Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 165
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Оххх най накрая успях да ви изчета.

Аз съм на работа. Малката най накрая на ясла.
Сега ново 20 при нас - оказа се че хремата, която имаше и с нея се даваше и кашляше е на алергична основа и не можахме да разберем от какво, но поне я овладяхме и почти изчезна.

Теди - кураж и бъди силна. Малката ще се справи. И ние бяхме така и все още ми го прави на моменти тоя номер, да ме хваща за крака, ръката, панталона и да не иска да влиза. Ама аз се държа и не и обръщам много внимание.

Иначе и аз съм твърдо ЗА яслата защото определено ако свикне 3 г. да я гледам после ще и е супер трудно и определено тогава ще е по голяма драмата и тогава със сигурност може да и се отрази и на психиката. А и сега виждам, че определено много научава....

P.S. После ще пиша, че съм на работа и малко кофти.

# 76
  • shumen
Теди,дано свикне по бързо Ники и да не плаче.
Алексче,дано е добре малката и да си ходи на ясла.
На мен вече ми се иска да минава другата седмица и да го пускам моя дивак,че в това време направо пощуря днеска в нас.То цял след обяд не бе скачане по дивани,катерене къде ли не и накрая не издържах и се разкрещях,че покрай него и ММ отнесе.Незнам тези мъжки глави освен щуротии друго могат ли да раждат,защото вместо да го спре и да му се скара той пощуря с него.Не ми е за друго,ама ще вземе да падне и да се пребие баш за рд и яслата,а не ми се иска.

# 77
Здравейте, момичета!

Искам да се присъдения към темичката на вече родилите мами от ИБ с бебе Ренета, родена на 24.08.2014 г.
Ние все още се учим да се кърмим, май не много успешно, но пък се стараем.

# 78
Ей, продъни се това небе брей  Rolling Eyes.......наказва ни майката природа.
И....здравейте! Hug
И аз в новата тема.Дано е хубава ,изпълнена с весели моменти, здрави дечица,слънчево време и много усмивки. Peace
Изпрочетох около 20-тина странички със старата тема в ранните часове на ноща (2-3часа беше),но тези гръмотевици чак люлееха..........задушничко и на паднала врата няма как да не събудят и мечка от зимен сън.Поне наваксах ,писах писах и изчезне нета и не ми публикува бисера..Няма много време, малко повечко по задачки ,а и кротушко вече си показва по мънинко от жилищото характерче......та се поизгубвам от време на време.И във фейса ви изтървах....,ама и там ще наваксам.

Нищо ново при нас чакаме второ зъбче.Добре сме,Ники много е заякнал.Изправя се сам до седнал,драпа и се изправя на крачета  до леглата ,дърпайки чаршафи и калъфи,сложих го преди дни и в паяк за сефте, стои само на едно място, но покажа ли нещо за хапване скача, друска се и някакси се дотътря до мен по -точно до храната   Mr. Green.Държа го за една ръчичка и е доста стабилен, ама  пусто не му идва на акъла да мести крачетата, но с времето и този импулс ще го озари.Кака му проходи и тогава взе да се изправя от седнало или легнало положение и паднеше ли не може да стане докато не й помогне някой- не бързам.к
Чакаме си и братчеда (ще съм вуйна)да се роди живот и здраве, ама нещо не му се излиза на човека .Но иска не иска в понеделник ако не е тръгне сам ще го сръчкат ,че вече е преносен.

Изтървала съм един сладък двугодишен вече рожденик .Да е жив и здрав Пламчо и много послушен на мама и тате.Четит рожден ден на патерички малко момченце. Феит     bouquet
Флауърче добре че малък Вили е по добре и разминахте болницата.Дано  това са единствените притеснения и неприятни моменти около зъбчетата.И да е от това че организъмчето му не знае какво става и другите да иэзлизат лесно.
Теди,ще свикне малкат,няма къде да ходи.И Рали първите дни беше с мерак, но като се осъзна нямаше такова тръшкане, търкаляне ,дърпане преди да влезне ,но после се успокояват и малко по малко свикват.Тежко ти е сега няма начин, а и от бременноста по-тежко ги изживяцваш.Леко раждане!.
Бързо и лесно адаптиране на всички малки дечица в ясли и градинки.
Поспаланчо и вие да се оправяте  Praynig
И друго май имах да пиша ама....забравих.
ВВ честито и добре дошла.Ще се нагодите.Да ви е жива и здрава принцесата.
Лек ден!

# 79
  • до едно тепе
Ехааа имаме си ново попълнение.
ВВ да ви е жива и здрава малката Ренета. Да слушка и да папка, и коликите да я подминат  bouquet

# 80
Много зле ни се отрази тоя път синфлорикса. Вчера я болеше, днес ми е с Т.

# 81
  • София
В Приморско е ужас, не бях виждала морето ни тотално кафяво, буквално.

# 82
брат ми са там и одеве отиде да види какво е положението да си тръгват  Tired

# 83
  • София
брат ми са там и одеве отиде да види какво е положението да си тръгват  Tired
Ами пътя след Сизопол е аут, ние ще изчакаме да се успокои времето и тогава ще тръгваме, сега ме е шубе... има две жертви вече..

# 84
е, ако не може много ясно че ще стоят. те са в горната част и там няма проблем, но надолу към южният плаж е залято.

# 85
  • София
Ние сме до южния плаж, ОК сме, само плажа е аут.. зловещо е..но си струваше да се види- като филм за природни катаклизми.

# 86
  • до едно тепе
Ужас направо. Природата си взема своето за съжаление. И аз не бих тръгнала при такива наводнения докато не се отдръпне водата. Не и след като пролетта ни се наложи да вадим кола от препълнена река. За щастие колегата беше успял да излезе, но никога няма да забравя гледката на покрива на колата подаващ се на 2-3 см над водата ooooh!

# 87
Уф, точно коментирам с ММ как е възможно в 21 век хора да загинат поради дъжд! Дано няма повече жертви.
Утре заминаваме и ние за 6-дневна почивка, днес половин ден стягам багаж, изприщих се  ooooh! Добре, че детето заспа сега в спалнята, та да спра - утре остана моята част да приготвя.

# 88
Направо си е ужас.Брат ми вчера към обед са попаднали в това наводнение ,за което казаха до бургаския Кауфланд с двете деца.Малкия е на 1,6г.не разбира,но каката много се е стреснала изпаднала в някаква истерия .Дъжда ги е хванал в колата закъса ли са ,две три коли плували,колите били покрити до половина.Прибрали са  се с рейса ,брат ми се е оправял носле.
Магнитче дано се стабилизира обтановката по бързо ,че си е страшничко доста.
Сигме дано и брат ти се приберат успешно.

# 89
  • Северозапада
Ох, дано се смили природата вече над нас, че тази година беше някакъв ужас  Confused
Магнет, това сигурно ви е най-ужасната почивка, но важното е да се приберете живи и здрави.
ВВ, добре дошли с Рени! На теб ли Феята ти каза за силиконките. Наистина пробвай с тях. На мен едното зърно ми беше малко плоско и с повече прищипване успяваше някак да го захапе, а с времето се изтегли и сега е ок.
Хубава вечер

Общи условия

Активация на акаунт