Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 34 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте ,момичета искам малко помощ  Blush
Утре съм на преглед в Надежда ,ще пътувам с един познат до София ,ако ме остави на централна автогара как да се придвижа до клиниката,Същия въпрос примерно да ме остави на Плиска(не ми е удобно да го разкарвам из София)

# 526
  • Варна
Здравейте ,момичета искам малко помощ  Blush
Утре съм на преглед в Надежда ,ще пътувам с един познат до София ,ако ме остави на централна автогара как да се придвижа до клиниката,Същия въпрос примерно да ме остави на Плиска(не ми е удобно да го разкарвам из София)

До Надежда автобус 60 от Центррална гара. !чакаш на спирката на бул. "Христо Ботев", ама без да пресичаш. Автобуса идва откъм "Сливница", качваш се и той продължава напред към гарата, прави ляв, на следващото кръстовище пак ляв и по успоредната улиица на "Христо Ботев" се връща към "Сливница" и хваща за боницата...
От Плиска трябва да сменяш някъде.

# 527
  • гр. София
От Плиска май маршрутка 29 минаваше.  newsm78

# 528
  • В сърцето на любимия човек
От Плиска май маршрутка 29 минаваше.  newsm78

Точно - с нея ще ти е най-удобно  Peace Казваш на шофьора, че си за болница Надежда и да ти каже като наближите. Обикновено спират точно на уличката към болницата. На връщане, обаче не знам къде и е спирката, защото не съм пътувала в обратната посока с маршрутка.

Ето маршрута и спирките:
http://www.kartasofia.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D … 8-29-line142.html

# 529
Записче, не ми остана време и тук да дебна, та някой ако може да ме светне за новостите на бързо Laughing Дано имате хубави новини за някое ново попълнение с пупа  preggo
Както ще видите от лентичката ми, оказа се че дребните са с пишленца   Heart Eyes , не успях да ги видя точно тези части, но казаха 2 момчета, бяха доста сигурни, зарадвах се много,дори предната вечер преди да заспя си представях как разхождам 2 малки пухени момченца. Всичко си им е наред, това е най-важното, пола е каквото такова. Третото ще го правим мома явно  Laughing Малко да ви наръся с прашец и да бягам да готвя, а вие пишете за новостите тук  Hug

babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7
 babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7  babydust7

# 530
Светле - много се радвам, че с малките мишленца сте добре  Hug За другата тема вече ще ти сложа 2 сини щъркелчета  Heart Eyes

Да ви се похваля - вчера ни пристигна комплекта шкафове за банята и съм супер доволна. Само дето нямам още къде да ги сложа, та засега им се радвам по средата на разбития хол  Joy

# 531
  • София
Светле, честити пишлета  Blush и браво за хубавите новини, че всичко си ви е наред и си растете както си трябва  Hug.
Пънче, честити шкафове  Peace
Момичета, имате ли някакви отзиви за Виена Инвитро център  newsm78? Чудя се какво да правя - фондът се бави и явно ще останем за догодина след като клиниките преподпишат договорите си. Имаме пари за още един самофинансиран опит, но като знам как предния път ги хвърлихме ей така на вятъра и не пунктирахме нищо... сега не знам как да постъпя. Чудя се дали да пробвам в друга клиника, дали да си стоя където съм (при д-р Владимиров), дали да опитам някъде където правят изцяло естествен цикъл, защото уж при нас проблемът са само тръбите все още, а имам до 1000 лв. от общината до края на 2014 за естествен цикъл.

# 532
Зазу - за Димитрова от Виена Ин-витро център съм чувала добри отзиви, но там май е по-скъпо. Отиди на консултация, ако искаш, виж дали ще ти хареса и попитай колко ще излезе всичко изцяло на ЕЦ и тогава решавай  Peace

# 533
  • София
Ами то и при Владимиров не е особено евтино...  Crazy Пък и ако вземем, че успеем, парите ще спрат да имат значение Wink Тъпо ми е, защото си го харесвам лекаря, но някак се обезкуражавам като се трупат неуспехите и доверието ми в него намалява. Днес има ден на отворените прави във Виена-та. Ще се опитам да ида.

# 534
  • В градината...
Зазу, на мен в Малинов на лимитиран цикъл абсолютно всичко ми излезе 3000. /миналата година беше 2000/. За стимулация - хапчета /които са евтини - 15 лв./ и инжекции отидоха около 500лв. мисля.
В общата сума разбира се включвам серологията и микробиологията /които са си 300лв. някъде/.

# 535
Перу - В това влизат и вливките, нали? Те колко ти излязоха?

# 536
  • В градината...
Влиза първата вливка. Втората, след положителния тест не я броя, както и не броя поддържащите лекарства след теста.
Първата вливка ми беше 25лв. За втората ми взеха 45. /на друго място ми е била 50/.

# 537
  • София
Перу, а какви са тези евтини хапчета за стимулация? Аз покрай ендометриозата не мога да бъда стимулирана с всичко. До тук стимулираният опит беше с Менопур, а уж естественият с малки дози Менопур + Цитротайд за няколко дни.

# 538
  • В градината...
Клостилбегит. Понеже и миналта година реагирах на него. Пък аз нали съм меко казано, особена.
А инжекциите са цитротид и фостимон.

# 539
Перу - А не е ли много 3000лв за един цикъл без замразяване  newsm78
На нас толкова ще ни излезе 2 цикъла със замразяване, ИМСИ, МАКС и смесен трансфер, дай Боже да стигнем до там. Не включвам изследванията,лекарствата и поддържащата терапия после
Скрит текст:
(вирусологията е по 55лв, хормоните са по 16лв всеки - бройката зависи от проследяването, Цетротид - 60лв, Прегнил - 6лв и после вече не знам какво ще ми изпишат - вероятно Дуфастон, Утрогестан, Естрофем, Аспирин протект, може и Медрол, тук вече гадая)

Зазу - Фемарата не е скъпа, нейн аналог мисля, че е Аримидекс, но не знам дали си подходяща за тях. Помня, че Момето втория път беше на Фемара + още нещо

Общи условия

Активация на акаунт