С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 255
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ясно. Ами тя има такива изисквания, ще търся прозрачни папки с копче и ластик, дето по-лесно се отварят, иначе от към прегледност ми се струва супер.
Мен и без изисквания ми се вижда добър вариант и съм купила такива папки от Джъмбо...лесно се откопчават и закопчават, щом малкия се оправя от миналата година с тях /ползаме си ги в къщи за разни техни си нещица/,  а определено  не тежат...ей сега я премерих - 25 грама е...

# 316
Ясно. Ами тя има такива изисквания, ще търся прозрачни папки с копче и ластик, дето по-лесно се отварят, иначе от към прегледност ми се струва супер.

С копче и различни цветове има в Джъмбо. Цена 0,5лв. С ластик са по-скъпи ,към 1,1лв. ,но не знам къде има. Много е удобно с папки, изпитано върху сина. Вади папката и не рови повече в чантата. След това прибира всичко в папката и слага в чантата.

# 317
  • БГ
Момичета привет!
досега ви четох.
моето момиче носи 34 номер обувки, височка е та още съм търсене.
за прозрачните папки съм ЗА и аз, мисля да купя от Джъмбо и тетрадки.
Понеже още не съм купила тоалет а държа да е нещо официално, някой има ли инфо в кой мол има детската серия на Юнона? Или въобще детски дрешки подходящи за повода?
засега гледам главно е нета и съм доникъде с облеклото.
мисля д анаправя подарък книжка на детето.
Мерси за линковете за книжки! Hug
  усмихнат ден на всички!  bouquet

# 318
  • София
Мисля в Сердика и Перадайс има детски рокли на Юнона,цена около 70-80лв.Имат и хубав сайт.На мен тези цени ми се видяха високи и поръчах официална рокля от детски дрешки Tiny princess,от Паоло ботичели взех обувки същия цвят и цвете с фиба за косата.Само чорапогащника се оказа проблем Sad

# 319
Понеже още не съм купила тоалет а държа да е нещо официално, някой има ли инфо в кой мол има детската серия на Юнона? Или въобще детски дрешки подходящи за повода?

Ето ги магазините на Юнона: http://junona-fashion.com/

Последна редакция: сб, 06 сеп 2014, 19:35 от Анонимен

# 320
  • БГ
мерси , надявам се някоя промоция да нацеля, в Пловдив имаха но пък не харесах или модела или  нямаха номера.
гледах сайта с магазините, но не винаги имат и детски щанд.
ще мерим и обувки на Поло пак, лятото нито едни не паснаха-все бяха широки за крака.
иска ми се нещо елегантно ученическо за облекло ама не намирам.
ще гледам още .
мерси!

# 321
Вела твоята дъщеря и моя син са с абсолютно еднакви мерки и теглилки. Grinning
Морена като излезе отново на пазар тази книжка пиши в темата че много интересна изглежда.

# 322
Tevolere, днес в Юнона в МОЛ Сердика беше опоскано в сравнение с това което съм гледала друг път (ама тогава не ми се е налагало обличане на първокласничка). Моделите от миналогодишната колекция бяха намалени с по около 20лв., но имаше по един или два номера от модел. Роклята, която бях харесала в интернет магазина им не стоеше добре на щерката, а тази която харесахме купуваше в момента друго дете, та добре, че се съгласиха да я пробваме. Ще я шият и ще я имаме в сряда, надявам се. Много харесах пола и блуза от новата колекция, както и една рокля от новите, за по-слабо детенце ще са идеални. Надявам се да съм била полезна. При положение, че се съгласяват да шият по номера, можеш да поръчаш каквото си харесала.
http://junonastore.com/bg/kids/drehi-za-momicheta/rokli/detska-roklja-3331.html това поръчах, на живо е разкошна, тука нещо не изглежда добре.

# 323
  • БГ
ew4o благодаря за инфото! Аз понеже харесах няколко модела в сайта си мислех, че ги има и в магазините им, но явно не е така.Харесах един сукман със сако от кожа,но не стоеше добре на моето момиче в магазин в Пловдив.Тя  слаба и ще й седи модел,показан от теб или балон. Роклята изглежда красива, която си показала. Благодаря! 

# 324
Вела твоята дъщеря и моя син са с абсолютно еднакви мерки и теглилки. Grinning
Морена като излезе отново на пазар тази книжка пиши в темата че много интересна изглежда.

Явно ги храним по един и същ начин. Laughing Hug

# 325
На Калина новата рокля вяма да пристигне като гледам и избрахме друга от наличните в нас. Утре ще показвам. Simple Smile
Днес купихме много хубави черни обувки, които после ще използва и за танците.
Несесер взехме на габол от тези кръглите.

На Юнона нещата хич не ги харесвам,  прекалено залитат в посока която не чи допада за деца.

# 326
  • Sofia
Абсолютно точно и мое мнение.

Ама пък времето все не е с нас за 15.09. тюх...  ooooh!   
И сега така изглежда, пък дано...
То, ако взема сега да покажа тоалета, като нищо ще си остане с това показване... с това време!  Wink
На мен проблема ми е най-вече в обувките, които са сандали. Не ми се купуват затворени обувки, като за рокля, само заради 15ти. иначе не са ни потребни.

# 327
И аз ше ви покажа тоалета. СЕга ще си го кача, снимала съм го, ама малко е некадърна снимката.

Аз също на Юнона като цяло не намирам подходящо нищо. Не са наш стил.

Дано не вали и да не е студено  Confused

# 328
  • София (Възраждане)
Според Синоптика времето ще е ок, уж. Лошото е че лятото май свърши Crazy

# 329
Ето сега, да видите, простете за лошата снимка:

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт