Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 935
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
Ко , 'ко ? И аз искам бебе ,ама не ми стиска  Crazy

# 16
Цоп, да се запиша и аз и да бягам към колежа, да видя какви ще ги свърша ще ме приемат ли няма ли. Ох, на дърти години пак трябва да се учи  ooooh!
Евче Липсваха твоите големи метли иии буркана също  Mr. Green
Ани Посмях се с дупките, с това че не остава за термометъра де  Laughing
Изчезвам.

# 17
# 18
  • В сърцето на любимия човек
Тъй... понеже не съм си пила гинкобилобата скоро  Blush , нека който не се вижда в някой списък или ако трябва да променям цвета на щъркелите да ми пише на лични, за да коригирам докато мога първия пост (другите мога по всяко време).

Другото, което щях да пиша го забравих  ooooh!

# 19
Леле колко нагоре съм се качила в списъка.

За новата тема да ви поръся и аз с розов прашец за разнообразие  Mr. Green

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 20
Пънче  мерси за темичката  Heart Eyes  Супер е  smile3525

Момичета,големи благодарности за многото прашец, който сте ни пуснали  newsm79 да има за всяка от нас, чакаща голямата мечта и  EFP

Леко раждане на всички на които им предстои скоро   ylinfant и здрави бебчета  Heart Eyes

И при мен няма нищо за сега - отдала съм се на работа, че средата на септември ще водя ММ на почивка. Чакам тези дни да разбера дали ще съм кума на една скорошна сватба, малко да ми се позанимава мозъка с други неща  Rolling Eyes  Ако не тази, то другата седмица ще пусна хормоните и ще ходя при ендо, да видим какво ще правим  Praynig  Този месец някак си реших да си правя тестове за О, пък да видим  Blush

# 21
  • Варна
Ренденце,крада си от розовия прашец,благодаря Hug

# 22
  • до едно тепе
Да обера остатъка от розАвия прашец Joy
Пънче мерси за новта тема. Прекрасна е   bouquet

# 23
Юхуууу  Wink Нали знаете, че рядко се включвам и като мога пиша, винаги ви мисля и сте ми като смартфон - без вас не мога Grinning

Как сте, бг бъдещи мами и настоящи ?!

Меци - Ти какво се редиш под прашеца , аааа, нещо май синичко ти се иска, намирсваш ми   Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Поспалане - айде и тебе вече съм те нагласила за второ, ама с корделка  Mr. Green Crazy
Стелико - тебе те глася за корделка вече , как не ти стиска...  Rolling Eyes Mr. Green
П.П И на другото Стели една корделка може да се получи ми се вижда  Hug Praynig
Теди - скъпа, име измислихте ли , каката трепне ли в очакване ?

Пънче - прекрасна тема, както винаги, надявам се, много се надявам скоро да я наследи някой, защото ще си с коремче Simple Smile

Ренденце   Hug

Сигмата нещо не я виждам..  newsm78

Ева - щастлив семеен живот, недей ги мисли годините, просто бъди щастлива !

Записвам се , надявам се след няколко месеца да се похваля, че сега предстои ходене в Плевен , а и отделно кака ви най-наааакрая  трябва да завърши  магистъра...  Blush

Последна редакция: вт, 02 сеп 2014, 21:11 от Анонимен

# 24
Много се радвам да те видя Нелче  Hug
Аз съм тук, ама само чета, че не съм много по темата. От време на време ръся акъл като чубрица и това е  Mr. Green
Честита ти диплома, със здраве да работиш по нея и много парички да ти носи.
По другия фронт до къде го докара?

# 25
  • Варна
Цитат
П.П И на другото Стели една корделка може да се получи ми се вижда

Тенкю,Антонелче,да ти се връща  Hug

# 26
Сигме, не може темата без тебе, така съм свикнала аз !
Исках да кажа, че ми предстои да го го завърша магистъра, тъкмо пиша дипломната, ама да бързам да пиша , написах, че съм я завършила , сега ще го оправя !
Няма лошо от акъл , особено ако е на място ! Пък и тя твоята чубрица е от духовитите ! Grinning
По другия въпрос, ще ходим в Плевен, защото пак имах мисед в 9-10 г.с, исках да се похваля тук, че съм бременна, изчаквах до 12 г.с , ама уви, не е било писано и този път. Мислехме, че проблема е в щитовидната, поне се надявахме даже, но тя е добре, иска ми се да изкочи зайчето на проблема и да го решим. Сега сме се насочили към Плевен за имунология и генетика, но ще е след като физически се възстановя и психически дойда на мене си, че нещо ми е по-тежко от предния път ! Аз ще го измина и този път, като влизам тук ми олеква, дори само като чета, като видя познати "физиономии" се утешавам, че не съм сама в моята борба , всеки с неговата си ..  Hug

Стели - Дай Боже !! :*

# 27
  • Варна
Ох,милата ми,незнам,мисля,че е много по-тежко да забременееш и да абортираш по някакви причини,отколкото изобщо да не хващаш,дано никога не ти се случва Hug

# 28
Привет,
Записвам се в темата с не най- добрите новини- днес наред с другите изследвания ми излезе положителен за стара инфекция хламидия ooooh! . Утре като отида при д- р Шефкетова ще питам какво ще правя. От притеснение какви поражения може да имам ми излезе и херпес  Sick . Преди малко хапнах и след малко ще ходя да събирам багажа. Купихме днес с ММ и дрехи за дъжд за мотора. Май не се очертава хубаво време за пътуването до Атина. Въпреки всичко го чакам с нетърпение Party

Честита дъщеричка на Ели. Много здраве и усмивки на цялото семейство!
Леле Тедиииии, то вярно не останало. Завид за търпението с непазаруването. Аз още от сега съм запозната кое- какво и си позволявам наум да си харесвам разни неща.
Глухи - не мога да видя коремче, но съм сигурна, че е прекрасно! Hug сподели как си

Шоко- не ти виждам лентичката през тела, ама май мина на двуцифреното отброяване, а? Освен , че те тормозят съседите как си?
Светленце- как си? Кога си на преглед?
Азирка- да не ти потъват гемиите , от тук съм чела команда "гребена горе", та и ти така.....

Хайде оставям ви, че съм дежурна по куфарите днеска! Много гушоци на всички и се извинявам ако някой съм пропуснала, но през тела ми е малко кофти.

# 29
Колкото и да се дърпат някои доктори за имунологията, мисля че тя е от голяма важност за износването. Особено за миседи. Така, че добре си се насочила към тях.
Знам, че искаш едно малко Танче и от сърце ти го пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт