Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 968
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • В сърцето на любимия човек
Феичке - да ти е жив у здрав, пу-пу  Heart Eyes

Относно прегледа - това е първият лекар, който наистина отговори откровено на въпросите ни, а не ни пробута "захарен памук" и "всичко е наред". Истината е, че имаме сериозни проблеми, ние бяхме наясно с това, но досега нито един лекар не смееше да ни го каже в очите.

# 106
  • гр. София
Пънче, затова токова харесвам Перси, защото не ми е спестила нищо до сега. Вярвам, че ще преборите проблемите и скоро ще гушкаш своето бебче.  Hug Hug Hug  Какъв план начертахте?

# 107
Добро утро и от мен. И аз тези дни чакам. Някои дни мисля, че ще дойде други си мисля, че може да са станали нещата. Но ще изчакам да мине поне 1 ден от закъснението и тогава ще се тествам. Хайде някой да се похвали с положително тестче и да повлече крак. А на всички, който предстой някакво лечение пожелавам бързо да премине и съвсем скоро да се случи чудото.

# 108
  • NE
Пънче Според мен е най-важното да сте откровени един с друг с АГ-то, иначе няма смисъл. А и с Перси ще успеете заедно, сигурна съм. Hug

# 109
Феичке, честита ви месечинка  Heart Eyes сладък Вили  Hug
Пънче, успех и от мен, важното е че си намерила провилното АГ, че не се луташ и за това  Peace

# 110
Много целувки за милия Вили  Hug Hug Hug сладурко!

Аз като никога след цикъл съм като след ову
Скрит текст:
криво ми е, рева вече втори ден подред , не нещо определено, просто от нещо ми става криво в ежедневието и веднага падам духом ... Явно мн ми се насъбра, ММ силно се опитва да ме успокоява и гушка и обича, като никога ... обикн. не е добър в успокоението; опитвам се да си набия в тъпата глава, че трябва да съм щастлива, че съм обичана ...

Стискам палци за нечакащите  Hug

# 111
  • Германия
Цветенце: честита ви месечинка. Да го нацелуваш този разкош.
И тъй като нищо не запомних, поне да ви наръся подобаващо
 babydust7 babydust7 babydust7

# 112
включвам прахото  Blush Mr. Green  newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 мерси, глухарче ukliam1

# 113
  • София
Добро ютрооо  Mr. Green
Глухарче,  Hug мерси за прашеца, ще си взема защото мисля че е розов. newsm79 newsm79
Вчера хванах прИмоцията на Вилито, Цвете имаш много красиво дете. Heart Eyes Пу пу.
Пънче, дано това бъде и първият лекар, който да ви помогне да сбъднете мечтата си. Hug Praynig Имам добро предчувствие.
Азирка, горе главата. Нещо доста често изпадаш в подобни настроения, знаеш ли на какво се дължат, какво те кара да се чувстваш така? Изследвала ли си ЩЗ?
Аз днес пусках контрола на ТСХ и холестерол, пуснах и един вит.Д, че напоследък доста чета за него и че все повече хора имат недостиг. Утре съм при Начев и следобяд на ФМ. Направих си графика, нещо май не се справям много добре с тая Т, много се мъча в тъмното с тоя термометър. Mr. Green

# 114
Мда, Ани, изследвала съм, ама явно горе в главата е проблема (шегичка)-Извинявам се, повече няма да ви пиша за тези неща, защото знам че е досадно ... Знам горе долу защо се получава така, но ... (просто съм такъв човек чувствителна, изпадам в крайности после пак се дигам, а и имам нужда да споделям, понякога се чувствам сама, говоря за това че приятелките ми повечето са бременни, не че са и мн на брой де...) Както и да е-спирам.
  bouquet

# 115
  • Варна
Азирка, най-лошото нещо, което можеш да направиш е да спреш да споделяш. Аз миналата зима бях така, докато накрая споделих с братовчедка ми някакви неща, които дори не знаех че са ми в главата, просто като започнах да говоря и плача и нямаше край... Един час съм плакала.... После всичко отмина... Не задържай нищо лошо в себе си...
Наистина пробвай да се фокусираш върху всичко, което имаш в живота си, а не върху това, което нямаш...
Изпращам ти само положителни мисли и усмивки!
Прегръщам те!
Хубава седмица на всички прекрасни момичета! Усмивки и за вас!

P.S. Цветенце, изпуснах промоцията, за което съжалявам, защото Вили винаги радва окото Simple Smile Нагушкай го от мен!

# 116
Здравейте днес от мен. Вчера точно се надявах, че ще се тествам днес и вечерта цъфнах. Та продължаваме наново другия месец. Все си мислех, че сме улучили периода. Мислех си че ще ми е гадно, но си казах че ще стане когато му дойде времето. Опитвам се да не унивам въпреки, че времето си тече.

# 117
  • София
АзиркаHug подкрепям напълно мнението на Ева, не се вторачвай толкова в чуждите паници, нищо не е такова каквото изглежда, радвай се на това което имаш, млада си, живей си живота....после с бебето е по-трудно. Mr. Green
Вал, нов месец, нов късмет.
Днес е малка Богородица, честито на всички празнуващи и нека Богородица ни донесе така желаните рожби. Амин!
Меци, честит малък имен ден на Ема-Мария, все така да радва всички около себе си. Heart Eyes Най-вече да е здрава и вие покрай нея.
Пфуууу, влязох че ТСХ-то ми е 0.86, сега ще намаляме дозата, холестерола влиза в граници....живота е хубав. Laughing

# 118
  • В сърцето на любимия човек
Ани - супер резултат, браво  Hug Аз утре ще пускам контрола, че днес по инерция си изпих хапчето и после се сетих, че трябва да пускам контрола  ooooh!

Вал - вие за втори наследник работите от скоро, нали? Ако и този месец не стане, може да пробваш с  тестове и графика на БТ да работите и в дните преди О (помня, че беше писала, че я усещаш след раждането).

Азирка - всички имаме своите върхове и падове, ненормално щеше да бъде обратното. Колкото и тъпо да прозвучи, насили се да се радваш на всичко около теб, дори да не ти е до това. В един момент ще видиш, че ще започнеш искрено да се усмихваш. Аз "продъних" ушите на моите приятелки, а и вашите. Истината е, че при мен "успокояването" дойде със смяната на клиниката и с факта, че се предприемат конкретни действия, които съвпадат с моите разбирания (че е необходима ЦС, че не сме за инсе, а трябва да подадем документи за фонда, че не съм за клостил и т.н.). Ако смяташ, че подобна промяна или някаква друга ще ти се отрази добре - направи я. Да - чакането, процедурите, изследванията и напразните надежди те изцеждат емоционално, но идва момент когато трябва да поставиш лична граница на собствената си душа и да не и позволяваш да я преминава, за да можеш да живееш пълноценно. Прегръщам те  Hug

# 119

Вал - вие за втори наследник работите от скоро, нали? Ако и този месец не стане, може да пробваш с  тестове и графика на БТ да работите и в дните преди О (помня, че беше писала, че я усещаш след раждането).

Да правим опити за второ детенце. Първото е на 6 години. То и той не стана много бързо та затова трябва да се заредя с търпение. Хубавите неща стават бавно, нали Heart Eyes Иначе овулацията си я усещам всеки месец, въпреки че този месец не беше така изразена като другите.

Общи условия

Активация на акаунт