Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 960
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • В сърцето на любимия човек
Меци - спокойно, в едната книга му правят магия и го превръщат в разгонен, убийствено секси мацоран  Mr. Green
Скрит текст:

Добро утро, впрочем  Hug

# 91
  • В къщурката на хълма на феите
дам дам добро е Mr. Green Mr. Green

# 92
  • NE
Пънче Имам един същински Грибо дето се е наредил на опашката да го гледам като писано яйце след бебето и мъж ми. Че приликата им е поразителна и външно и вътрешно без раните и нахапаното ухо. А казва се Морт. Mr. Green

Добру ютро и от мен Mr. Green

# 93
Феичке Mr. Green Да го погалиш специално от мен  Hug
Съвсем скоро препрочетох Вещици в чужбина и ми е прясно как на онази графиня и бяха омекнали коленцата от срещата с Грибо Mr. Green

# 94
  • NE
Пънче Щом си на вълна вещици и Грибо ти препоръчвам горещо "Маскарад". Peace

Чета ви и се надявам всички да се изнизите към следващите теми. Praynig

# 95
Цоп и от мен. Пънче, мерси за темичката, много приятна  Hug
Хич не мога да сваря да чета, сега ходя на работа за няколко часа и там предимно ви четях, сега няма време и там. После пък след работа все нещо за правене има и съм ви изпуснала тотално.

Азарче, честито ви сватба, много да се обичате  txtloves и много бебенца newsm32 Simple Smile
Фокси, съжалявам за разочарованието от прегледа, почини си сега в Гръцко, после ще ги мислиш прегледите  Hug

Успех на предстоящите им манипулации и прегледи  Praynig Дано скоро се наредят нещата и при вас, момичета  Hug

Скрит текст:
При мен нищо ново, всеки ден си ме боли корема, не мога много да спя, все бременни неволи, но пък свикнах с тях  Mr. Green Както една приятелка вика, да няма течове, пък другото ще го преживеем, все това си повтарям  Laughing

Хайде, лек ден, отивам да поизчистя малко и да се въведа в нормален вид, че ще имаме гости  Laughing

# 96
  bouquet  Привет момичета в този празничен ден  Hug  Случайно се видях с АГ-то ми и се разбрахме за фоликулометрията  Peace  Силно се надявам да не отида на 26.09 , че съм от нечакащите  Praynig  Заредила съм се със слънчеви и позитивни мисли и чакам предстоящата ми почивка   grinning039

# 97
Персенска е много готина, но борбата ще е трудна, дано заедно успеем, друго не мога да кажа.

Всъщност мога - наздраве с бяло вино от мен  Wine Glass Drunk cheers

# 98
Пънчолитке, наздраве и от мен, ама с червено Wine Glass Wine Glass Drunk

# 99
Пънче наздраве и от мен ама с чай хихихи
Колкото и да е трудна борбата ще успеете Hug

# 100
  • гр. София
Пънче, чакам подробен доклад от прегледа ти при Перси.  Naughty Naughty Naughty

# 101
Благодаря ви за милите пожелания, момичета! Днес ни изписват и много се вълнувам, а времето хич не минава... утре ще се опитам да ви разкажа за раждането Simple Smile
Ани, с ММ бяхме решили, че ще кръстим детето на свекър ми - Христо, и като разбрах, че чакаме момиченце,  това име изплува в съзнанието ми. Не съм го чувала, но вероятно съм направил асоциация с една сладурана, която покрай Нова година нашумя покрай Шоуто на Слави- Крисия. И ММ го хареса Simple Smile това е историята Simple Smile

# 102
  • гр. София
Ели, още мъничко остана и сте си у дома с бебка.  Hug Hug Hug 

# 103
  • NE
Пънче Важен е крайният резултат, а ние ти пожелаваме да е повече от прекрасен. Praynig
Ели Наистина страхотно и уникално име сте избрали. Hug Малката да го носи с много здраве, щастие и късмет.

Ние ставаме на цели 7 месеца. Heart Eyes
Скрит текст:
baby_neutral

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 22:03 от Flower Fairy

# 104
  • гр. София
Да е жив и здрав Вилито. Ще му изям бузите.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт