Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 178
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
  • до едно тепе
И кошницата му запарваше и седалката сега запарва. Докато спи не го барам, ако ще реки от пот да се леят. После периодично спираме за почивка и сменям потника. Лятото пътува само по потник и памперс Peace.
Петеска 16 часа само в едната посока  Mr. Green На отиване беше леко бурно морето и клатеше през цялата нощ и до обяда през деня. На връщане заклати малко посред нощите, но бързо спря. На фона на това, че 2 дена преди да тръгнем се беше обърнал ферибот там дето минавахме хич не ми беше весело Rolling Eyes

# 646
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Против запарване ползвам това http://www.hippoland.net/bertoni-dvuliceva-podlozhka-za-stolche- … ichka-duo-comfort  и съм доволна  Peace

# 647
  • Sydney
ехе, благодаря за споделянето къде да намеря Мики Мас, хаха.... аз гледах в разни сайтове (UK), но бяха само големи, ще потърся още... за джъмбо мн мн не ми се ще да купувам от там, че са леееко изкуственящини и веднъж само заради картинката купих едно боди и след като го избпрах беше парцал, тааа...
днес бяхме на доктор за мерене и теглене, тази жена наааай-после след 2.6 ни даде здравната книжка.... и ме ядоса, но както и да е де, не е важно..

# 648
  • В къщурката на хълма на феите
аз пък от джъмбовските бодита съм изумително доволна .. Ема носи само такива и от H&M и ако не са картинките ще сбъркам, кое от къде е купувано ..

# 649
  • shumen
Аз също имам бодита от Джъмбо и не съм много доволна.На второто пране се раздърпаха.Аз съм най-доволна от лидълските дрешки с марката Лупили.От там имам няколко бодита,суитчер,тениски,блузки с дълго ръкавче и нищо не е мръднало.
Дени днеска вече го пробваха да яде в яслата,но почти не беше ял.От картофите само хапнал и стиснал уста,от лещата-не рачил и да е близне,но пък си изял десерта,който бил диня.Утре пак към 9.00 ще го водя и ще го пробват да яде и до края на седмицата,началото на другата и да спи вече.
И да ви кажа днеска като си тръгнахме от яслата ме изкара извън нерви по пътя до нас отново.Аз го водя за ръка и нося чанти,а той иска сам и то не къде да е,а на средата на пътя.Говорих,опитвах с добро,ама не се получи и побеснях ви казвам тогава.Пробвах и да му се скрия и да му кажа,че го оставям,ама на човечето въобще не му дремеше.Не знам,но откакто е тръгнал на ясла това не е моето дете,а някое зверче.

# 650
  • до едно тепе
Дани опитай се да си търпелива с него. За него промяната е огромна. От една страна вече живеете на ново място и обстановката е различна, от друга яслата. Само от единия фактор(яслата)стреса е достатъчно голям. А с двата още повече. Дай му време, обяснявай, опитай се да си по-търпелива. Ще свикне, но пък характер няма как да не показва. Особено като вижда как се държат другите деца в яслата. Моя от там се научи да се тръшка и то мноооого качествено, да се бие и да удря по-малките деца. Вчера на влизане в града пита нашия ааа къде е малкия Гошкоо. Като му казахме че днес ще иде да си играе в яслата с него заяви без никакви угризения даааа и да го бия с дъра бъра-не му се разбра с какво иска да го бие Shocked
Престоя при нашите се е отразил като предполагах. Сутринта с кански рев се завлякохме в яслта-не искаше да става(рева 15 мин,а събуждането  ми отне 35), не искаше да се облича(якето и обувките)-излязохме по блузка навън и на паркинга успяхме да наденем якето, не искаше да седне в столчето в колата та го свалих и го занесох виещ се и пищящ до яслата( на 100м от вкъщи е). Баща му ни чакаше отпред и чак тогава млъкна и влезе подсмърчащ вътре без да реве.  Дали е от кротките а  Rolling Eyes
От джъмбовските бодита за новородено съм доволна.После вземах и се смали и само веднъж го облякохме. Та принципно са леко умалени. Има и 3 чифта боксерки-добри са горе долу. Иначе съм много доволна от потничетата на една фирма- Сали се казва. Доколкото знам ги шият в едно село до Монтана и като си ходим гледам да се завъртя към фирмения им магазин. Втора година вземам едни рипсени потничета-супер мекички и готини са. Цяла зима пране и сушене в сушилна и още са здрави, а бяха по 2,50 бр.
Еййй олях се с писането.

