Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 172
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Sydney
ant G махай го тоя церезит, той не действа... има едни влагоабсорбатори (на теси има със сигурност), който се вкл. в тока и издърпва всичко, мнооого са добри... имаше и на други марки, просто се сетих за Теси сега...  влагата много действа на тези кашлици, да му се не види
Mometo* мога да ти предложа следното:
http://www.connox.com/categories/children/toys/donkey-products-i … t-smartphone.html
хем не е облъчване, хем е мноого идейно Simple Smile

# 661
Благодаря за предложенията, това на Бени ме смая  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Днес трябва да купя нещото, след малко изчезвам да обиколя кварталните магазинчета, после ще докладвам какво съм взела. Малчо в момента активно скучае в шезлонга, чудя се как може толкова малко човече така ясно да изразява емоциите си  hahaha hahaha hahaha hahaha Просто на челото му е изписано - Отегчен съм, дай да правим нещо вълнуващо, писна ми в този шезлонг!

# 662
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мраве, майка ми има на Мидея, 270 лв. и е страшен, по 5 литра вода на ден изважда и нямат вече проблеми с мухъл и неприятна миризма  Peace За кашлицата - мисля малко фенистил капки за 3-4 дни ще ви помогне, но се консултирай с педи и за влагата и може да реши да ви изпише друг антихистамин, който и на хремата ще помогне.

Бени, много е идейно, но моя както е свикнал с телефона ми ..., не знам  newsm78 ако нищо не шава и пее, максимум минута внимание и го е фукнал. Купих му такова във форма на смартфон, дисплея пълен с вода и топчета, и с копченца отстрани се изстрелват топчетата да се вкарват в прегради. Нула внимание  Rolling Eyes

# 663
  • Северозапада
Благодаря Бени, Петеса! Уредихме един електрически уловител от познати. Ще чакам само да ми го пратят.
Петеса, тя ни изписа Ериус, който аз забравях да давам  Embarassed Не знам дали е подходящ, но от петък не го пропускам. Трябва да видя само колко време може да се дава. Иначе е малка доза 1.5мл. вечер преди лягане. След 7-10 дни пак ще я водя при доки, ако няма промяна  Tired

# 664
  • София
Аз при хрема давам Зиртек, по 5 капки вечер.

# 665
  • Сливен
Здравейте, момичета  Hug
Шамарена дискусия е имало, гледам  Mr. Green аз също не обичам крайните изказвания и заричания, забелязала съм, че точно когато човек се зарича, точно същото нещо му се случва после. Пляскам и аз през ръцете понякога. Това около 2-3г. , поне с баткото беше така, с Ивка ще видим, че е голямо диване. Иначе не мога да си представя да ударя сега Алекс - хвалела съм го и преди , много е послушен, беше перфектното бебе, сега е идеалното дете, ще видим какъв тийнейджър ще е.
Хубав ден  Hug

# 666
  • до едно тепе
Мравче антиалергичните лекартсва може да се пият дълъг период от време без прекъсване. При нас заради кашлиците зимата ги пиеше минимум 10 дни, а единия път педи каза да давам докато тя не каже да го спрем.
И ние сме се заканили да купуваме електрически влагоуловител. Надявам се да спре да мухлясва вкъщи Rolling Eyes
Иначе по въпроса за шамарите аз забелязах, че наказването върши по-добра работа поне при моето дете. Като се прави, че не ме чува и зацепва нанякъде с колелото или колата за бутане казвам веднъж, казвам втори път и на третия му я вземам. Така го отучих и да блъска децата-един ден блъсна едно прохождащо бебе 2 пъти за половин час,а после се опитваше да ги бута нарочно с колата. Като му я взех 1-2 пъти разбра, че не става така и вече внимава и спира когато го викна Peace
Петеска от онзи ден се каня да го напиша и все забравям. Нали знаеш, че за да тествате Митачето трябва поне седмица да не е приемал никакви лекарства за алергия. Как ти се стори Бакалова? На мен много завеяна ми изглежда Thinking

# 667
  • Северозапада
Поспаланчо, мерси. Сега съм си сложила бележка на хладилника  Embarassed и мислех да го давам точно 10 дни. Ако се налага пак да сме при педи, ще се опитам да се сетя да я питам.

