Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 940
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Антонелка-Винаги имаш блага думичка за всеки!Дано номер 2 е момиче , а ако е с пишок ,веднага ти го давам за рекламация  Crossing Arms , че не си го орисала правилно. Шегата настрани ,аз съм лесна ,ти скоро да се похвалиш с бременност и този път до термин  Hug

# 46
Фокси - по принцип тази гад е една от най-разпространените инфекции и се лекува, но знам, че е упорита. Също така не е задължително да направи бели, обаче за всеки случай, за цветната снимка искай упойка, ако не търпиш на болка. Ако има нещо запушено, повярвай ми, много боли, аз се разревах на масата  Tired Половинката пусна ли вирусология?

Цветната снимка е нещо изключително болезнено изследване , или поне за мен. Направо като се сетя и ме прерязва пак пъпа. Не знам дали щеше да има разлика със и без упойка  Sick Не знам при тези, които са си правили как е било, ама аз като пишках в деня след снимката много ме болеше, чак ме удряше в пъпа болката. А съм с мега болезнен цикъл .....  ooooh! А по кофти ми беше като правихме  luvbed с ММ 3 дена след снимката. Бях дърво и се стягах цялата, защото имах чувството, че ще изпитам няква адска болка. А майка ми, ми каза че имало жени дето не ги боляло .... направо не го вярвам  Naughty

Фокси дано при теб не боли  Hug

# 47
Има, да. Не ме е боляло грам.

# 48
  • Варна
мен много малко ме боля,просто моментно,докато вкарва течността,но не по-силно от първи ден на цикъл Thinking

Вал,добре дошла Peace

Днес ми заявиха,че съм клинично и психично здрава  Mr. Green

# 49
  • В сърцето на любимия човек
А честито, тогава  Mr. Green Ти, обаче, май не си убедена в диагнозата  hahaha

# 50
  • Варна
А честито, тогава  Mr. Green Ти, обаче, май не си убедена в диагнозата  hahaha

Пънче,не съм,щото никой не пожела да ме прегледа,а аз се натисках,интересно ми беше,как ще установят да ли съм чалната,ама ме отрязаха,а аз толкова настоявах hahaha hahaha

# 51
Сигма - Нямам идея дали съм го споменавала това , което казваш за малкото Танче, просто ме изуми и ми стопли сърчицето  ! Не знам откъде и как го помниш  Mr. Green Heart Eyes Hug

СтеликоHug Ще е до термин, няма как иначе вече, стига толкова неприятности ! Пък за рекламацията, то като си порасне само ще си избере какъв пол иска да има  Whistling Mr. Green Mr. Green Майтап да става

Мецко - не съм я оперирала и не смятам да го правя, тя не е разделена на две ,има лека сърцевидна форма. Според моята лекарка, причината за миседите не може да е в матката, макар, че аз после почнах да се чудя дали пък е добре кръвоснабдена тя и дали има връзка ? Проблем една такава матка би създала бебето да не се обърне и в повечето случай се ражда секцио, поне това е моята информация. Предполагам това го знаеш, НО АКО в Плевен кажат да ме оперират, ще го направя, ако вече след тяхната консултация се изиска това от мен, разбира се, без колебание.

Пънче - При доц. Конова ще ми е часа, а после сигурно при д-р Бързашки.

Стели - поне вече имаш документ, че не си заплаха за обществото ! Grinning

Ами то , ако не сме поне малко ку-ку, как ще оцеелеем  Mr. Green

# 52
Нелка - моята матка е същата - седловидна и д-р Райков каза, че при лапарото няма да и се прави пластика, защото не е проблем забременяването, а износването и то в по-големи седмици, заради предразположеността към контракции. Проблем за забременяването било когато има септум. Сега ще чуя какво ще ми каже и д-р Персенска и ако тя прецени, че трябва пластика, ще ме ремонтира.

Стискам палци да откриете причината и скоро да се радваш на здрава и успешна бременност Praynig

# 53
Бърз запис, че сме в последни приготовления за море в Гърция, тръгваме след минути. Тези дни съм в О. надявам се пътуването да не ни измори до толкова, че да се ощастливим вечерта.
Успех на всички!

# 54
  • Варна
Естелка, и ние лятото като ходихме за тези изследвания за брак имах някои притеснения... Но като видях какви хора чакаха след нас - с откровени диагнози, та се успокоих.

# 55
Добро утро  Hug

Ева, мериш ли БТ, аз нещо не се долюбвам с 1 термометър  newsm78 показва ми ниски темпер.

# 56
  • Германия
Добро утро,
гледам за цветн  снимка сте си говорели. Аз я правех без упойка, но имах късмет, че тръбите са проходими. Чувството при мен беше като при болезнен цикъл. Не го препоръчвам това изтезание. При мен имаше час след това ужасни болки и причерняване, продължаващи един час. Поискайте си упойка.
Вал27: малко ти се позатри поста, покрай появилите се стари муцунки. Добре дошла, приятен и дано кратък с хубав финал престой.
От днес имам вече нови панталонки Simple Smile , за бременни разбира се. Simple Smile Аз съм добре, не мога да се оплача.

# 57
  • Варна
Ева, мериш ли БТ, аз нещо не се долюбвам с 1 термометър  newsm78 показва ми ниски темпер.
Не, миличка! Тази сутрин съм будна от 2 часа и ставах 100 пъти... Нямаше никакъв смисъл да меря сутринта... А и наистина не мога да разбера как преди не пропусках ден без да се събудя като пуйка с пищящ термометър в д.-то, а сега забравям и чак като стана се сещам... Оффф!!! Аз един термометър не мога да запомня, а ако имам дете какво ли ще е?... Ще го забравям по градинките ли?...
Колко ниска темп. ти показва? Аз меря с дигитален с меко връхче, ама не знам марката наизуст...

# 58
ГлухарчеHug Честити ти бременни дрешки  Hug Кога ще знаете пола? Пиши после какво щъркелче да сложа?

# 59
Имам този с мекото връхче, но реших да сменя с на микролайф -4 ти ден от МЦ и 36,2-36,3 вчера ... Rolling Eyes
Аз пък спа като пън, едва се мърдам да го сложа тоя термометър, мн ми се спи, а като го сложа не мога се отпусна и е голям смях  Crazy взема се откажа;

Мило глухарче, честити ти гащонки  Hug Hug Hug погал по корема!
Добре дошла на Вал и бързо да минава към отчетни   jumpuu Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт