Късно лято, меки слънчеви лъчи, сбъдват се безброй надежди и мечти - 162

• 33 951
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Северозапада
Фея, не му е тук мястото, но
Скрит текст:
кърмене и бременност е напълно съвместимо. В кърмаческия има мами кърмещи бебе и по-голямо бебе  Wink Е, понякога, както при Ренди, се налага отбиване, но не винаги.

# 721
  • NE
Мраве
Скрит текст:
Може и да е така, но на мен не ми се рискува след един път загуба. Трябва и да се върна на работа поне замалко, че прецаках шефката си, но с ММ сме на полусъединител за ново бебе. Безумие е сега, но никога не бих върнала такъв дар. Нямам опасения и от раждането, че и нямам секцио. Някой ден. Praynig

# 722
Шушулче, и аз го мислех това за вниманието. Ама как се опраят хората с близнаци? Предполагам, че има време за всичко.
Близнаците са със сходни режими, а при нас първородната ще е на 2 и половина, 3 и нуждите са съвсем различни.
В нашата отчетна има майка на тризнаци и каза, че се гледат мн по-лесно, отколкото само едно Thinking. Искрено ме хвърли в размисли.

# 723
  • Варна
В нашата отчетна има майка на тризнаци и каза, че се гледат мн по-лесно, отколкото само едно Thinking.

Shocked Ама тя откъде знае? Преди тризнаците е гледала и само едно или след тризнаците?

Поспаланче, там имаме и под 35, темата е меко казано, много яка  Naughty

И аз съм там, пък...  Crossing Arms
 Joy Joy Joy Вярно, че е яка...

# 724
  • В сърцето на любимия човек
  ruporuu Последно повикване за спам-влака  Mr. Green
Ето как се хранят тризнаци  Mr. Green
Скрит текст:

# 725
 Joy hahaha и то от бащата, евала  hahaha

# 726
Честно казано не разбирам доводи от сорта- не мога да разделя любовта си на две, няма да отделям времето на второто.

# 727
  • Германия
 Joy Joy картинката си я представих, как ММ се гнуси.

Разликата в годините няма никакво значение, според мен. Имам познати с 9 месеца разлика, и познати с 6 и повече години разлика. За децата е все тая.

Аз да помрънкам докато е време в старата тема Simple Smile,  ММ днес ми изкара акъла (колкото го няма напоследък) Не си вдигаше телефона цели 40 мин. на работа, ни служебен, ни мобилен. На е майла отговори след 10 мин. Бил му се излкючил телефона в джона на панталона му. А аз тези дни съм си у нас и лежа, пак. Тъкмо днес ми се отпусна корема (имах болки и беше корав) и сега след шаш паниката, пак ме стегна корема. Намрънках се.

# 728
  • Северозапада
Сигме, странно или не и аз все си мисля, че няма да мога да съм така всеотдайна към второ дете. Нали все пак трябва и на първото да се обърне внимание. А сега цялото ми внимание е за София. Тъпо, ама .......... Защото от друга страна ще са си другарчета и ще си се занимават едно-друго, когато не се карат  Mr. Green

# 729
ьЗащото от друга страна ще са си другарчета и ще си се занимават едно-друго, когато не се карат  Mr. Green
...или се бият  Grinning ,особенно ако са разнополови  Peace

# 730
Дай Боже на всяка една от нас шанса да се чуди дали да има второ дете! Дано ми разбрахте мисълта, че е малко скрита  Mr. Green

# 731
Глухарче не се притеснявай за ТМ, не го мисли толкова, те мъжете са такива, забравят за телефоните си. ММ е още по зле, никога не вдига кат му се звъни, пак може и въобще да не види, даже кат се прибере в къщи да разбере. Преди му бех свикнала, ама сега и мен ме хваща паника, и какви ли не филми си правя докато го чуя или се прибере. Ама това е от хормоните  Laughing Просто се опитвай да не го мислиш, аз така правя, е не винаги ми се получава ама се опитвам  Mr. Green
Ти си лежи и гледай за нищо да не се стресираш  Hug
Казаха ли ти от какво са болките?
Ей и вече си 20-та седмица, преполови бременноста  Hug

По отношение на едно дете или близнаци, около мен имам доста близнаци, и в родата и приятели. Личните ми наблюдения са наистина че полесно се гледат близнаци отколкото едно. Щото кат е едно цялото внимание е за него и има шаш и паника и едно суетене, а когато са две родителите са по стегнати, щото нямат мн време и стават по организирани. Това са ми личните наблюдения.

Светле браво за шезлонгчето. Това можеби ще ти е най употребяваното нещо за близнаците. Моя приятелка с близначките се роди с тези шезлонгчета, слага ги там и те си си правят компания едно на друго  Wink

А пак за породените деца, май всичко е въпрос на нагласа. Ние сме 4 деца, всчики породени, пак майка ни е гледала сама и на работа е ходила, ама ето всички сме пораснали. Сестрата ми също е с породени и никакви проблеми не е имала, те си играят заедно и са неразделни.

Последна редакция: пт, 10 окт 2014, 07:08 от maresr

# 732
Глухарче, ТМ е за бой, ама ще му простим  Mr. Green Напредваш и ти с Б  Hug
Маре как си? Как е учението?

Какво е породено дете?

# 733
  • Германия
Мамо мече: и аз това се чудех, какво е породено дете, ама ме досрамя да попитам.
Обяснявам си го ето така: да са с много малка разлика  newsm78  . Помогнете на неуките, моля.
Пънче: хаде пресушавай бирата и идвай да пускаш новата тема Simple Smile, чакам я с нетърпение, знам, че ще е страхотна.

# 734
  • В сърцето на любимия човек
Породени са децата с малка разлика  Peace
Аз имах съученичка, която имаше брат по-малък от нея с 11м  Whistling

Отивам да пускам новата тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт