Септември топъл вече дойде, мамите от ИБ още имат време за едно късно море!

• 20 188
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
  • Северозапада
Честита месечинка на Вили! Кога минаха 7  Rolling Eyes
Яже, ние бяхме/ сме пред същата дилема. За сега не сме я кръстили. Не знам, не искам това да бъде просто един ритуал, а да е свързано с разбирането ни за вярата. А за мен вяра и църква не са неизменно свързани. Единственото и влизане в църква до сега беше на 40 дни. Май и аз от тогава не съм ходила.

# 106
Яже не сте вярвящи, а кръстени ли сте вие с мъжа ти?Защото трябва да сте кръстини, че да кръстите и детето.
Аз съм за незнам този целия ритуал някакси не че те прави сигурна за и  в нещо но някакси си мисля че някой го закриля ли как да го обясня.Така и кръстник/ца си има детето.Не че в днешно време е от голямо значение  но поне бабите ви да са спокойни ,че е християнче .

Ники мислим да го кръстим на Никулден-именният му ден.Даже си мисля и за две църкви  с име Николай чудотворец.Ако ли не пък две църкви си набелязох много хубави в други два квартала на Бургас.Трябва да реша скоро да запазя и да действам с организацията,че предпалагам ще има доста желаещи.

# 107
 Мамчета , много ви изпуснах , но не съм ви забравила  Heart Eyes Hug.Ще гледам скоро да вляза в крачка по обсъжданите теми .
 Ние сме добре, просто летния режим ни грабна . Имахме една по-голяма семейна  морска почивка ( осем дена на палатка  Whistling), няколко по-малки , с Дафчето не сме се разделяли , направо е лепната за мен  Mr. Green. От две седмици се престраши и вече изцяло си ходи ( сигурно ома нещо , пусна се в деня в който прабаба и направи питка), има 12 зъба , стомашно- чревният вирус я прескочи ( но не и нас с мъжа ми ) , на моменти ме изкарва от кожата , но като цяло ми е душичка  Blush.
 Много е хубава идеята и с ФБ- групата, но и там не мога да съм много активна сега , че е сезонът на зимнината - нали си имаме село  Blush.

# 108
  • NE
Зузи Прегръщам те и се моля поне да си яде Радинка. Много гадно е така.
Яже Аз не съм кръщавана в църква и взехме решение Вилито когато порасне сам да избере дали да се кръсти или не. ММ е вярващ, но не много, а аз по-скоро предпочитам да вярвам в природата. Така го чувствам.
Лилка Радвам се че растете и хубавеете. Пусни някоя снимка.
Пони Честити стъпчици. Далеко да стигнат крачетата и. Hug

Тъкмо почнах да се притеснявам, че Вилито не ще да лази. Не иска и да седи самостоятелно, но днес за нула време прекоси спалнята преобръщайки се като питка и дори падна Sad. Сега се моля да го опазя. Crazy

# 109
Яже не сте вярвящи, а кръстени ли сте вие с мъжа ти?Защото трябва да сте кръстини, че да кръстите и детето.
Разреши ми да те поправя - кръстен е нужно да бъде само кръстника на детето. Peace Доколкото ми е известно, няма значение родителите дали са или не са.

# 110
  • Велико Търново
И двамата сме кръстени. Мен ме кръстиха барабар с брат ми и сестра ми като дойде демокрацията Simple Smile

# 111
  • София
Няма да се спасяваме, тук е екстра, даже изгорях днес -:/ ходим на другия плаж и е страхотно, до Перла е, не в ръганицата.

Зузи не си сама и Лилия прави бойкот на яденето, три нови зъба са на път, одеве и се дра все едно я колят..

# 112
  • shumen
Магнитче,дано няма повече такива наводнения и да сте добре.
Зузи,и Дени не иска да яде от едно известно време нищо и направо откачам.Днеска за цял ден е изял едва малко попара сутринта,на обяд-пилешко,следобяд-малко кисело мляко,а за вечеря-да не кажа почти нищо от картофите,защото хапна 2-3 лъжички и се напъна на инат и повърна.Аз се ядосах,хвърлих всичко и го оставих да си ляга гладен.Да видим сега утре сутринта дали ще яде.
Поспаланче,чушките бяха пълнени с пилешко месо и ориз,а не с кайма,но и аз не разбрах откъде ми дойде до главата това чудо.Днеска вече съм добре,но сега пак пих един Ксизал за всеки случай.

