Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 174
  • 723
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ехоооо,

Най накрая ви изчетох Wink

VV - Честито! Да е жива и здрава.

magnet_for_happiness - бързо да се оправи положението и да си ходите.

Сигме - дано е по добре малката и повече да не вдига Т. Той май тъпия Синфлорикс прави тея тъпотии - да вдигат Т децата и да ги боли на ободеното място.

Малката вече е пушка, ама бая упорита тая хрема....направо ужасТ. Дано повече не и се появява. Ама днес яко ме разиграва с яденето - хапне няколко лъжички и почне да ми върти главата. Направо пощурях. Незнам дали така прави и в яслата ама ако е така тя постоянно ще седи гладна.

Охх незнам какво става с това време ама е направо страшно. Толкова народ почина заради тея дъждове и наводнения  Sad Sad Sad Sad Sad

# 91
  • shumen
Вв,честито.Да е жива и здрава малката принцеса.
Алексче,да се оправя скоро малката и да не се разболява повече.
Сигме,дано и Лия да и мине скоро.
Магнитче,дано се оправи скоро времето и да се приберете живи и здрави.
Аз пък да се оплача,че сутринта станах ужасно подута и с едни червени петна по цялото тяло,че се наложи да ходим до спешното.От там ми казаха,че е от храна и ми удариха урбазон и алергозан и ми изписаха ксизал и диета-да ям само варени картофи и препечен хляб.Интересното е,че снощи ядох само пълнени чушки и пържени картофи,а това чудо от къде се взе незнам.

# 92
  • NE
Дани Дано бързо се оправиш. Praynig
Магнитче Пиши как сте и дали успяхте да се измъкнете. Hug
Сигме Дано Малечка е по-добре днес. Hug Гаден е този Синфлурикс вярно.

Днес да почерпя за седмата месечинка на Вильохина.

# 93
  • Велико Търново
Феичка, да е жив и здрав Вили Hug
Данаека, как си днес?  Hug Чудя се дали пици и пържени картофи са най-подходящото меню за 2 годишни  newsm78
ВВ, добре дошла сред нас  Hug Какви проблеми срещаш с кърменето? С каквото можем да помагаме Simple Smile
Лилка, ще се сети човечето как става, има време Simple Smile
Моме, приятно изкарване и да случите на време  Hug

Дано всички дечица да свикнат по-бързо с ясли и градини  Heart Eyes

# 94
ВВ, и аз съм на вълна кърмене, споделяй какво има  Hug
Цвете, честита месечинка на Вилката   bouquet

# 95
  • до едно тепе
Фейче честита месечинка на Вили  bouquet
Дани алергична реакция може да има до 48 часа така че едва ли е от вечерята. Макар че ако е имало кайма в чушките и е купена реално не знаеш какво е имало вътре Peace
Яже не е много подходящо меню пицата и пържените картофки за 2 годишни ,но за съжаление по детските центрове това предлагат. Сандвичи, пица, картофки и с това им се изчерпва менюто  ooooh!
Моме
весело и безпроблемно почиване. Марти да слушка много Hug

# 96
  • NE
Аз така съм наплашена от пърженото с всички мои жлъчни проблеми от нищото. Confused

# 97
  • В къщурката на хълма на феите
мале ужасен пенсионер съм станала .. вчера бяхме на сватба, легнах си след обичайното 10:30 и днес направо не знам къде се намирам Crazy Crazy

# 98
  • Северозапада
хаха, аз не знам и на сватба дали ще издържа до по-късно. Ще заспя с глава в чинията  Joy Личи си, че София спи, а майка и рефрешва ту фейса, ту бг-мамата  Blush

# 99
  • NE
Аз само да мога лягам където и да е. Grinning Снощи успях да заспа докато кърмя и се събудих чак 24 ч.

# 100
Цветенце, честита 7-ма месечинка на Вили! Все така да ви радва, да спинка и папка много!   bouquet

Ние сме си с драмата "не искам да ям" отново. Вчера 12ч не беше яла, заспа, но се будеше на час и в 4ч се очочори тотално. До 5.30 се молихме да яде, да спи или да пие вода и накрая баща й стана, направи си кафе уж готов да я гледа, а аз да поспя, а тя взе, че заспа до 9ч ooooh! Зъби, зъби, зъби...поне да излизаха всички заедно, че да минава зора Crossing Arms Иначе овладяхме положението със ополите по времена зъбоникненето Praynig Днес е спокойна и спинка вече 2ч без пробуждания.

# 101
Цвети, честита месечинка  Hug
Ох, с тоя дъжд направо..природата ни го връща затова, че не я почитаме  Confused
Дани, как си днес? Странно наистина, ама важното е да ти минава  Hug
Ние сме добре, тази седмица ми е последната свободна, която ще прекарам в почистване и в четене  Mr. Green
Хубава неделя на всички  Hug Hug

# 102
Ники вече пълзи.Много е сладък как върти дупето(каката нали не пълзя като проходи след това почна чак към 1.3г. да пълзи).От вчера го забелязах успява да се задържи на коленца и придважвайки ги не пада по корем.А днес вече стабилничко се придвижва.
Вчера свалих нивото и на кошарката само се озърташе и май му беше странно къде е и защо е толкава ниско.
Флауърче честита  месечинка на сладък Вили.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 16:25 от лилка

# 103
  • Велико Търново
Лилка, браво на момчето!  Hug
Зузка, много ти съчувствам за това неядене  Hug Пробва ли да й сложиш кехлибарено герданче? Може пък да помогне.

Аз пък сякаш свикнах с по-малко часове спане. Като млада, бездетна булка  Laughing спях поне по 9 ч. и пак не ми стигаше. Сега дремвам 5-6 чАса и съм ок.

Имам следната дилема и се надявам да ми помогнете с някой друг съвет. Аз и мъжо не сме вярващи. Според вас трябва ли да си кръстим детето в църква, защото, ако го направим, ще е по-скоро за бабите.

# 104
  • В къщурката на хълма на феите
Яже ако не друго това е хубав празник за бабите, а пък и да ти кажа малките деца им е интересно в църквата .. Ема беше много малка на нейното кръщене -  на 46 дена беше - обаче сега като се случи да я заведа - на празник или просто щото така ми щукне - винаги много се оглежда, щура се, интересно й е ..

Общи условия

Активация на акаунт