Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 214
  • 723
  •   1
Отговори
# 210
Моето детИ днес става на цели 8 месеца  Mr. Green Да ми е жива и здрава и все такава усмихната като зелка Mr. Green Praynig

Цветенце, защо само по 1.5 мл даваш Нурофен? И аз давах половин доза, но док каза като реша да давам, да си дам цялата доза, иначе все едно нищо не правя. Аз от Панадол не съм доволна изобщо, Нурофен-а действа безотказно при Радина, но давам 2-3 дни само вечер.

# 211
  • NE
Зузи Честита месечинка!  bouquet
Давам толкова защото да не се поти прекалено, но и на мен ми казаха цялата доза. Много ми бше гузно, че давам Нурофен две поредни нощи, но инак и сън няма да види детето. Гадни, гадни зъби. ooooh!

# 212
Аз на майка ми не давам да ми дава акъл, а искам съвети, когато ми е необходимо, а такива "изцепки" и съвети ги режа в зародиш, деликатно и учтиво, но достатъчно ясно  и категорично............веднъж някой осмелил се да ме "поучава" как да си гледам детето и шо не правя еди си кво си или амааааа кааааак може да правиш еди си що, не повтаря втори път  Mr. Green  както всяко дете е различно и има индивидуални  нужди и стил на поведение, хранене, потребности, така и всяка майка/ако няма сериозно психично заболяване/ дава максимално доброто за него да му осигури всичко и това е най правилното за конкретното дете/никой не познава детето по добре и не може да го обгрижва по добре, от самите му родители/, такова като универсални препоръки за отглеждане на дете няма...........пък това с опита и съветите от опит рядко действат на голям брой деца, именно защото са различни и аз няма как да взема и да гледам на Зузка детето о метода който гледам Ивейнчето и да очаквам същите реакции и поведение от нея, нито ще мога да я нахраня пълноценно, нито да я успокоя, нито да я развеселя, това го могат само родителите на конкретното дете именно защото те го познават най добре.
Аз лично не одобрявам погледи също от стила, ама тя отби детето си еди си кога........ще го отбие и ще го гледа както сметне за добре и за здравословно и никой няма право да и се меши и да съветва, защото не е приятно когато това е насочено и към теб. Кофтито е, че хората повечето са коне с капаци и имат там едно верую и мелят до откат с него и всеки различен от тях е крив и лош.

# 213
  • Sydney
zuzi_79 Честита месечинка Simple Smile

# 214
Честита месечинка на малкото Зузенце  Heart Eyes
Пони, русо е, и е перманентно гладно  Joy

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 20:04 от sigma

# 215
  • NE
Сигме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 216
  • Габрово
Сигме, ех, че е сладка тази малка гладница  Heart Eyes. И аз съм била като нея, с очи като маслини и руса почти до бяло, без да имаме руси роднини Whistling. Сега нито очите са ми толкова тъмни, нито косата руса.

# 217
Ау хванах промоцията!Страхотна е малката  Сигме пу-пу.Сладуранка!Само още веднъж съм хващала промоцията като малка.Станала е страхотна млада госпожица. Heart Eyes
Зуз честита месечинка на усмихнатата ти зелка .

Многа са ни хубави дечицата .Във фейса ги гледам повечета - сладки  душички .

Днес било 11.09. все го пропускам последните години -10 г. от годежа ни е днес(а инъче сме 17 г. заедно) и сме си още годиници. hahaha калко романтично и какви сме били.........Открих две три снимки в архива и гледам като чели  сме същите почти ,но с + някай друг килограм и две деца.Него ден бях хремава, болна .... и си спомням ,че след него по традиция дойдох в новия си дом. Laughing
Не се смейте много .....

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 14:43 от лилка

# 218
Е,Лил,какво да се смеем , много сте си хубави и не сте се променили изобщо-поне ти де Wink
Зуз-Честита месечинка на адашката
друго не запомних  Rolling Eyes

# 219
  • Sydney
sigma русото и гладното на теб прилича Simple Smile  Heart Eyes

# 220
  • Варна
Ааааааааа много сте писалииии................браво  Mr. Green

Зуу, честити 8 месечинки, малката Радина е невероятна муцунка, актриса  Mr. Green

Сигме, е какъв разкош  Heart Eyes, русо с голеееми и изразителни чееерни палави очета

Хаха и да ви споделя един куриозззз, в разстояние на 6 дни , кажи речи седмица, 2 пъти срещам акушерката от окръжна, тва какво значи  Thinking, трябва да значи нещо нали  Crazy, някакъв знак ще да е , ама какъв  hahaha..............мъж ми го няма , да не ви идват грешни помисли в главите  Joy

И тъй , днес отбелязахме 4-ти яслен ден, разплака се на влизане и ме задърпа но бързо я откопчиха и затвориха вратата, сутрин е драматично и тва е , но няма как, вътре бързо я успокоиха, взех си я към обяд , бяха и сложили нови шорти, старото клинче изцапано с таратор , плюла, не искала да яде  Crazy, но аз им бях казала че не яде домати и краставици, трябва да е супа или манджа със сос , днес и основното е било руладина, не е искала, хм що не ми го предложиха на мен  Mr. Green

От другата седмица ще опитаме да спи там, да видим  Thinking

сега се връщам да си дочета  bowuu

Лилка, честита ви годишнина, бъдете вечно влюбени, апропо ти си си същата красавица, за мъж ти не знаем ,че трябва да гадаем , но най добре да си за траем  Crazy

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 15:48 от libra

# 221
  • до едно тепе
Либрето гледам в рими се реди нещо  Joy За акушерката ко да кажем. Мъж ти скоро ли ще се връща та той да каже  hahaha
Сигме страхотна е. Хич не и личи че е все гладна. И бих казала по-добре се радвай. Знаеш ли колко е трудно със злоядо дете  ooooh!
Лилка честита годишнина. Екстра сте. Много да се обичате и подкрепяте и занапред дълги години и да отгледате децата, внуци и правнуци в разбирателство   bouquet
 За повече нямам време сега, че трябва да си тръгвам от работа  Mr. Green

# 222
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Честита месечинка на Радинка   bouquet

Лилка, и на вас честита годишнина   bouquet

Ох .... немога, като я видя малката Буба и се разтапям, да и изям джапанките просто  Heart Eyes Хайде скривай я вече Сигме.

Понче, ние нали се отбихме на 1,10, на родата им беше втръснало и вече никой и дума не обелваше, само майките с количките които не кърмеха, понеже не им била слезнала кърмата - на всичките  Shocked ме бяха анатемосали за луда  Crazy

Поспалане, мерси че питаш, ама от ден-два пак започва да се обрива и вече така ми идва до гушата .... а е плътно  на фенистил, кетотифен, калций и вит.Ц, на постна диета ..... е не знам вече тоя обрив какво иска .... мамка му ....  #Cussing out

Иначе днес каката си дойде и кажи-речи сме стегнали училището, то вече я няма предстартовата треска в 4-клас, а само ...... чанта за рамо, дантелени ботуши, калъф за смартфона, прическа, лак за нокти ....  Crazy Crazy Crazy

# 223
  • Sydney
libra ноу айдия какво значи... иначе редовно виждам д-р Масларска от Неонатологията, защото посещаваме един фитнес и не съм си обяснила какво означава, хахаха  Laughing

# 224
  • до едно тепе
Пуууу каква съм бяла птица. Да забравя така.
Честита месечинка на снахичката. Все така усмихната да расте   bouquet Много да я нацеливаш от Слав Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт