Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 34 000
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
 Hug Hug Hug Hug браво, моме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ева, да, тези думи мн често съм ги чувала, ама понякога си удрям доста д-то  Mr. Green Mr. Green

# 151
  • В градината...
Моме, пък моята пункция беше на 3-ти  Thinking

# 152
Перу  Hug
Добре сме, в момента сме на почивка, ММ го хвана някакъв стомашно-чревен вирус вчера, та си имах 2 бебета  Mr. Green Днес е по-добре, след малко ще отпрашваме към басейна, да видим дали ще ме огрее да се топна. Малчо расте, гука, пее, усмихва се, радва ни  Heart Eyes И той боец - имаше тежка жълтеница и му взимаха всяка седмица венозна кръв за проследяване, беше на лекарства; тревоги винаги си има, но такъв е животът Simple Smile

# 153
  • гр. София
Да се оправя твоят любим. А Марти да го нацелуваш.  Hug Hug Hug

# 154
  • NE
Моме По-голям подарък от Марти няма. Hug Честита една годинка като мама.  bouquet
Ани Палци  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Евче И ти си вече за люлка след булка. Praynig
Пънче Знаеш, че бързо се вкарва ТСХ-то, но е по-фатално не преди, а след оплождане да е високо. И с високо се забременява, друг е въпроса че не е желателно. Peace

# 155
  • В сърцето на любимия човек
Начев беше спокоен, изобщо не се впечатли от моите драми  Mr. Green
Щом той е спокоен и аз вече съм спокойна  Peace  Ама в първия момент ми дойде шоково.

Перу - Специални прегръдки Hug

Моме - целувки за теб и Марти Heart Eyes Да оздравява бързо ТМ
Дано наистина изгрева и при нас не е далеч  Praynig Помня как ти казах, че втория път ще стане и ще имаш и за фризера, а ти не вярваше  Hug

Шоки - погал на меченце  Heart Eyes

Ани - палци за фукито  Praynig

# 156
  • гр. София
Меченцето утре е на 3-та ФМ.  Flutter

# 157
браво  Hug
моме , то има такъв вирус за един два дни  Hug
пънче , бързо ще се оправи  Praynig Hug

# 158
 Шоко ще го видиш твоето сладкишче утре  Hug че готино.
Моме да е жив и здрав Марти все да ви радва и само позитивни неща вече от тук нататък.Като те четох така се усмихнах до уши, колко е хубаво да прочетеш за успели мами след всички перипетии  Hug
Принцеската само да е добре, пак нека да си почива от нас  Hug
Ани силни палчета от мен
Пънче както си казала щом доктора е спокоен, няма и ти да фо мислиш, всичко ще влезе в норма. Ааа между другото честита ти нова визия  Hug
Сигмеее ааа ранно ти е за изперкване, недей се давай душо  Wink

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 18:12 от maresr

# 159
  • Варна
Хей, какво става днес тук?
Голямо затишие днес... да взема аз да побутна нещата, че да се включите Simple Smile
Тъй като вече тече втора седмица, в която съм нямала почивка и всеки ден се надявам, че е петък, а то все не е... Но вече наистина наближава и с нетърпение чакам уикенда...
Перу! Много се радвам да те "видя"! Надявам се, че всичко е ОК при теб Simple Smile
Шоко, чакаме те с инфо след срещата Simple Smile
Цветенце, вече спрях да се тормозя за "люлката"... каквото-такова! Не съм се отказала от мечтата си, но не искам да изпадам отново в състояния близки до отчаянието.
Моменце, дано вируса вече да е отминал и да се наслаждавате на почивката!
Глухарче, ти как си?
Прегръщам ви и ви желая хубав ден!!!
Усмивки!!!

# 160
  • гр. София
Малкото мецанче е добре. Вече е 1075 грама. Всичко си му е наред. Ама влизах 3 пъти в кабинета докато му заснемем личицето, защото все ни обръщаше гръб, риташе и стискаше юмручета.
Аз пък ще пия АБ, че съм с високи левкоцити.

# 161
Браво на детенцето. Съвсем добре си върви  Heart Eyes

# 162
  • гр. София
Сигме, как сте с детенце?

# 163
  • Варна
Шоко, браво на вас с бебчо! Радвам се, че сте се видяли "лице в лице"
Сигме, не се измъквай така,а кажи как сте?
Simple Smile

# 164
Добре ми е детето бре. Имах оня ден инцидент с майка ми, но вече всичко е наред.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:03 от sigma

Общи условия

Активация на акаунт