# 651
  • NE
Аз взимам бодита основно от Теско и пак ми идват по-евтино. Последно към 3 лв. ми излязоха с всичко сметнато, обаче на бройка. H&M имат страхотни бодита също. Харесавам и Комес и Сали. Джъмбо не обичам. Бях взела бодита за 6 месечни, когато беше на 3 месеца и дори главата не влезе. Laughing

# 652
  • В къщурката на хълма на феите
дали пазаруваме от една и съща верига се чудя аз, честно Shocked Shocked Ема все още носи бодита за 12 мес. на Джъмбо и някои от тях са й леееко широки .. и не са мръднали, а пък то е такова канско пране, че аз на тяхно място бих подала оставка .. може пък на читавки партиди да съм попаднала, пу-пу-пу ..

Поспалане при нас е кански рев още на памперса, та питаш ли ме докато стигнем до якето как съм Mr. Green Mr. Green

# 653
  • София
За Лили пазарувам бодита от Теско и Асда,много съм доволна,чудесни на много изгодна цена.
Имаше 2-3 от джъмбо,но там е късмет да попаднеш на добро боди, попадала съм,но и често след едно пране не става за нищо..

# 654
  • shumen
Поспаланче,опитвам се да съм търпелива и да обеснявам,но почти не се получава поне засега.Наистина всичко,което му се случи е стрес за него,но дано му мине скоро.
За рева-моя също реве като да влизаме в яслата,но после млъква.Тази вечер пък реши,че иска да се прибира сам отвънка без аз да го моля,но като стигнахме на етажа пред вратата се започна пак с рева и така сигурно 15 минути.Не знам комшиите сигурно са си помислили,че го коля,че реве и пищи така.
Днеска ми спа само час и половина на обяд и сега заспа още в 21.30 и да видим дали пак няма да се събуди посред нощ и да иска да става и играе.

# 655
Канени сме на гости, домакините имат 5-годишно момченце, искам да му взема някакъв дребен подарък. Помагайте  newsm78 Детето обича да цъка на таблет  Laughing

# 656
  • Велико Търново
Бени, дано Мики Маус помогне за мисията с гърнето Simple Smile
Феичка, къде попадна на такъв чорапогащник, че ме заинтригува  Flutter

По въпроса с пошляпването не смея да казвам нищо крайно, защото не знам до каква степен детето ми ще е способно да ме нервира. Естествено, че сега ми е широко около врата и смело мога да заявя, че няма да я пляскам, ама като ви чета какви глупости вършат като поотраснат .... Едно време си спомням, че майка ми ни дърпаше ушите, явно тогава е било на мода  Laughing

# 657
  • NE
Яже Намерих чорапогащника в близкият детски магазин. Български на Saly, обаче с етикет с мече, че има и в кутии и са ужасни.
Моме Лего, книжка с динозаври.

# 658
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Моме, някой дребен таблет  Laughing   майтап Mr. Green За играчки вярно е трудно да е "нещо дребно", щото хубавите са скъпи, но шапка, шалче, ръкавички, ушанки или някоя блузка може да избереш.  Peace Знам че на тази възраст са се наситили на играчки и се радват и на такива работи.Освен това ще е практично и за майката.

# 659
  • Северозапада
Моме, книжка за оцветяване с популярни герои. Има и такива със стикери, плакати. За момиче ми е по-лесно да измисля, но за момче хич не ми идва на акъла  Crazy
Ние минахме пак през доки тази сутрин. Тия сополи направо ме побъркват, а тя ме успокои, че ще сме така до пролетта  Mr. Green Иначе гърди-чисти, гърло - бледо, а кашля от тая хрема  #Crazy Снощи пак 30 мин. кашля преди да заспи. Замислям се за някаква алергична реакция, че вкъщи е такава влага  Tired И няма оправяне. Церезита не е никак ефективен предвид количеството влага. Трябва електрически влагоабсорбатор, а са скъпииии.
Аз за първи път видях такива чорапогащници наскоро в Кауфланд. Много са идейни за пълзящи човечета.
Дани, много ви се струпа и предвид ситуацията е разбираемо да си изнервена. И аз се улавям, че като съм изнервена от нещо, трудно я изтърпявам, а е кротка и не прави бели, а представям си на теб какво е. Пожелавам ти скоро нещата да влязат в релси, да се разберете с бащата и да си гледаш детенце спокойно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт