Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 34 002
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Ееееех Светле, къде се изгуби бе момиче.....добре, че наглеждам от време на време и други теми, та видях, че не си се изпарила безследно  Naughty Честити сини гащи!  

Пънче - честити шкафчета, вижда му се края май на вашия ремонт  Hug

# 541
  • В градината...
Ами аз нямах само един цитротид и фостимон, а 3 дни. Хормоните са по 18, а серологията е към 200 за двамата /по-скъпа им е лабораторията/.

# 542
  • до едно тепе
Не съм се разписвала скоро тук Crazy
Естелка честито госпожа. Все по силно да се обичате и догодина да празнувате първата годишнина трима   bouquet
Светле честити двойни сини гащи  bouquet
При нас нищо интересно. Все по-силно ми се иска да бременея пак, а мъжо нещо си мълчи сякаш не го интересува особено. Confused Цикъла ми си е все така нередовен, въпреки хапчетата. Мисля другата седмица да ида на преглед да видим какво става и да понатисна мъжо да реши какво иска. Crossing Arms

# 543
  • София
Момичета, почерпете се за здравето на Анди! Днес става на 1 годинка! Най-прекрасната година в живота ни! Всичко минава отново като на филм пред очите ми. Миналата година още чаках по това време...А сега той спи в креватчето си! Пожелавам от сърце на всички Ви това щастие!

# 544
  • София
Весе, да ви е жив и здрав и все така да пълни сърцата ви с щастие   bouquet

# 545
  • гр. София
Весе, да е жив и здрав!   bouquet

# 546
  • В сърцето на любимия човек
Весе - да е жив и здрав и все така да ви носи радост и усмивки   bouquet А догодина вече да е батко  Hug

# 547
  • NE
Честита първа годинка на Анди!  bouquet Да е жив и здрав, послушен и горд батко съвсем скоро. Hug
Веси Честит празник и на теб. Чакаме снимка. Hug

# 548
  • Sydney
Весето* Честито рожденниче Simple Smile

# 549
Весе, жив и здрав да е Анди, да расте много щастлив и добър Heart Eyes

Светле, честити сини гащи! Дай Боже всичко да е наред до термин  Praynig Hug

Поспаланчо, моя приятелка "подмами" мъжа си да имат второ - романтична вечер, детето спи, те са в любовно настроение.  Тя казала: "Мило, то не става от първия път, споко". В интерес на истината на тях първия път им отне известно време да забременее, а сега вторият път от раз. Мъжът й само клати глава и вика - като съм балама, така е, но е много щастлив Mr. Green

# 550
Честит рожден ден на малкият голям мъж  newsm59 newsm38
Чакаме промо на рожденика.

# 551
  • Германия
Весе: Честит първи рожден ден на Анди! Да ви е жив и здрав!
Пънче: честити шкафчета за баня. До къде стигнахте с ремонта, доставиха ли ви прозореца? Ох, и аз сега тормоза ММ да отидем и видим едни мебели за коридора и евентуално едно шкафче за банята за  гости, че там старото се разпада.

# 552
  • Варна
ЧРД,на сладкия Анди,да го цункаш от мен,Весе:-)

Благодаря на всички за прекрасните пожелания Hug

# 553
  • до едно тепе
Агарче чак пък толкоз няма нужда да го подмамвам Laughing
Скрит текст:
То реално ние не се предпазваме. Проблема е да се заварим будни по едно и също време.  Crazy Единия все приспива детето и обикновено сме толкова уморени, че заспиваме преди него Laughing
Весе и тук да е жив и здрав Анди и много да слуша, а догодина да го направите батко на една сладка сестричка  bouquet

# 554
Мерси за пожеланията, момичета.

Честита една годинка на Анди, да е здравичък и да радва много мама и тате!!!
Фокси, ти как си?
Поспаланчо, надхитри мъжо като мислиш че си в О, не го питай много много Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт