Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 156
  • 723
  •   1
Отговори
# 690
  • shumen
Пете,ами то така както си го написала е смешно.
Аз онзи ден като носих лаптопа на преинсталация добре,че успях да прехвърля всичко от С в Д.

# 691
  • Sydney
веднъж ми се е случвало да се моля да се възстанови инфо от харддиск (като си пишех дипломната работа) и тогава с една програма почти възстановихме всичко, че се беше прецакала точно решетката на харда, пълен хаос...от тогава, всичко важно е на две-три места копнато

# 692
Добро утро Simple Smile
И ние вчера минахме на ДК малкият ми мъж е станал 5кг 500 гр (+ 700гр) и 59см(+2см).Педи каза,че доста добре,но трябва да премахна едното хранене вечер,защото Виктор все още яде 7 пъти и то по 150/160мл.Каза,да продължаваме с пюретата,но да включа и каша в 15ч.И нас зъбки ни мъчат.Вечер спи много неспокойно,примрънква,върти се наляво надясно като пумпал и педи каза да му давам дентокинд.Снощи реших да започна премахването на храненето и в към 3ч като се събуди му дадох чай.За мое учудване изпи около 100мл и заспа,а после ядохме към 5ч.Да ви питам има ли някакъв ред на излизане на зъбките,защото долу където трябва да са предните зъбчета венците са му подути и побеляли.Но в ляво отново на долните венци има една малка бяла точица и като пипам боцка.Даже накарах и свеки да пипне и на нея също и боде.Та може ли първо долу в страни да му избие зъбче?

# 693
  • Габрово
Та може ли първо долу в страни да му избие зъбче?

Може. Редът за излизане на зъбите, както и времето когато излизат са условни и не важат за всички деца.

# 694
  • Северозапада
Нелка, по принцип реда реда мисля е долни резци, горни резци, долни странични резци, горни странични резци. Но понякога зъбките не си спазват реда и едните изпреварват другите  Mr. Green На колко стана малчо?
Скрит текст:
Ако искаш си сложи нова лентичка, че да ни е по-лесно  Mr. Green Хич не съм нахална, а?
Петеска, как мина спасителната мисия?
И нашия комп се е бъгнал нещо. Не иска да инсталира нищо, даже ъпдейтите на вече инсталирани програми, и не разпознава телефона на ММ. Не го ползваме много, но трябва да го занесем за преинсталация, че снимките са ни там  Whistling
Поспалане, днес как сте? Има ли истерии?
Оф, освен София и аз днес съм със запушен нос. Пак се будихме доста и трудно заспива, а през деня трябва да работя и ми иде да хвана гората  ooooh! Ей в такива нощи избеснявам. Знам че не и е добре, но тя иска да я гушна, а ме бута; иска на леглото, а като я сложа, мрънка; иска да суче, обаче само ме дъвче и то по половин час  smile3538 Добре че поне още се кърмим, че ако трябваше да я разнасям  Crazy
В този ред на мисли, Зуза да се яви и да каже още ли е на гости и почина ли си?

# 695
Мраве аз влизам само от телефона,защото компа ми е супеер кош и си нямам и идея как да сложа лентичка.Иначе юнака е на 4 месеца.

# 696
  • до едно тепе
Днес сме спокойни и усмихнати. И снощи не истерясва изобщо. Завдохме го на любимия пясчъник и си играха с едно момиченце от бебешката банда( от нашия и съседния блок си ги събираме още от съвсем малки бебета). Не се тръшка и като му казах, че няма да му купя бонбони Party
Мраве ако и е запушен носа затова те дъвче. Дано се оправя бързо, че е много неприятно и за двете ви. Hug

# 697
  • София
Добър ден,

Ние сме на гости при свекитата и чак сега намирам време да ви изчета и да ви навестя. Нещо напоследък времето е кът.
Малката първата вечер направи такава истерия, че направо се видях в чудо. Не искаше да спи и от 11 почти до 12 през нощта я мъкнах на ръце да спи в мен, което никога до сега не се е случвало. А легна/седна на леглото, а се е разбудила и отново истерясала.
Сега вече е по добре и си спи, ама какво беше това чудо незнам.

А за хард не ми говорете - че от 1 месец се мъча да ми го оправят (на лаптопа), че там са всички снимки на детето и ги нямам другаде....направо не съм на себе си. А до сега не ми се е случвало да сдаде багажа харда на лаптоп. И най тъпото е че му мина гаранцията и той тогава се "предаде".

# 698
Ахой Mr. Green

Мраве, като по поръчка ти се явявам вИднага Mr. Green

Не съм си починала хич, при нашите съм си още и ще съм си тук поне до 20-ти Laughing По цял ден сама си гледам чедото, помощ имам само вечер след 19ч, понеже майка ми работи.  Outta Joint През деня татко е край мен, но още не е достатъчно силен след операцията, за да разнася хленчещо създание...сега сме на вълна "искам мамааааа" ooooh! Още не са ни избили зъбите, яде, спи тук-там спокойно..бе, търпи се Mr. Green

За столчетата за кола..и ние сме с Макси Кози, но още не сме го пробвали. Ще имаме шанс да стартираме употребата на прибиране към Варна. Ако се поти, аз също смятам да купя универсалната подложка на Бертони и се надявам да има ефект.

Отлитам smile3535

# 699
със столче сме и ниe вече- Phil &teds.  Имаме подложки, поти се..........уж е памук  newsm78

имаме тези двете и двете не спасяват много нещата в жегата......

http://www.bebelandia.bg/product/3015/bertoni-lorelli-podlozhka- … -duo-comfort.html

http://www.hippoland.net/chipolino-komplekt-za-kolichka-s-v-zglavnichka-rozov

# 700
  • shumen
Зузи,почини си сега при мама.
Алексче,може да не и е било добре на малката на ново място и затова да не е спала първата вечер.
Поспаланче,браво на Слав.
Моя днеска взе да реве чак като наближихме яслата.По-рано не можа да се усети къде отиваме,защото аз смених маршрута.От днеска вече е по цял ден.Преди малко се обаждах и спеше.Легнал без проблем,но поплакал малко и тогава е заспал.Да видим сега дали ще спи или ще ми се обадят да си го взема по-рано.

# 701
  • София
Зузи,почини си сега при мама.
Алексче,може да не и е било добре на малката на ново място и затова да не е спала първата вечер.
Поспаланче,браво на Слав.
Моя днеска взе да реве чак като наближихме яслата.По-рано не можа да се усети къде отиваме,защото аз смених маршрута.От днеска вече е по цял ден.Преди малко се обаждах и спеше.Легнал без проблем,но поплакал малко и тогава е заспал.Да видим сега дали ще спи или ще ми се обадят да си го взема по-рано.

Браво Дани,

Дано да спи там и вече да си е по цял ден и ти да имаш малко време за себе си и да си намериш работа. Друго си е когато детето е спокойно и е по цял ден на ясла. А и според мен така ще свикне с идеята, че ще си е там по цял ден и ще му е по добре.

# 702
  • Северозапада
Зузи, извиках те с мисли  Mr. Green Периода "искам само мама" е много досаден. И до WC-то не можеш да идеш.
Ние сме  кожено столче и сега сложих подложка, че ми се струва че и е студено на кожата. Кожата е на дупки и би трябвало да се проветря, но се поти като пътуваме, ама тя по принцип не търпи на жега. И сега нощем е с пижама и само с чаршаф завита, чак призори и мятам едно одеалце, но ми се струва, че и става горещо и от това се буди. А пък ми е съвестно да я оставя без одеало, че не знам дали пък не и захладнява  ooooh!

# 703
  • Sydney
е, кожата си запарва откъдето и да го погледнеш...

# 704
Имаше временен ефект от ентерола и еспумизана и като ги спрях пак разстройство, сега каза още 10 дни да ги пие, не е ли много? Да търся ли друга причина за разстройството, всичко започна преди 10 дни, повлия се от лекарствата и сега пак започна.

®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®, как е вашият пъп, прибра ли се или лепите още?

danaeka, по-бързо да свиква малкия с яслата, да може да си намериш работа.

И моя лаптоп се развали, но снимките си ги имам свалени на външен хард.

И ние не можахме да свалим памперса, ходи на гърне като я сложа, но не си казва.

Общи условия

Активация на акаунт