# 668
  • shumen
Мравче,наистина аз съм изнервена също,но не трябва да си го изкарвам на детето,а аз явно на моменти не го изтърпям и побеснявам.
Поспаланче,при нас това с наказването не действа.Снощи пробвах да му прибера колата дето се бута,че на 2-3 пъти се караха с другите деца,кой да е кара,ама той взе да реве още повече и така сугирно 10-15 минутки.Опитвала съм и друг път да му кажа,че сега не може,ама не чува и започва да пищи и се тръшка.Пробвала съм и него да прибера,ама пак не става,защото реве,тръшка се,търкаля се по земята и ни чува целия блок и аз умирам от срам,а на него не му пука.
Днеска тръгнахме още от нас с рев към яслата,но там се е държал добре.Като е влезнал се е успокоил.За обяда е ял и си е изял всичко,и в 10 плода е ял и на гърне е сядал и пишал.Утре ми каза да го заведа към 8.30 и ако всичко е наред от четвъртък най-вероятно ще го пробват да спи там.

# 669
  • до едно тепе
Оперирала съм се от чувството за срам. Крещи, врещи, търкаля се чудо голямо. Все едно не са виждали. Детето е мое и ако аз не му сложа границите после аз ще съм виновната. Първия дн врещи половин час, втория 20 мин, третия 10 и на четвъртия като кажа не може не врещи. Но и обяснявам винаги защо не може. Ако иска сок например преди вечеря го купуваме, но с условието да го пие вкъщи след като хапне. Не оспорва и не реве. Като му обещая нещо се старая да го изпълня-ако е искал да яде солети примерно преди да обядва не му давам-казвам след като се нахрани и тогава вече дори и да е забравил му ги давам. Абе избирам си битките, но определено като порастват и започват да стават малко по-разбрани Peace

# 670
  • Северозапада
Съгласна съм с Поспаланчо. Не трябва да ти пука от хората. Преди да имам дете гледах лошо врещящи и тръшкащи се на улицата дечурлига. Сега осъзнавам, че най-вероятно има причина да бъдат оставени да се тръшкат и родителите нямат друг избор освен да ги оставят да си излеят гнева. Или пък ми беше непонятно, как могат да оставят бебе да плаче? Ами просто понякога, каквото и да правиш, не му е комфортно, боли го и т.н. и не млъква, колкото и да се стараеш.

# 671
Мравче ,ние пихме Ериуса 30 дни .На въпроса ми , защо толкова много ,педка обясни,че ефекта му е с натрупване.Така,че най-добре питайте вашия ЛЛ колко време да го пие .Пък и ние го пихме заради АД ,та може би е различно

# 672
  • Лондон/Пловдив
Дано не сте ни забравили ама хич не ми оставяше време да пиша , малкия ми е доста ревлив и иска доста повече внимание от батко му . За последните 2 седмици избиха първите 4 зъбчета едно след друго и сега имам нужда от сън поне 48 часа без да се събуждам .
Дани дано бързо успееш да си подредиш живота след раздялата , много ми беше мъчно че точно преди на детето рождения ден така е станало .
За шамарките според мен влизат в сила след прохождане до 2,3 годишна възраст после няма смисъл Simple Smile Аз рядко съм шляпала дупето на Алекс , но е имало ефект . Пускам ви две снимки да видите малкия младеж

# 673
  • до едно тепе
Чери прекрасен е  Heart Eyes

# 674
Кога порасна този сладкиш...  Hug
Днес купих нещо като лего, от което става някакъв си там боен самолет, и едно плато за хапки или мезета за домакинята. Бебо избърза със съня си и изпусна банята, утре некъпан ще го водим на гости  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт