С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 295
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • София
За прическите не мога да помогна с личен опит, защото момче отглеждам, но винаги ми е изглеждало много красиво момиченце със сплетена на рибена кост коса.

# 376
Ама какви сме само момичешките майки  Blush

И аз харесвам рибена кост, ама не мога да плета. Кристина ще е със спусната коса и една фибичка, за да съберем бретона. Сега и го пускам, малко да е без, че все и пречи. 

# 377
  • Sofia
Гушкан още не съм решила как да е в ъщност...  Thinking
Моето виждане е, че за парти
Скрит текст:
(за РД, Нова Година, друго...) върви по необичайна прическа, с плитчици, завъртулчици, всичко това на една страна... с мънистенца, панделчици и щипчици...

За у-ще по-семпло - пусната коса с диадема/шноли, рибена кост (и аз не я умея за съжаление, защото много я харесвам), плитка или две, две опашки (и евентуално нещо дребно за акцент над това) - предвид, че там ще се учи.  Ако ме разбирате...  Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 12:52 от Morena

# 378
Чорапогащници има едни страхотни, плътни и много красиви. Цена м-у 4.50-6.50лв, но фирма....не мога да кажа, не съм запомнила. За нас обаче са неподходящи, защото са гладени и долу на стъпалото са много широки. При което Калина като ги обуе с тесен и слаб крак....и се набръчкват на глезена, което е много грозно. За това купувам от най-обикновените, евтини и не толкова хубави. (

За прическа, не знам, вероятно ще е с диадема и пусната коса.

Диадеми имаме доста от тук, добро качество, интересни, но на мен лично са ми поомръзнали вече и търся нещо отново ръчно правено и далеч от масовката. Ако някоя от вас има сайт, в който да се предлагат подобни неща, ще се радвам да сподели.
Ето моя

https://www.facebook.com/fancy.house.1?fref=ufi

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 12:40 от Maryse

# 379
Рибена кост няма да иска. Всеки път когато е на концерт с народните песни е на рибена кост.

Кокче иска детето. Whistling

# 380
  • Пловдив
Моята дъщеря е с много дълга, руса коса, с естествени кичури  Simple Smile Смятам да й направя с пресата леки къдрички и да сложим диадема. И на мен ми харесва рибена кост, но не мога да плета.

# 381
Рибена кост няма да иска. Всеки път когато е на концерт с народните песни е на рибена кост.

Не знам колко дълга е косата, а и с това навиване....но това ми допадна, изглежда небрежно.
https://www.youtube.com/watch?v=3G3EYhKuAzw
това е подходящо и за по-къса коса
https://www.youtube.com/watch?v=D39EsloH0yA

# 382

Не съм правила кокове, че и аз и Стефи сме с неподходящо дълги коси, но с това ми се струва лесно. https://www.google.bg/search?q=%D0%B3%D1%8A%D0%B1%D0%B0+%D0%B7%D … &ved=0CB0QsAQ

Maryse погледни тук. Не съм поръчвала, но са страхотни нещата. https://www.facebook.com/ROSHLA/photos_stream?tab=photos_albums

Ох, и аз не мога да сплитам рибена кост, по точно не я правя стегната. За народните танци я искат все сплетена ама голям зор виждам. Трябва да реше какъв аксесоар ще и сложа или по точно тя да си хареса.

# 383
Maryse не знам дали ще се справя с показаните неща.

Имам аксесоар за кок, но не всеки път ми се получава и не издържа дълго. Косата и е тежка, лъскава и жива.Дори ластици трудно се захващат, след 30 мин. почват да и се свличат опашките от главата.

mimka_8
благодаря за  линка, страхотни неща.Ще проучвам.  Hug

# 384
мимка, благодаря ти за линка, ще се възползваме. Simple Smile

Сетих се да попитам. Какви нощни лампи сте купили на децата и ще купувате ли?
След училище първо ще обядва и ще почива малко и после ще пише домашни. А зимата започва да се стъмва още към 16.30ч., да не говорим че като е мръчно каква е кофти светлината.
Искам лампа с тип естествена светлина, а не от тези с жълтосветещите крушки. Но не знам какво да гледам и търся.
Препоръчайте нещо.

Много се колебая и за нещо друго.
Относно букета за учителката.
Естествените цветя се скапват от 2 до 5дни, да не говорим какво количество букети получават и се чудят къде да слагат, раздават и т.н.
Мислех за нещо нестандартно и попаднах на този тип нещо като хартиени цветя.
Рози са, в букети по 12бр.
букет
отблизо
Мисля да ги придружа и с една красива картичка. Хем ще остане за спомен, няма да отидат в кофата, а в същото време са красиви, но не изглеждат кофти като изкуствените цветя в миналото, които и сега се продават по магазините за 1лв.
Според вас кофти ли изглежда?

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 13:25 от Maryse

# 385
Цветя  подарявам в саксия. Да ги отглежда после госпожата.

Имаме на бюрото настолна лампа. Нощна за сега не мисля да купувам. За това се грижи милото/ крушки и тем подобни/.

# 386
В саксия няма да влача на първия учебен ден, със сигурност. Simple Smile да не говорим, че не всеки харесва и гледа. А и така товара става още по-голям. Simple Smile

# 387
  • БГ
NinoTino роклята е много хубава, мой стил. Peace
Винаги съм толкова предвидлива аз и си приготвям нещата отрано, а сега ще търся тоалет последния момент ooooh!. Поръчах една рокля в червено от един сайт, ако не намеря каквото искам поне да имам една нова рокля.Ще я покажа като дойде. Мисля с бял чорапогащник и бяло болеро, ама какви обувки бели или черни? чудя се Thinking
Мимка аз бих сложила болеро с цвета на цветята по роклята-розово и такива обувки.
Прическа-понеже косата на моето момиче е тежка и гъста, диадемите се свличат ако е по-дълго с тях. Затова ще е с кокче, станах спец на кокчета с подложка.Ще увия с някоя бяла лента и стои много красиво. А и нали е празник Simple Smile
Абе само с прическата на детето съм подготвена и раницата .  Мисля да я носи.
Букет-не съм наясно, пак в последния момент ще грабна един букет.

# 388
Tevolere дай линк към кокчето, предполагам от нета си го гледала.

И да попитам, понеже нашата рокля има цикламен колан с цвете искам такава лента за кокчето. Идеи от къде да търся подобна лента.

# 389
Tevolere дай линк към кокчето, предполагам от нета си го гледала.

И да попитам, понеже нашата рокля има цикламен колан с цвете искам такава лента за кокчето. Идеи от къде да търся подобна лента.
В магазини, където продават копчета и игли - т.нар. кинкалерии - сатенена лента може да е вариант.

Общи условия

Активация на акаунт