Отговори
# 240
Скъпи мами, много благодаря за хубавата дискусия! Винаги е хубаво да чуеш различни мнения  bouquet Аз вече забравих яда , настроенията ми се менят като облаците навън:::::::::::::Simple Smile))))))))))) Помпа си купих от намалената на AVENT в Аико и мисля, е точно нея препоръча лекторката като говори за кърменето, а стерилизатор ще си взема на старо някакъв и чак след няколко месеца живот и здраве ще мога от собствен опит да кажа нужен ли е бил или не Simple Smile Леко е стряскащо да вземаш решения, които вече не засягат само теб , а най-скъпото ти , но всички ще се справим страхотно! Как беше приказката : Вие сте най-добрата майка за вашето бебе Peace  bouquet

# 241
Здравейте момичета,

Извинявайте, че пак повдигам тази тема, защото наистина надълго и нашироко е обсъждана, ама аз пак се чудя... За ръчните помпи на Авент става дума. Сега гледам, че по-евтиният вариант е намален в Айко и се чудех каква е разликата с по-скъпата и дали ще е също толкова добра... Има ли някоя мама, която да си е купила такава помпа или да е чувала отзиви за нея?

Предварително благодаря!   bouquet 

и аз бих искала да попитам същото , понеже все още не съм се ориентирала , и не зная каква е разликата между двете

# 242
Стерилизатор имам на авент за микровълнова - взех го на промоция от Айко с каката, защо да варя като мога да ги сложа и за 4 минути да са стерилизирани? Не знам колко е необходим на другите, но аз имам и куче + бабите, които идват и всички останали гости, предпочитам поне малко да стерилизирам... за помпата - всеки си знае, аз си взех в последствие с каката и я ползвах доста време, защото имах кърма, нищо, че с нея се кърмихме до 9м... сега просто си взех по-хубава..според мен - на Медела Хармони

# 243
Аз се връщам от голяма разходка-заболяха ме краката...час и половина,че и повече вървя..накупих нещата за в болницата,само остана козметика за бебето-в бебеборсата видях,че имат на Мустела някакъв шампоан ли какво беше за коса и тяло още от раждането...сега се чудя дали да е това или да е емулсия...това на Мустела е 20лв...и е голяма опаковка...ще видя ,ако не намеря такава емулсия..пък може и двете да ги взема и да слагам 1-2 пъти в седмицата от Мустелата,а през другото време с емулсията..аз така или иначе не ползвам дори и с дъщеря си редовно шампоана...аз нея вече не я мажа с нищо ( на година и 4 месеца)...ще го измисля...Остава малко по малко да изпера всички дрехи,да ги изгладя,да изчистя местата ,където ще седят...и да наеря багажериите за в болницата в торби... и да си чакам  baby_neutral Whistling Crossing Arms

# 244
тука нямаше слънце ,докато бяхме навън,ама адския вятър Simple Smile сега изгря...ужас.. вече искам да е към 25 градуса,не повече,не и по-малко  Tired Praynig

# 245
За болницата освен, това направление, трябва да носите и обменна карта, давт се от АГ-то който води жк, носете и лична карта.

шантал, бързо приспособяване един към друг  Hug

А, Алек в кувиоз ли е още, какво казват?

диваче, това как ще гледаш детенцето си, зависи само от теб самата, аз лично не съм позволявала на никого да ми се бърка и съм предпочитала сама да си гледам децата. дори смятам че колкото повече едно семейство си е отделно и се справя само, толкова по-добре. вярно в началото е малко трудно, но за 2-3месеца, се влиза в ритъм и хем си гледаш бебчето, хем на разходки излизате, хем успяваш и да сготвиш, изпереш т.н. и няма такава майка, която да не се е справила.

Помпата за кърма, аз лично съм я ползвала за стимулация, в началото и в периодите, в които нуждите на бебето се увеличават, докато организма свикне да "произвежда" повече кърма. Имам тази ръчната на Авент и ми е била достатъчна. Но наистина, ако бебето пие от шише, то електрическата е по-хубава.

Стерилизатор имам електрически, но да си призная в малкото случаи, в които съм стерилизирала нещо, съм ползвала както него, така и тенджера  Simple Smile

тединка, с избор на екип ли ще раждаш?

# 246
Адис, дълго умувах и накрая реших да съм без избор. И без друго не ги познавам докторите. Чувам само хубави мнения Simple Smile

# 247
sa6eva аз съм с мустела още от каката - използвам за тялото дори и сега /на 2-ра опаковка съм/ дермопочистващ гел за коса и тяло, за главичката в началото и докато свърши опаковката ползвах шампоан-пяна за новородени, а като олио ползвах масажното им олио.. само първото продължавам да използвам и сега, когато каката е голяма.. за малката пак ще взема от другите две, поне в началото Simple Smile
лично аз съм много доволна от продуктите Simple Smile

# 248
да се отчета и аз: най накрая приключих с покупките свързани с кърменето  Mr. Green купих си ръчната помпа на Медела, че е двуфазна, а стерилизатор взех електрически на Авент. Купих си термоподплънки, еднократни подплънки и крем за зърна на Авент....остана ми само възглавница за кърменето, но нея може и по късно  Hug

# 249
Аз мисля, че и обикновена възглавница (по-твърда) ще ми свърши работа за кърменето  Laughing ... че не ми се дават 90 лв. и за тази глупост  Laughing

# 250
ами това май беше точно дермопочистващото.... и за това се зазмислих..аз много не съм запозната с бебешката козметика...чела съм доста,ама от много четене и мнения накрая се чудиш...

# 251
не съм ползвала възглавница за кърменето.. имам уж за бременни, амам много спарва.. гушках каката и така се кърмехме или легнали

# 252
Аз си взех от Хиполенд възглавница за кърмене за около 30 лв.    Naughty

# 253
и аз за това ще изчакам след като родя да видя как ще се кърмим живи и здрави, и ако има нужда тогава ще купя възглавница

# 254
Момичета, да ви попитам, сега пиете ли повече течности, понеже аз пия сравнително много малко, а чета че е добре да пиеш над 2 литра вода на ден! Аз пия максимум литър - литър и половина. Мислите ли, че би повлияло количеството вода и за кърмата за напред?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт