С трепет в ПЪРВИ клас! (тема 6)

• 34 552
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Морена, прекрасни са ти децата. Да е жива и здрава малката рожденичка Hug

# 676
  • София
И нашата родителска среща мина. Мъж ще води занималнята, засега - добри впечатления.  Peace
Искат ни комплект дрешки, от бельо и чорапи до връхна дреха за резерва в шкафчето, както и екипа за физическото. Всичко без БЕЛ и Математика също се складира в шкафчето. Занималнята е до 18, след това остава с охраната във фоайето. Купонът в стола е 3,50. Пари за лавка не трябват, телефони може в голямото междучасие. Събрахме и по 110 лв., които включват помагала, учебник по англ., за тоалетни принадлежности, за театър и пр. Откриването е в 9,30 ч., задължителна е униформата.
Ох, ако се сетя за друго, ще пиша утре.

Морена, да ти е жива и здрава рожденичката!   bouquet

# 677
Морена, честита ти рожденничка, много здраве и късмет на цялото семейство. Прекрасни са ти и тримата!
И при нас мина родителската - събраха по 120 лв., за резервни дрешки не са казали, но за съжаление на 15.09. с униформите. Сега съм в голяма чуденка какво да й облека надолу към зеления суитчър и жълтата блуза дето освен с черно с нищо не се връзва, а не искам черно за дете. Момчетата са лесни - панталон, дънки, ама нали все пак е госпожица, пола ще търсим някаква. Иначе останалото е като при Сисето, но имаме госпожа по занималня.
Моо, благодаря за инфото за престилката, но моята е над 140 см вече, 36 номер носи....

# 678
  • София
Боже, 120 лв. за какво събират?  ooooh!

# 679
  • София
Морена, честит рожден ден на Гушкан!  bdbaloni
Прекрасна е, прекрасна  Heart Eyes ! А снимката с всичките деца е разтапяща  Heart Eyes!
Да са ти живи и здрави, с много късмет и успехи!  Hug

При мен напрежението е на макс,нашия тати е в чужбина и всичко е на моите плещи.
Същото е и при мен, направо съм на черешата  Crazy

Днес бях на РС и останах много приятно впечатлена. Класната е едно бижу  Heart Eyes
Доволна съм, че всички родители бяхме единодушни по основните въпроси, които обсъждахме.
Телефоните са забранени и това не подлежеше на обсъждане, но и всички бяха съгласни, че така е редно. Джобни пари на този етап няма да са нужни. Взехме си униформата - много съм доволна и от качеството на материите и от стила.
За купуване - трябва да взема шеше за вода и гуменки за физическо (че само маратонки имаме, но те не са желателни). Децата ще се преобличат за часа по физическо, като екипчето ще стои там и резервни дрешки.
Като допълнителна дейност ще ходим на плуване - треньорката ми се видя сериозна и вдъхваща респект.
Няма специално изискване към подвързването на учебниците. Те ще стоят в училището и няма да се разнасят. Най-много в петък да дават по някой за домашно през уикенда.
Класната категорично каза след училище да не занимаваме децата да учат. Нека да отдъхват и да си играят.
Подсетиха за ЗПК и ЗК да ги занесем - с това съм готова.

Това е в общи линии. Много съм доволна и дано това чувство се задържи и през учебния процес.

# 680
Морена, да ти е жива и здрава дъщеричката!

# 681
  • Sofia
Ау, много ви благодаря за вниманието и хубавите думи и пожелания!  Hug
Трогнахте ме!   bouquet

# 682
Морена, Честит Рожден Ден на Гушкан!
Да ти е жива и здрава!

Мина и нашата родителска среща. Събрахме по 35 лв., за сега. Всичко без Математиката, Бел. и Роден край, ще стои в шкафа.
Помагалата ще стоят в училище ,ще се взимат в петък, ако има да дописва нещо детето. Занималнята е до 18, най рано в 16 можем да ги вземем. Никол ще пее на 15 и по този случай ни искат в 9ч. , тържеството е от 10. Утре я искат на репетиция от вокалната група ,но няма да можем да я заведем. И двамата с мъжа ми сме  на работа.

Стола ще започне чак октомври, ще бъде кетеринг. До тогава ще трябва да си носи две закуски и обяд. ooooh!

Ей на това най се дразня, всяка година едно и също. Стола и закуските от октомври, а децата почват от септември.

# 683
  • София (Възраждане)
Може би вече е обсъждано, но моля за един практичен съвет. Би ли стигнал един такъв несесер за джунджурийките или ще е по-добре да е с два ципа? newsm78.

# 684
Mooimeiske  аз купих обикновени. В тези несесери има ластици за триъгълник, пергел, все неща които до 4 клас не им трябват. А в същото време има малко място за фулмастри. Но това си е лично мое виждане. Но пък е доста по подредено от другите.

# 685
Днес бях на РС и останах много приятно впечатлена. Класната е едно бижу  Heart Eyes
..
Това е в общи линии. Много съм доволна и дано това чувство се задържи и през учебния процес.

Ето, всяко зло за добро!  Grinning
Много се радвам за вас!

Морена, Честит рожден ден на дъщеричката ти, да е жива и здрава, и много щастлива!

# 686
  • София
Ето, всяко зло за добро!  Grinning

Ооо, аз си го повтарям непрекъснато  Wink
Благодаря ти, Жаси  Hug

# 687
Боже, 120 лв. за какво събират?  ooooh!
Както е писала Сисето по-горе, за комплекта - учебник, тетрадка, не знам със сигурност, но май и СД, по английски, допълнителни помагала по БЕЛ и МАТ, за театър за цялата учебна година, за лекар - има месечна такса, но я събират наведнъж, за хигиенни материали, нещо цяло да се закупува за кабинета - букви или плакати, не стана съвсем ясно, защото ми го преразказва мъж ми. Така общо взето, по-горе една мама беше писала, че били събрали по 200 лв. и то без ремонт на стаята.

# 688
При нас ще се дават допълнително по 20 лв. дарение + пари за  СД+ пари за принтер и копир/ мултифункционално устройство/ . За театъра ще се събират пари всеки път.

# 689
  • София (Възраждане)
Mooimeiske  аз купих обикновени. В тези несесери има ластици за триъгълник, пергел, все неща които до 4 клас не им трябват. А в същото време има малко място за фулмастри. Но това си е лично мое виждане. Но пък е доста по подредено от другите.

Обикновени, имаш предвид например такъв: http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=18044?

Общи условия

Активация на акаунт