Есен на вратата чука, ноемврийска мама по магазините се лута

• 36 189
  • 709
  •   1
Отговори
# 165
На мен пък за сега ми е най удобно клинчето Simple Smile Имам си 2 дълги, едното от които е поларено вътре и мисля с тях да си карам Simple Smile Хубавото при мен (поне за сега) че в крака и дупе съм качила 1 номер, а клинчетата винаги се разтягат и не ми седят зле  Embarassed
За дънки не съм се замислила, мисля да не купувам че както да ги правя после  newsm78
добре ли се чустваш с клинове мен лично ме притеснява горния ластик дали ще ми е добре на пупата и несмея да си купя клин?
Ами аз имам 1 който е с висока талия и ми е над корема, а зимните ми са с много широк ластик и ми е супер удобно. Гледах клинове за бременни не са скъпи мисля че бяха по 10- 15 лв. Отпред има място за коремчето, но на мен тия с ниската талия и широк ластик са ми по удобни от другите с високата талия
Ще взема да пробвам и аз тогава. А каде си гледала тези с високата талия . Извинявай ,че те засипвам с въпроси но става студено и почвам да се панирам  Joy

# 166
Момичета да се похваля.В нашия град Лидл правят разпродажба и не се стърпях и купих доста неща за бебо.Има доста изгодни предложения(2 бодита с дълъг ръкав за 5лв,гащеризанче с ританка за 5лв,а без ританка са за 3лв,зимни космонавти за 5лв)а и качеството им е добро.Дори си харесах панталон с широк ластик за бременни за 7лв,но още де двоумя за него.

# 167
Привет тумбачета.
Как си пролича, че има много отпускарки вече. От началото на седмицата едвам насмогвам да ви изчета. Само се каня да пиша и все не намирам време. И аз си взех болничен, че нещо хич не мога да работя - заболява ме всичко като се застоя на компютъра. И въпреки, че съвсем съм ограничила работата пак не намирам време за нищо. С будещата кака на разходки и през другото време какво правя и аз не знам.
Гледам обсъждате козметиката. С каката ползвах различни продукти и не съм имала проблеми с нищо. Надявам се и сега да е така. Само като начало я къпех само с водичка, без сапун и шампоан и други такива. Мажех с преварен зехтин, а дупето съм го мазала като цяло доста рядко. Ползвам Бочко и още си го държа, понякога влиза в употреба. Сега мисля пак така да процедирам и да взема козметика на Бочко примерно. Шампоан мисля да взема на Мустела за крусти, че каката имаше доста и съм го ползвала. Ако има нещо подобно на Бочко може да го пробвам.
Като разгледах онзи списък с вредните съставки на козметиката и като сравних със съдържанието на всичко, което ползвам за каката установих, че във всеки един продукт има поне по една от съставките в списъка. Знаете ли има ли въобще марка, която не съдържа нищо от този списък с вредни съставки?
За клинчетата - аз ги носех много, но вече пробвах и дънките за бременни - имам два чифта от предишната бременност, само дето нещо не са ми особено удобни - постоянно ми се смъкват. С клинове нямам такъв проблем, но те пък са тънички. Имам клинове с висока талия и с ниска - и двата вида са ми много удобни и не са ми стягали ластиците на корема. Единствено тези с висока талия ми спарваха в топлото.
Онзи ден свалих бебешките дрешки от тавана и ги прегледах. Хванах се за главата - толкова много космонавти, бодита, ромпъри да имам, та чак се чудя от къде са се събрали. Сега съм в чуденка кога да ги пера и гладя. Ако ги изпера сега ще трябва да си седят два месеца опаковани. Ако чакам още пък може да вземе да стане съвсем студено и валежно. Сега поне не е студено все още. Взела съм си прах Тео бебе течен, лилавия. Много ми хареса как мирише, а си спомням, че за каката пак ползвах тео бебе. Дано нямаме проблем и този път.
И аз не мога да спя въобще, особено сега като не работя и не се преуморявам. Не мога да си намеря място в леглото - въртя се наляво, надясно и все ми е неудобно. Възглавници не ми помагат. По гръб никога не съм можела да спя. Отделно ставам по 100 пъти до тоалетна и ми тежи много корема. Като се нахраня пък ме заболяват ребрата в дясно - явно като се напълни стомаха и ги притиска. Въобще мога да се оплаквам до вдруги ден.
И да се похваля, днес бях на консултация - вече сме 1 кг. и 500 гр. Всичко изглежда нормално, което ме успокоява.
Стана много дълго пак, но ще гледам да се включвам по-често вече и по-кратко.
Спокойна вечер!

# 168
Забравих да напиша за ваксините.
Винаги много ме е било страх като знам какви последствия могат да имат и съм била на тръни като сме ги слагали на каката. Сега ще е същото. Поне се старая да туширам евентуалните странични ефекти с хомеопатия. Има хомеопатични препарати, които се приемат преди и след поставянето на ваксината и уж предотвратяват нежелани последствия. Надявам се наистина да вършат работа.
Сега като казвате, че Пентаксима е спрян се хвърлих в размисъл. На 6 години (т.е. след няколко месеца) ще трябва да реимунизирам каката, а на нея съм слагала Пентаксим. Не би ли трябвало пак да сложим Пентаксим? Тази новата шествалентна ваксина ще е по-различна. Това няма ли да е проблем? Някой има ли представа?

# 169
Забравих да напиша за ваксините.
Винаги много ме е било страх като знам какви последствия могат да имат и съм била на тръни като сме ги слагали на каката. Сега ще е същото. Поне се старая да туширам евентуалните странични ефекти с хомеопатия. Има хомеопатични препарати, които се приемат преди и след поставянето на ваксината и уж предотвратяват нежелани последствия. Надявам се наистина да вършат работа.
Сега като казвате, че Пентаксима е спрян се хвърлих в размисъл. На 6 години (т.е. след няколко месеца) ще трябва да реимунизирам каката, а на нея съм слагала Пентаксим. Не би ли трябвало пак да сложим Пентаксим? Тази новата шествалентна ваксина ще е по-различна. Това няма ли да е проблем? Някой има ли представа?

На 6 години се слага Тетраксим, тя е 4 компонентна.

Аз ластиците на клиновете ги подвивам под корема. Не мога да търпя нищо да ме стяга. Дали са ми два за бременни, но ще ги пробвам другата седмица как стоят.

# 170
На мен пък за сега ми е най удобно клинчето Simple Smile Имам си 2 дълги, едното от които е поларено вътре и мисля с тях да си карам Simple Smile Хубавото при мен (поне за сега) че в крака и дупе съм качила 1 номер, а клинчетата винаги се разтягат и не ми седят зле  Embarassed
За дънки не съм се замислила, мисля да не купувам че както да ги правя после  newsm78
добре ли се чустваш с клинове мен лично ме притеснява горния ластик дали ще ми е добре на пупата и несмея да си купя клин?
Ами аз имам 1 който е с висока талия и ми е над корема, а зимните ми са с много широк ластик и ми е супер удобно. Гледах клинове за бременни не са скъпи мисля че бяха по 10- 15 лв. Отпред има място за коремчето, но на мен тия с ниската талия и широк ластик са ми по удобни от другите с високата талия
Ще взема да пробвам и аз тогава. А каде си гледала тези с високата талия . Извинявай ,че те засипвам с въпроси но става студено и почвам да се панирам  Joy
Спокойно мила Simple Smile Клинчето винаги спасява положението. Тези с високата талия си ги взех от едно магазинче за дрехи, така наречените при нас турски магазинчета или магазини с евтини дрешки. Дебелия клин ми е от миналата година, но те ги предлагат на всякъде, където продават дрехи (масови модели). С една голяма туника, или с тениска седят прекрасно Simple Smile

# 171
 Здравейте ! Ние почнахме ушилище и тази седмица се занимавам с баткото , че е на ново място с нови деца и госпожи . Първият ден му беше криво , но в срядата две девойки го посрещнаха още на портала и за ръчичка го поведоха към пързалките . Стана ми хем смешно , хем мило  .  Blush

Шърли Ан , не позволявай на селски пръчки да ти развалят последните работни дни ! Със сигурност можеш да я поставиш на място ! 

Много смешно и силно ми пукат ставите на таза когато се въртя вечер .Не ме боли , просто ми е смешно . Слагам огромната възглавница за мами под корема и между краката и сега нямам напрежение в таза .
 Другата седмица вероятно ще взема количката и бебшката стая . Още не сме се пренесли , но да си стоят в кашони удома ще ми е по- спокойно .
Усещам, бебка много ниско , както и корема ми е ниско  и се притеснявах да не ни изненада по -рано . Доки обаче каза, че след като другите са ми преносени е вероятно и тя да изкара ден , два след термин .

# 172
Относно козметиката без гадни химии, на прима виста се сещам за следните марки  Peace:

WELEDA
ALTEYA ORGANICS
CATTIER
LAVERA
LOGONA

Освен бебешка козметика имат и продукти за всеки друг член на семейството Party

# 173
Аз си взех клин за бременни от h&m, много ми е удобен, но и аз не мога да търпя нещо на тумбито и го навивам. Беше около 15 лв. преди месец.

# 174

[/quote]
Спокойно мила Simple Smile Клинчето винаги спасява положението. Тези с високата талия си ги взех от едно магазинче за дрехи, така наречените при нас турски магазинчета или магазини с евтини дрешки. Дебелия клин ми е от миналата година, но те ги предлагат на всякъде, където продават дрехи (масови модели). С една голяма туника, или с тениска седят прекрасно Simple Smile
[/quote]
Много ти благодаря утре ще се поразходим дя си намеря
Аз си взех клин за бременни от h&m, много ми е удобен, но и аз не мога да търпя нещо на тумбито и го навивам. Беше около 15 лв. преди месец.
мерси утре първо там ще проверя Simple Smile

# 175
Здравейте в това дъждовно утро... Party Как сте?Аз вчера бях на ФМ,всичко с бебо е наред,1.900 е,с главата на долу си е иииии прилича на мен  smile3521 този път..  Whistling Аз май ще съм от октомврийките,термина ми се измести с 3 дни спрямо този от цикъла.Пак ще си раждам секцио,началото на октомври ще идем пак на преглед и ще решим окончателна дата за операция.Ще раждам в друг град,отказах се да раждам при лекаря,при който родих каката,той стана началник отделение ииииииии се промени на 100000%,просто не е същия,толкова безскрупулен е станал...както и да....Това е от нас

# 176
Добро утро и честит празник bg
Есмичка то може повечето да родим октомври.И на мен доки на последната ФМ в 29г.с. ми каза,че моя юнак е обърнат главично и се е наместил в малки таз.От начало съм с ниско прилежание и едва ли ще изкарам до термин.Моля се да изчака поне края на септември.Да приключим ремонта и стягам багажа,че може да ме изненада .

# 177
Да,Шерифка,и аз мисля края на септември багажа да ми е готов,че....нищо не се знае.Моя си и беше за началото на ноември де (04.11)Абе ще устискаме до октомври бе  Laughing

# 178
Момичета да се похваля - купихме количка вчера!!!!! Безкрайно съм щастлива! Благодаря на всички за съветите какво трябва да се гледа, мисля че се съобразих с всички основни критерии и искрено се надявам да съм направила правилен избор. Времето ще покаже де Simple Smile
Вече всичко основно е купено, малко дрешки липсват, и помпа за кърма нямам. Но са само дребни неща. И аз май че минавам към октомврийките, ама каквото-такова. Само да сач живи и здарви бебчетата Simple Smile
Върви по телевизията някаква 22 годишна която само псува и простотии говори и ме хваща страх... как ще ги възпитаме тези бебоци да станат хора...  дано да се справим успешно Simple Smile

# 179
sluncoo каква количка си взехте?Че и аз съм в голяма чуденка вече каква да е

Общи условия

Активация на акаунт