Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря тайна (играчка) от книгата „Малки стъпки в голямата математика на Рухов“ в София?
Къде мога да намеря гуменки с велкро за деца в София?
Какви са някои идеи за подаръци за първия учебен ден на децата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря тайна (играчка) от книгата „Малки стъпки в голямата математика на Рухов“ в София?
-
Къде мога да намеря гуменки с велкро за деца в София?
-
Какви са някои идеи за подаръци за първия учебен ден на децата?
-
Как мога да помогна на детето си да се справи с безпокойството преди началото на училище?
-
Какви са мненията за гуменките/пантофите на Befado?

Нормално е децата да имат разходи в училище, визирам хигиенни принадлежности, театър и т.н. Поне знам, че не се злоупотребява с парите ни, защото се следи изкъсо от родителите. Имаме разбивка точно кое колко ни струва, не виждам проблем.

За съжаление няма да учат немски, само английски. Голяма част от учебниците и помагалата ще стоят в училище, за да не тежат в чантите. Както и нещата за физическо. По физическо, информационни технологии и английски имат отделни учители. Още не знам на какви извънучебни занимания да го запиша - имат плуване, таекуондо, балет "Веда" (има и момчета там, не че ще го запиша де), шах... Но да видим първо как ще тръгне училището. На Аво бел, което е в училище също, ще ходи, но от следващата година, че сега да набляга на българския. Ще започват от 8,30 ч. Парите обичайно са разумни - около 30-40 лв за помагалата и вода. Какви са тия рекети от по стотин и не знам си колко лева.
Класната ни обясни, че при закупуването на помагалата и сборниците правят добри отстъпки на всяко училище, и спестените пари всъщност са напълно достатъчни да покрият разните необходимости от хигиенен характер, допълнителни материали, рисувателни неща, водата за половин година, почерпки за празници на децата и т.н. Та не се налага да се дава нищо допълнително. Общо взето това е при нас. Много читави родители в класа на първо впечатление. И учителката от занималнята ми направи много приятно впечатление.

за да не правят нови ...