Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 180
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
  • до едно тепе
Тук съъм.Четох ви набързо към 2 часа вече Laughing
Магнет със сълзи се смях как се е омазал Жорко Joy Аз флумастри купувам само водоразтворими. С вода ако не става с мокра кърпа се избърсват доста добре Whistling
За пляскането няма да се изказвам. Способен е да ме вбеси, когато започне да пищи сякаш жив го дера за нещо и дори не иска да обясни за какво е цялата галимация. По лицето го ударих веднъж инстинктивно след като ми заби една глава в носа. Втория път беше след предупреждение от моя страна да не ми бие яки шамари докато го нося към банята да му измия ръцете след разходка навън-показах му че боли. От тогава не ме е удрял по лицето. Тогава взаимно си обещахме да не се удряме. Старая се да спазвам обещанието колкото и да ме ядосва Crazy Определено с порастването става малко по-лесно, разбират повече и за някои неща стават по-послушни. Сега като започне да крещи за нещо и му кажа да спре иначе няма да го получи наистина спира,обяснявам защо не може сега и ще му го дам после и често драмата приключва с гушкане.
Командировката беше убийствено уморителна. За 2 дена работа 6 дена път  Shocked Дано има полза от цялата работа. 16 часовия ферибот ми скри шапката-особено като почна да се клати посред нощ Rolling Eyes
Иначе малчо и нашите се справиха удивително добре. Даже каза, че другото лято пак ще им отиде с оставане на гости за седмица две. Да видим до тогава дали няма да му дойде друг акъл  hahaha Подозирам обаче, че нищо не му е отказвано имайки предвид днешните му ревови изблици.  ooooh!
Лека нощ,че след няколко часа съм на работа Hug

# 631
  • В къщурката на хълма на феите
Магнитче да не си пускала клипчета на Жорко с онуй чудо дето спечели Евровизията Joy Joy Joy
Сигме сега колкото и да е малко можеш да му обясниш определени неща, които да разбере и които са важни за неговата безопасност .. освен това като не забраняваш милиард неща, а примерно пет, детето няма да е на принцип забранения плод е най-вкусен .. не се залъгвай, че преди това, когато "ми те само ядат, спят и акат" не са опасни за себе - опасни са дори още повече, най-малкото защото не могат своевременно и адекватно да сигнализират ..

# 632
Малък сладък Жорко е опасен.Магнитче скривай гримовете, че да не му хареса.

И Рали се е мазала яко, но тя се гримира както каза ,но с детски гримове.Има си и лакове -а как се лакирва hahaha.Една дружка й ги докара от Испания много интересни чак и аз ги пробвах преди разбира се тя.Опитвам вичко за ядене, цапондрене ,игри преди децата.

Бени на Джъмбо май има това което търсиш.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2014, 09:57 от лилка

# 633
  • Габрово
Тя дискусията позатихнала, ама аз да туря капака  Mr. Green. Четох, четох ... ами от моите зверове по-диви няма. Служат за успокоение на всички познати, а вече и непознати супер изнервени родители, че има и по-зле от техните деца. Мога книга да напиша, както не веднъж съм споделяла.
Всяка пакост на децата ви с утроена тежест се отнася за моите хубостници.
Прахи, Ивейн си събула чорапите и поседяла в количката боса ... а, какво щеше да кажеш, ако седнеше в асансьора и си събуеше ботушите за дъжд и хукнеше по чорапи през целия коридор на блока та чак до навън с тези ботуши в ръка и без яке. Мятаща се, деряща се, че не иска точно сега да излиза /а, трябваше/, изхлузваща обутите с много труд и сила обратно на краката й ботуши да я мъкнеш по чорапи и без яке, носейки ботушите и въпросното яке в ръка, а вятъра да брули яко.
Стели, наръчник за справяне няма, трябват здрави нерви, които с възрастта на притежателя им изтъняват. За това са толкова ербап младичките майки  Whistling.

# 634
  • shumen
Иве,леле,ама и Вие сте имали случка.Направо са за книга тези нашите деца.
Моето тази сутрин тръгна с рев и инатене от нас към яслата,ама там млъкна като влезе.По пътя на няколко пъти ми се дърпа от ръката,пищя,тръшка се,рева,че не иска,ама не позна.На всичкото отгоре и снощи пак ни разиграва цяла нощ.Заспа към 10.00,в 12.00 се пробуди с мрънкане,в 2.00 вече беше с кански рев и то незнайно защо и в 5.00 беше решил,че се е наспал и иска на гърне,станахме,стоя,не прави нищо,легна,след малко пак така и в 6.00 след поредното казване,че иска на гърне,а не прави нищо,се ядосах.угасих и нощната лампа и заспа,че чак до 8.00.Днеска в яслата ще го пробват да обядва и да видим дали ще яде или и там ще ги разиграва както си иска.

# 635
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Аз търся гърне във вариант "кола за бутане"  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Също така имахме неблагоразумието да отворим стикита пред него, защото от пакетчето въобще не личи, че са толкова ситни и сега постоянно се крещи "мамоооо ... тики". Дала съм му ги, че се опита да се захласне заради тях. Иначе си играе перфектно с тях ..... ммммм тишина и спокойствие.Не ги е лапал, а само близва за да ги залепи някъде.Въпреки това съм на тръни да не глътне някое. Rolling Eyes

Поспалане, добре дошла  Hug 16 часа люшкащ ферибот  Shocked Crazy Crazy

Бени, да намериш гащи с мики маус и да се почвате, успех  Peace (на Джъмбо съм виждала такива бодита на дисни, но за долно бельо не знам), а заради такива инциденти аз по детски площадки не ходя с децата.

Понеже имаме възможност, вкъщи на двора сме му направили пясъчник и люлка, всичко това под навес + маса и столове за нас, и дори да вали имаме възможност да сме навън на пясъка и на люлката. Без молове в дъжда .....  Stop, само ако се налага шопинг - тогава сме на мол.

Магнитче, голям сладур Жорко, снима ли си го за спомен  Laughing

Прах, това с чорапите продължава и до днес  Laughing

Иве, признах ви за най-щурите  Crazy Crazy Crazy

# 636
  • shumen
Бени,днеска видях бикини на 2.20 броя на един от магазините.Ако искаш ми пиши да ти взема.

# 637
  • NE
Аз пък търся столче за кола, без да спарва до 150 лв. #Silly
И аз като Патеска вече извеждам повече в градината. Вчера както се люляше на 50 см височина от цимента, така се наведе и тръгна да пада. Хубаво, че падна в ръцете ми. ooooh! Вече е обезопасена люлката и е голям кеф да се люля и да зяпа котетата как се боричкат.

# 638
  • София
Аз пък търся столче за кола, без да спарва до 150 лв. #Silly

Дано някой се включи, на нас и Макси Кози- то спарва...

# 639
  • Северозапада
Е, който си няма градинка, му се налага да обикаля градските такива  Rolling Eyes Завид, завид  Hug Преди няколко дни се втрещих от случката с люлката в Докторската градинка. А е нова площадка и едни приятели казаха, че често ходят там през почивните дни. Ама пък и децата наистина се бяха качили 10 на люлката и се люлееха с все сила.
Аз не знам дали има незапарващо столче  Rolling Eyes Досега каквито съм виждала, и по магазини и на познати, все ми се струва, че запарват. То и седалките на колите запарват, независимо от тапицерията.

# 640
наш'то е Колето Спортиво и не спарва, ма е 360лв. Mr. Green

# 641
  • NE
Знам затова питам дали случайно съществува такова животно. Rolling Eyes
Иначе то ще запарва само лятото, но е доста неприятно да е плувнал в пот. Confused

# 642
пУчети съм сигурна, че няма такъв небиологичен вид .. аз като гледах за столчета почти всичките бяха с едни гадни изкуствени материи, дето не стига това, ами стават и на валки и се разпъват .. направо бях ужасена .. много съм доволна, че дадохме повече пари, понеже нашето столче е с естествен велур и добре се проветрява .. не, че само заради това сме го взели, но определено също беше от значение ..

# 643
  • NE
Велурените столчета по-добри ли са?

# 644
честно казано не знам за другите марки .. при нас проветряването идва от самата форма на столчето има едни мънинки дупчици в самия велур, има и дупчици по самата седалка, които служат точно против спарване и изпотяване ..

Общи условия

Активация на акаунт