Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 938
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
  • В сърцето на любимия човек
Антонели - много се радвам да те "видя"  Hug Искрено съжалявам, че пак се е случило така  Tired Добре сте решили за имунологията, при Конова ли записахте час?

Фокси - по принцип тази гад е една от най-разпространените инфекции и се лекува, но знам, че е упорита. Също така не е задължително да направи бели, обаче за всеки случай, за цветната снимка искай упойка, ако не търпиш на болка. Ако има нещо запушено, повярвай ми, много боли, аз се разревах на масата  Tired Половинката пусна ли вирусология?
Стискам палци за прегледа утре, дано се харесате с д-р Шефкетова и най-вече - да откриете причината и да успеете  Praynig Ако ти остане време пиши после как е минал прегледа.
Приятна почивка  Hug

# 31
Антонелка, името е готово, каката напоследък много ми се лепи по корема да гали и целува... Дано й остане тая муза и като се роди дребното. Mr. Green А на теб стискам палци да разберете къде го тоя заек, че да може да стават нещата! fingerscrossed
Момичета, питате ме от къде търпение, та още не съм осигурила каквото ми е нужно за детето... Честно казано, първия път бързах и нямах търпение да си осигуря нещата, сега пък нямам време. ooooh! Не е като да не съм изтръпнала, че все пак започването на раждането не зависи от мен, а аз не съм готова, ама то хиляда и една спънки се появяват и не мога да се добера до пазаруването. Tired Все пак се надявам утре и в четвъртък да я свърша тая работа. Praynig

# 32
  • до едно тепе
Антонелка радвам се,че се появи Hug Съжалявам,че пак е трябвало да минеш по стария път. Надявам се следващия път да е вашия и да се похвалиш с пухкаво бебче Hug

# 33
Пънче, чудесна е темата. Благодаря!

# 34
Фокси - по принцип тази гад е една от най-разпространените инфекции и се лекува, но знам, че е упорита. Също така не е задължително да направи бели, обаче за всеки случай, за цветната снимка искай упойка, ако не търпиш на болка. Ако има нещо запушено, повярвай ми, много боли, аз се разревах на масата  Tired Половинката пусна ли вирусология?
Стискам палци за прегледа утре, дано се харесате с д-р Шефкетова и най-вече - да откриете причината и да успеете  Praynig Ако ти остане време пиши после как е минал прегледа.
Приятна почивка  Hug

Пънче, не сме пускали нищо на половинЪТ. Какво включва вирусологията? Доколкото се запознах от нета  за хламидията ще ни лекуват и двамата успоредно с антибиотик. Ще взема и пробиотик утре, да не вземем да гъбясаме  Peace оффффф,ами надявам се на късмет и да няма поражения. Утре ще кометирам с докторката.И аз се надявам да се харесаме и да мирясам вече. Praynig

# 35
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - кажи утре на Персенска, че ще пътувате, ако прецени да ти даде международна рецепта (мисля, че така се казваше), защото знам от едно момиче от форума, че си взе по-ефикасни лекарства от чужбина (ако не греша се предлагаха в Турция и Гърция, на нея и ги пратиха от Франция), бяха някакви прахчета, които не се предлагат в България  newsm78 Прахи мисля, че също от Турция беше взимала и с тях умори гадината.
Вирусологията включва ХИВ, хепатит, хламидия (стара/нова инфекция). Май имаше още нещо, но днес съм много отнесена и не помня  Blush
Персенска ще прецени най-добре какви изследвания да назначи, не го мисли  Hug

# 36
  • В къщурката на хълма на феите
Бошке а с матката ти какво стана?! оперирахте ли я?

# 37
  • София

еххххх нова тема  Hug

И щъркелова новина за Елито, която съм изпуснала- да ти е жива и здрава малката и много да ви радва  Peace

# 38
Минавам да се отчета след прегледа в Надежда- не съм поразена, но не съм се и надявала де. Вика ме на 10-ти и 15-ти ден от цикъла за проследяване, иска спермограма на ММ и по- нататък ще направи и цветна снимка. Каза, че резултата ми за хламидия показвал стара инфекция и нямало нужда от лечение Shocked
anti Chlamydia trach. IgM   0.28   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол.
anti Chlamydia trach. IgG   1.79   Ratio   < 0.8 отр.; 0.8 - 1.1 граничен; > 1.1 пол.

Денис в друга тема изрази мнение, че трябват антибиотици, някой от вас може ли да се включи с мнение?

# 39
  • гр. София
Ти нямаш активна инфекция и не виждам за какво са ти антибиотици.   newsm78

# 40
  • София
Аз пък за разлика от Фокси, съм очарована от прегледа ми във Вита, и мен ще ме проследят да видим кога какво се случва. Следващ преглед на 09.09. Simple Smile
От хламидии за радост не разбирам и не мога да изкажа мнение. Hug

# 41
Ти нямаш активна инфекция и не виждам за какво са ти антибиотици.   newsm78

Аз никога не съм лекувала хламидии, това ми е първото такова изследване в живота. Според теб тия резултати означават, че съм се излекувала сама ли ?

# 42
  • гр. София
Не разбирам и аз от хламидии, но тъй като няма активна инфекция в момента, то няма и какво да се лекува.

# 43
  • до едно тепе
Няма активна в момента, но това не значи, че не дреме някъде и ако забременееш няма да атакува плода. Мисля,че затова Денис ти е препоръчала АБ. А ще ти кажа и защо лекарите са ти казали така. Според някои лекаи кръвните изследвания не са достатъчно достоверни и признават само ДНК тест на цервикален секрет,но той пък показва само прясната инфекция. Много е замотана работата определено  ooooh!

# 44
Здравейте от мен. Приемате ли нови попълнения в групата? Ние правим опити от 3 месеца но първия не много сериозни. Аз си усещам овулацията и за сега не правя тестове. Този месец се потрудихме по сериозно и към 10-ти чакам резултата. Кофтито при мен е че все се чудя дали сега е най-подходящото време, че все има нещо дето ме притеснява. Това евентуално ще ми е втора бременност. С първото като че ли по-малко съм го мислила.

Общи условия

Активация на акаунт