С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 36 283
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
 Wink От цял месец е каня да снимам детето за ученическа карта. Таз седмица вече задължително трябва да го направя, защото ще се опитам да я возя с метрото докато издържим и двете.

# 436
  • Варна
Майки и баби на момченца ,моля ви кажете ми ще има ли деца обути в маратонки на 15.09 ?
Днес след обиколка на половин Варна и пробване на незнам колко модела обущета се прибрахме с
маратонки на Фила , белички коженки...
детето отсече :много ги искам , много са ми удобни и точка !
Ами сега ?

# 437
  • София
Валети, моите ще са с маратонки, сини, кожени, имат вид на обувки донякъде, но не са  Simple Smile
На 15-и е такава лудница, че едва ли някой ще забележи с какво сте обути  Simple Smile
Раници няма да носят. Сестра им я носеше, но други деца с раница почти нямаше.

# 438
  • Варна
Гледах снимки на миналогодишни първокласници , ами всички бяха със спортни обувки.
Опитах но неможах да го обуя в по официална обувка , пък и за какво ли му е после .
А и тези които взехме никак не са евтини !
Ох, друго нещо са момиченцата  Simple Smile

# 439
Здравейте,
И аз съм в търсене на обувки за момиче...
Любими "обувки" са ни маратонките,но както четох по-назад,ще трябват и за тържествата през годината,та май-май и по-официални ще купуваме  Peace

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 04:20 от SunshineMery

# 440
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес е родителската среща. вчера госпожата се обади да подсети, каза че се обажда на всички родители, защото може някой да се е разсеял.
приятно впечатление прави Simple Smile

# 441
 Включвам се с една молба

Скрит текст:
Искам да помоля за помощ ако някой може, да ми съдейства - свалих си файла ( Малки стъпки в голямата математика на Рухова) - rar е -и като понеча да го отворя ми отваря прозорез в който пише :
Този файл няма програма, свързана с него, за провеждането на това действие. Създайте свързване в "Опции на папките" от контролния панел.
Може ли някой да ми каже как да го създам това свързване - благодаря.
  bouquet

Прекрасни тоалети сте показали. Ние ще бъдем с клин - сив , пола от тюл, блузка с дълъг ръкав и кецове черно и розово ИЛИ с рокля за която нямаме обувки  Thinking - още сме в колебания .Ще снимам и ще покажа. И нашата РС е днес. И двамата ми заспиват към 22.30ч и не знам как ще ставаме. Взели сме почти всичко от списъка от 1 ва страница за което благодаря и за всяка друга информация  която съм почерпала от тук.

Хубав ден и успешна нова седмица  Peace

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 07:49 от фея зловеща графиня

# 442
Аз питах лятото за ГТ и ми казаха,че ако детето ползва всички линии, картата е 20 лева.
Давам го само за инфо.

Валети, моето миналата година беше с рокля и спортни обувки. Роклята не беше официална.
Мен много ми харесват мъжки комбинации с разни кецове и спортни сака. Така че маратонки ми се вижда съвсем в реда на нещата.

Съншайн, на нашето Коледно тъжество миналата година поне половината момичета бяха с ботуши.

Моята госпожица също заспива много късно. Ако я оставя и в 23ч няма да е легнала. Особено по почивки съвсем го дава лежерно и без режим.

Фея, сигурно  ти трябва разархивираща програма Winrar или друга. Като кликнеш с десен бутон върху иконата на сваления файл, дава ли ти опция да разархивираш (на англ. е extract here, на бг не знам как е).

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 08:26 от Пролетен дъждец

# 443
  • sf
Нещо съм изпуснала темата, записвам се и се връщам да чета  Hug

Засърбяха ме пръстите, та ще чета и пиша паралелно, да не изпусна нещо.  Mr. Green
Ако приемате нови във фейсгрупата, ето ме  https://www.facebook.com/victoria.atanasova.3  Hug

По същество- моят Виктор ще е в паралелка с немски език в 12то училище. Утре е РС, ще пратя ММ, че хич не обичам да ходя по такива мелоприятия. Ще трябва да посещава логопед,че още шъшка, съска и лръка, кога ще се оправи , нямам идея  Rolling Eyes
Иначе ще си продължи с плуването, там съм непреклонна,защото се води с детска астма и това му влияе добре. Но си ходи с кеф,де, особено като му повтарям,че момичетата харесват момчета-плувци  ooooh!
На занималня няма да ходи, ще го взимам наобяд.
Връзки връзва, ама много хлабаво и все си ходи развързан, разгащен, мръсен, абе въобще  ooooh!
За картата за ГТ- понеже каката ползва- 20лв е за всички линии, със снимка и име е , зарежда се срещу представена ученическа карта или бележник.

Прекалих ли с писането?   Mr. Green

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 08:54 от donsita

# 444
  • Sofia
Фея, не съм много на "ти" с компютъра, та мога да си разархивирам, но ако има проблем - до там ще съм най-вероятно. Ако виждам - току виж и да се оправя, но ако ми обясняват - тц. Та не мога да съм ти полезна в случая.
Виж, ако дадеш мейл или скайп - мога да ти го пратя разархивиран.  Simple Smile

Донсита, не мен ми липсваше, та много ти се радвам, че си ни просто изпуснала, а не изоставила. Добре завърнала се!  Hug
Та в началото не бях сигурна, че си ти (ника не помнех точно, а и аватара си сменила), ама като се разписа (на мен ми е малко, как пък да си прекалила) и те познах.   Hug
Пак ме разсмя...  Laughing

# 445
  • София-Младост
Майки и баби на момченца ,моля ви кажете ми ще има ли деца обути в маратонки на 15.09 ?
Днес след обиколка на половин Варна и пробване на незнам колко модела обущета се прибрахме с
маратонки на Фила , белички коженки...
детето отсече :много ги искам , много са ми удобни и точка !
Ами сега ?
Да, купихме нови черни Найк точно за 15.09...панталон и риза.
За картата за ГТ- понеже каката ползва- 20лв е за всички линии, със снимка и име е , зарежда се срещу представена ученическа карта или бележник.
Това е редовната цена за ученици. Но ако един от родителите също купува за цялата гр.мрежа имате право на т.нар. семеен пакет и неината става 10лв.

# 446
  • Варна
Благодаря ви
успокоих се ,значи няма да купувам официални обувки
и без това ризката му е от типа който ръкавчето се навива и се закопчава с копче ,така че предразполага
към по спортна обувка !
Ами ,то май не остана много  Mr. Green
А вие мили майчета приготвихте ли тоалетите и обувките на ток  Mr. Green

# 447
  • sf
 Hug
Вярно,че имаше и семейна карта за ГТ, но моята е служебна и не мога да се възползвам. Но по принцип с него се очертава пътуване с рейс само до плуването, та ще кара на билетчета.

Моят ще започва в 8:20, предполагам,че до 8:10 ще ги искат там. Утре ще стане ясно.
Сега ще го водя до докторката,че се прибра сополив и кашлящ от морето  Tired все така се връща като е със свеки, не че нещо де  Whistling
И Манту още не му е правено, но ще чакам да оздравее.

Ще му слагам сандвич в раницата, да си го яде в голямото междучасие.

# 448
Срам, срам...да се включа чак на 30-та страница  Embarassed
Ха, здравейте от Сандански!  Hug Ние го ударихме на живот в последната минута и вчера се прибрахме от спокойното гръцко море.
Направо ме обзема паника, като ви чета, но искрено се надявам, че три дена ще стигнат, за да подготвим ученика и малката предучилищничка! Баща им е обзет от олимпийско спокойствие и ще чакам да ме прихване! Ще погледнем и тук за раница и други полезности... Морена, някакви идеи да имаш? Heart Eyes
Засега от телефона толкоз, че е мъка, но поне да не ме забравите напълно!

# 449
  • София
Благодаря ви
успокоих се ,значи няма да купувам официални обувки
и без това ризката му е от типа който ръкавчето се навива и се закопчава с копче ,така че предразполага
към по спортна обувка !
Ами ,то май не остана много  Mr. Green
А вие мили майчета приготвихте ли тоалетите и обувките на ток  Mr. Green
Laughing Имам основно спортни дрехи:))))Та ще е нещо спортно елегантно, без да съм супер официална)))))та специален тоалет няма да си купувам. Все пак не е бал, а първи учебен ден, и акцента ще е в/у децата... Ще водим и брат й, а той е доста пъргав и трябва да съм в готовност:))))Та едва ли ще съм в костюм и високи токчета:))))

Общи условия

Активация на акаунт