Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 177
  • 723
  •   1
Отговори
# 30
Поспалане, мерси за темата  Hug
Ето малко идеи за домашни развлечения http://purvite7.bg/?p=4189
Цвете, звучи ужасно - и за теб, и за малчо  Confused

# 31
  • София
ЧРД на хлапето ви, Фейт! Желая му да е много здрав и умен!

Тук къв дъжд се изля, даже имахме светкавица пред или на балкона на хотела и е жегааааааа, точно се върнахме от плаж и заплющя.

# 32
  • Северозапада
Хайде и аз тук
Това моето май беше вирус-еднодневка  newsm78 Вече почти съм добре, само главата още ми се мота. София за сега не дава признаци да го е хванала  Praynig
Фея, дано бързо оздравява Вили  Praynig
Теди, Ива дано бързо свикнат момичетата с градината.
Тези, на които им предстои тръгване, не се настройвайте. София вече почти няма проблем с ходенето, а не са минали и 3 седмици, откакто ходи.
Прахче, направо не знам как издържате без Ивето. Още малко остана

# 33
Честит рожден ден на Плами! Да е жив и здрав и да има безгрижно детство!

Благодаря, че ни мислите с Миа. Ходили сме при какви ли не светила, гледали са я на ехограф и нищо. Уж пие ензими, не яде сто неща - по едно време и глутен и все тази...направо съм се отчаяла вече.

Времето наистина е ужасно и доста време го дават така, което е много гадно за децата, защото като не могат да излизат...

# 34
Мерси на всички за хубавите пожелания  Hug

Снощи верно доста си поваля и погърмя , че и днес почти цял ден  ooooh! дано утре е по-хубаво времето. Рано е още да застудява си мисля  Whistling

Мравче, много се радвам за малката, че се адаптира бързо  Hug
Познавам си обаче чавето и знам какво ме чака  Tired

# 35
Ние тепърва ще ходим на почивка във Велинград, мисля да взимам ескимоса  hahaha Много искам да не го мисля толкова и да го извеждам детето на почти всякакви атмосферни условия, но пусто че съм зиморничава, и ме е страх да не го простудя.

# 36
  • до едно тепе
Моето чаве цяла вечер прави напук, че е бил днес на ясла. Сготвих и не иска да яде, а друг път яде пълнени чушки. Сега се изплю на кревата буквално-напълни си порядъчно устата с вода уж ще пие и я изплю на моето място на спалнята.  ooooh! Сега уж ще се приспиват с баща му, но очаквам да се сети за мен скоро и пак ще ми смаже ушите от дърпане докато заспи Tired Ако изкара до петък в събота цял ден ще ми къса нервата( редовно в съботите е ужасяващо кисел, явно си изкарва напрежението върху мен)  Rolling Eyes
Моме ще се научиш да познаваш кога му е студено. На Слав например студени ли са му ръчичките значи му е студено. Като го облека малко и веднага се стоплят. Whistling

# 37
Моме, смело с разходките, децата обичат много чистият въздух .....по вероятно е да го претоплиш, отколкото да се простуди . Аз Ивейнката я изкарах на 15 дни/и от тогава няма ден да не сме излезнали, без значение времето, ако вали само сме в мола/ ,,,.а родих Януари  Wink  Обиколихме що места това лято-планини,плажове, хотели,  морета, ресторанти, поляни, баби, села иии молове  Laughing туй дете е спало повече навън, отколкото вкъщи, ама ми е здравичка и не ми е боледувала, за мое щастие.....децата е добре да се каляват, добре се отразява на здравето

# 38
Прах, радвай се, че спи навън, моето спи по половин час там, и то ако е в раницата или ако я приспя на ръце Mr. Green Рядко заспива в количката сама, като и за това имаме условия - на шум от коли и да няма хора Joy Иначе и ние сме постоянно навън, ходихме с коликите на почивка в Смолян  Mr. Green

# 39
То при нас здравият сън е наследство...баща ми спи на всякакви условия и шумове като пън, аз и сестра ми сме по същият начин- спи ли ни се и прави спим ....като гледам и Ивейнката е така, спи ли и се заспива в каквато поза е и където е  hahaha Rolling Eyes

Как ми се ходи и на мен до Смооолян  Thinking Thinking 

# 40
Ама аз на теория ги знам нещата и съм много съгласна с тях, проблемът ми е да ги вкарам в практиката  Mr. Green Не че не се е случвало да ми се мръщят разни баби по квартала - "къде съм го извела това дете в този вятър", ама се уверявам, че колкото по-дърт е човек, толкова е по-страхлив и се втелясва  Laughing

# 41
  • shumen
Моме,аз на такива баби им тегля по една майна и ги пращам да си гледат работата.
При нас валя,но като спря излезнахме и се поразохдихме с детето,че срещнахме и другите майки и си изкарахме до 8.00 часа пак.На излизане от нас една комшийка се опита да ми каже къде съм си извела детето,ама е пратих по дяволите и да си гледа нейните,а не да се грижи за моето.
Поспаланче,дано Слав е по кротък тази седмица.
Теди,Иве,дано свикнат скоро дечицата и да не плачат.При нас също наближава тръгването на яслата и ми се свива все повече сърцето и на мен.Успокоява ме донякъде това,че и едно от приятелчета на Дени тръгва от 15.09.с него.Само да не се окаже,че вместо да не плачат като са заедно двамата точно обратното.

# 42
# 43
Ще помрънкам малко. Confused
Скрит текст:
Не, не, не, това не е моето дете! Sad Днес драмата беше пак ужас... Чула е явно, че другите деца викат "мойта мама", та и от нейната уста се отрони. Учителката реши да е по-рязка и се опита да я вземе, а тя почна да ме дърпа за полата, за блузата, да ляга по земята и да плаче все по-силно... Оставах с усещането, че тя си мисли, че я изоставям и помолих да не ми я взимат така. Госпожата ме пита "добре де, искате да се сбогувате ли?!", викам "не, искам да я успокоя" и я пусна. Пробва се да ме убеди с "ама аз се притеснявам да не Ви ритне нещо". Казах й, че няма да ме ритне, просто искам да говоря с нея. Убедих малката пак да се качи с едно детенце, макар че тя и до последния миг се уговаряше да я прибера. Обещах, че ще я прибера следобед и като тръгна нагоре се скрих, за да не ме види, ако се обърне по стълбите. Докато бях с нея бях желязна, обаче като излязох вън и ми се насълзиха очите. Тоя път се наревах в колата. Не знам защо става така, ходеше с такова желание на яслата... От сърце се моля бързичко да й мине, че като родя и почне да я води свекъра, просто не ми се мисли. Той още снощи предложи да спяла там и днес той да я закарал, ама аз категорично отказах. Виждам я, че в момента има нужда от мен, има нужда от подкрепа да мине през тая адаптация. И трябва да направя всичко по силите си да се справим заедно преди бебето да дойде.
Извинявайте, много ми е свита душицата.

# 44
Теди, не мога да дам никакъв акъл, защото не ми е дошло още на главата  Hug И все пак - няма начин, трябва да минете през това.... същото чувство изпитвах първите пъти като му взимаха кръв на малчо - щях да се разрева заедно с него.

Общи условия

Активация на акаунт