните чаршафи и вече документацията да ми дадат,само че в Окръжна Варна искат документация за самата бременност,а доктора ,при който се следя не ми прави картони и имам само снимки от консултациите...изследванията остават за тях..ако ми ги дадат накрая,ама не знам...то с документи или без...то щото много ги гледат...та така от мен Simple Smile

# 187
  • София
На мен ми казаха от личния лекар направлението. Вече съвсем се обърках! Някой, който е взимал, ако може да сподели.
Аз го взех от личния лекар, малко се опита да ме убеди, че не е негова работа...но даде ми.
Когато ходих август месец в Майчин Дом обаче, лекаря при когото се записах, ми каза, че той ще ми издаде въпросното направление, ако реша да раждам там.
Клеопатра, ти беше при Станев в Лозенец, нали? Сега какво ще правиш, там ли мислиш да раждаш?
Мен другата седмица искат да ме приемат за секцио, а мен все още ме гложди въпроса дали постъпвам правилно. Всички ми казват да си ходя в Майчин Дом, за близнаци там уж е най-добрия избор, но аз имам лоши, много лоши спомени от преди години. Август месец пък като ходих на прегледи там, също не останах особено очарована. Но пък съм сигурна, че при евентуални усложнения, МД е най-доброто. В Лозенец в момента цари един хаос..който допълнително ме напряга.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 18:59 от Нимерия

# 188
Здравейте момичета?Как сте днес?

# 189
Аз съм супер! Сготвих, вечеряхме и сега малко релакс пред ТВ  Laughing Ти как си? Имаш ли още контракции?  Hug

# 190
Днес съм по-добре.Нямах контракции но бебо много риташе,не се спря цял следобед  Laughing

# 191
И ние сме така, даже са доста болезнени вече ритниците. Но аз имам подготвителни контракции от време на време  Rolling Eyes

# 192
Аз много се радвам като почне да рита,наистина е болезнено ама това чувство ми е любимо,да го усещам

# 193
Мен дежурната акушерка не спря да ме пита за това направление, все едно съм знаела, че ще ми се пукне мехура един месец по-рано, че да си взема.. Аз отивам в 3ч сутринта спешно да раждам, тя направление та направление.. Думи нямам

# 194
  • Бургас
Здравейте мами!Отдавна не съм ви посещавала,виждам,че вече имаме бебчета .Да са ви живи и здрави!!!  bouquet.Ходих на ФМ ,казаха,че бебо изостава с корема с две седмици и,че плацентата ми е  за 40-седмица,заради тромбофилията която имам.Д-р ми се притесни и сега го следим всяка седмица на доплер,казва,че е малко за седмиците-1780 г в 34-та седмица съм.Има ли някой да сподели нещо по въпроса!!! Благодаря  предварително! Laughing
Ние също изоставаме с около две седмици според коремчето, но спрямо размера на главата. АГ ме успокои, че няма място за притиснение, но все пак ми предписа да приемам 10 дни 'Дузофарм".

Общи условия

Активация на акаунт