Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 169
  • 723
  •   1
Отговори
# 675
  • shumen
Поспаланче,Мравче,ами вече не ми пука от хората,ама наистина това неговото тръшкане е ужасно.Вчера му се карах по пътя,че се тръшка и реве,че не му давам да върви по средата на пътя и две бабички ме гледаха  smile3506 ей така и цъкаха,ама ако им се инати така на тях нямаше да ме гледат така лошо.
Чери,голям сладур е малкия.На мен също още ме боли,че точно преди рд стана всичко и съм му много сърдита и обидена.
Моме,дано и детенцето си хареса подаръка утре.

# 676
  • Северозапада
Чери, сладурче е Крис!
Хубав и усмихнат ден!

# 677
  • В къщурката на хълма на феите
Дани мен като ме гледат лошо, аз пък ги гледам два пъти по-лошо .. в интерес на истината даже, ако ме уцелят в гигантично лошо настроение вкарвам и по едно "ко, ма?" .. обикновено сумтят зад гърба ми колко невъзпитани са днешните младежи и какви ще са тия техните деца дето ги гледат .. за щастие се отдалечавам достатъчно бързо, за да не се върна и да ги овикам .. аз обикновено като Ема се тръшка за глупости, се правя, че плача .. просто слагам ръце пред лицето си и чакам реакция .. върши работа да ви кажа .. като ме види в такава поза, забравя, че се тръшка и почва да се натиска в мен .. ужасен съм манипулатор, обаче по-добре да плаче извинително, отколкото да ми се тръшка ..

# 678
  • Sydney
махнахме памперса, сложихме гащите... за сега две напикавания - едното навън грандиозно в двора на едно училище (бях подготвена с резервни дрехи) и другото в къщи на пода... не реагирам по никакъв начин, само я преобувам... дано се "чактиса" и поне да казва, но ще видим...

# 679
  • до едно тепе
Бени помоли я следващия път когато усети, че и се пишка да се опита да ти каже преди да се е напишкала. Голяма е, ще вдене като и го повтаряш. Мисля, че ако само мълчаливо сменяш гащите пак не е съвсем добре. Не се караш, просто търпеливо обясняваш, че примерно бебетата си пишкат в гащите, а Мини Маус ще плаче като я намокри и така нататък. Ние си имахме мисия- да опазим Диего на памперс гащите сух Wink така не ми се дърпаше навън да пишка като го подканям Whistling Особено пък навън имаш варианти за проби за изпишкване под формата на игра-да намокрим плочките, да полеем тревичките и т.н

# 680
  • Sydney
pospalancho аз обяснявам, че като й се допишка да каже да отидем на тоалетната, като казах "не реагирам", имах предвид че не й се карам или нещо там да буча... пробвах я да я изпишкам навън - само казваше пиш-пиш и нищо....

# 681
И само това ,че си е обула гащите  е напредък. Wink Следващият етап е да ти излезнат няколко пришки на езика ,как в гащите не се пиша и не се ака , а само в тоалетната и на тревичката,и после поощряване,и целувки на всяко попадение...  Whistling .Наистина Бени,бъди търпелива -хубавите работи стават бавно  Heart Eyes

# 682
  • shumen
Бени,трябва и време и аз мисля,че ще е скоро.За навънка Поспаланчо ти е казала,че може и да е под формата на игра.При нас го пробвах,но не действа и се стиска,но все пак няма напишкани гащи.
Моя сутринта тръгна с рев към яслата,но там се успокоил.Днеска го пробваха да яде и сутринта и лелката го похвали,че си хапва добре.На обяд също е ял и си е изял всичко.Дори искал сам да яде.Утре ще го пробват и да спи и ако се получи вече мога да започвам да си търся работа.

# 683
  • до едно тепе
Уфф мойто тази сутрин пак луди циркове игра. Не искал на ясла. Врещи сякаш жив го дера и не дава да го облека. Накрая като бяхме готови с баща му излязохме от хола и му казах избери си как да тръгнеш съвсем гол( беше абсолютно чисто гол) или е това са ти дрехите и ще ти помогна да се облечеш, ако искаш. Донесе ми дрехите хлипайки ooooh! Не мога да разбера заради новите деца в групата ли го прави или заради седмицата вкъщи с нашите. Обикновено, ако остане с мен вкъщи драмата е първия ден, а сега от нищото в средата на седмицата циркове Confused

# 684
  • shumen
Поспаланче,може и от двете да е.Моя днеска лелката каза,че е плакал малко,защото имало две нови дечица и плачели и той е бил солидарен с тях,но бързо се е успокоявал.

# 685
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
цял ден се опитвам да си спася щайгата от преинсталация, че имам много багаж ...... ужас  Rolling Eyes

като се оправя, тогава ще пиша ..... само ви чета през тел.  Hug

# 686
цял ден се опитвам да си спася щайгата от преинсталация, че имам много багаж ...... ужас  Rolling Eyes
с какво е щайгата - с домати или зарзавати за трушия Joy Joy Joy

ох нИ мога просто така се смях ей сега като те прочетох, че не е истина .. сетих се нашия кум като отиде тук в един сервиз с въпроса: готова ли ми е щайгата, как жената погледна възмутено и каза: ама господине, не виждате ли, че тук е компютър сервиз, не зарзаватчийница .. Joy Joy Joy Joy

# 687
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Мецо, хич не ми е смешно, диска е само C и затуй  150 ГБ служебна информация трябва да се източи на двд-та  Crazy Crazy или ако някой френд се смили да ми услужи с портабъл хард  Rolling Eyes

# 688
Петеска аз понеже брадясвам от записване на дискове /поради причината, че моя лап топ е с хард 1 ТБ и не е цепен - не питай защо/, просто купувам флашки и свалям там .. не са толкова скъпи, по-сигурни са, използват се многократно иии отнема далеч по-малко време Peace

п.с. портабъл хард нивгаш повече няма да си взема .. купих си много скъп и уж качествен хард и като той умря с него си заминаха и 320ГБ информация, която оплаквах с месеци наред ..

# 689
Нашия програмист, който ни подържа компютрите в такъв случай се прекръства и казва-  давайте да съживим мъртвеца.

Общи условия

Активация на акаунт