# 113
Добро утро Simple Smile!Честита седма месечинка на Вилито,да е жив и здрав!
На Виктор оченцето му мина от конюктивита,но сега ново 20.От четири дни насам към 18ч започва един рев,ама рев.Пищи все едно го спуквам от бой и това е в продължение на час,час и нещо.Нищо не го успокоява.Помислих,че може коликите да са се върнали,но когато имаше колики го увивах в пелена по метода на д-р Карп и млъкваше на секундата.А сега нищо бе помага.Чак въздух не може да си поеме.Какво е тва нещо не знам?Аз много бе вярвам в такива неща,ама мисля да го заведа да му пребаят.Само дето не знам къде да отида в Пловдив.Някакви идеи?

# 114
  • NE
Нелка Аз като борила такива кризи ще ти кажа, че нещо не е наред. По-добре го заведи при педи за един преглед. Аз дори не подозирах че е болен Вилито докато не отидохме в спешното.
Много вероятно е и да са колики. Това с увиването при нас въобще не действаше.
Магнитче Радвам се че продължавате почивката и и се наслаждавате. Hug

# 115
  • Северозапада
Магнет, приятна почивка, въпреки неприятното начало!
Нелка, не мога да кажа нищо по вашия проблем, дано го решите бързо  Praynig
Фея, как спахте?
Дани, бързо да се оправиш!
Пони, и София я е страх да се пусне. Беше започнала доста да ходи сама, но си мисля, че е падала в яслата, а вкъщи съм сигурна, и от тогава пак се държи почти постоянно. Аз още не съм и правила питка, уж да е с бабите, ама ще взема да и омеся една и да и направим само с ММ прощапулника.
Аз установих, че София има нужда от някакъв режим през уиикендите. В събота спазихме някак режима от яслата и всичко беше мирно и спокойно - спане, ядене, игри, разходки. Вчера изместихме предиобедния сън с 1 ч. и остатъка от деня беше неприятен. Събуди се недоспала, още 1 час я гушках, а тя примрънваше. После заспа късно, чак в 18 ч., събуждането същата работа - спи и се още, а на мен не ми се искаше да спи, щото пък вечерта няма да си легне. Та тази седмица ще се съобразяваме с нейния режим, защото той изглежда вече е от значение за настроението и. Ние днес имаме празник в градината за първия учебен ден. Дано качат снимки във фейса.
Хубав ден!

# 116
  • NE
Мраве Успокои се Вилито много. Вярно, че доста виси по циците, но зъбките сега спряха замалко да го мъчат.
И ние ако развалим неговия режим и целия ден е крив и мрънкащ.

# 117
  • Северозапада
Абе, ние преди бяхме свободни електрони. Носех бурканче с храна и гърда и където ни свари глада яде, където и се доспи - заспива. Но сега и се играе като сме навън и не може да заспи, а това прецаква целия ден после  Tired

# 118
  • Сливен
Здравейте  Hug
Ще подкрепя Теди - нужно е само, този, който става кръстник  да е кръщаван в църква. Иначе не знам какъв съвет да дам на Яжето - нашето семейство е вярващо, всяка седмица ходя поне веднъж в църквата и за мен беше важно да се кръстят децата.
Честито на дечицата, които вече ходят и пълзят  Hug
И да похваля Ивка - в петък баща им сглоби ново легло на два етажа, батко и спи горе, а тя на първия, т.е. вече не е в кошара. Никакъв проблем нямаше със съня, но може би просто си е свикнала в яслата, там нали спи на малко легло, не в кошара.
ВВ, честито и добре дошли с бебка при нас  Hug
Хубава нова седмица  Hug

# 119
  • София
Мерси, дано е приятна, май ще я удължим. Сега Лили спи блажено в кошарата на плажа точно до морето, днес яде пюрето, ама се падаше да е с месо и в тоя ред на мисли дали ще е ОК да давам всеки ден с месо? Жорко играе на брега, аз си лежа и се пека, като стане беба ще ходиме на цаца с бира в заведението на плажа, идилия Wink

Общи условия

Активация на акаунт