Спотайват ли се умрели риби във вашите чанти?

• 17 450
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Тръгваме на море с бившия ми мъж /действието се развива преди около 15 години/. За целта ще пътуваме с влак, че и смяна се прави. Незнайно защо решаваме, че ще мъкнем с нас и една диня - белким на морето този деликатес липсва. Та пристигаме ние с прословутата диня до морето, разопаковаме багажа и я оставяме нея в сака.... и забравяме естествено /толкова много ни се е ядяла/. Явно от пътуването и многото прехвърляне на багаж от влак на влак и автобуси, любимата диня се е натъртила и вкиснала. Не мога да ви опиша какъв смрад се разнесе дни по-късно в квартирата. Еййй, колко пустосвахме хазяите за неописуемата миризма. По някое време се усетихме, че миризмата не е в цялата къща, а само в нашата стая и почнахме да търсим първоизточника. Е досещате се, че го открихме в нашия сак  Embarassed. Изхвърлихме я, изпрахме доколкото можахме сака, но миризмата в него остана. Последния ден от почивката си купихме нов сак, че в този беше невъзможно да си сложим нещата.
.... Диня от морето не си донесохме в новия сак ....

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 13:47 от pepi_r

# 61
  • n/a
Какво ли не се спотайва, но
ни живи, ни умрели риби  Laughing

# 62
  • София
Някои от вас доста ме развеселиха (представям си на входа на някой клуб, охраната да намери кайма в чантата ми WTF?) hahaha, но други направо потресоха.
Не разбирам как може да намирате неща от преди година и повече в чантите си (не говоря за монети и разни дреболийки, а например памперс)!? Колкото и да не си сменяте чантите често, поне веднъж в месеца не ги ли разчиствате?  newsm78

# 63
Нямам никакви храни в чантата си, но преди време на входа на една дискотека, когато охранителят ме помоли да я отворя, вътре се мъдреха чифт розовки бебешки обущенца.  Joy

# 64
  • Варна
Вий представа си нямате какво има в голямата чанта на дъщеря ми smile3544
Затова й купих чанта-плик.

По-добре да не отваряме дума какво има из чантите на децата, че инак ще трябва да разкажа за едно вкиснало киви, което синът ми е разхождал неизвестно колко време.  Joy Не ме питайте после как съм му прала раницата. Инак от там редовно изскачат разни лакомства, забравени дори от самия него.

# 65
При мен тривиални неща- опаковки от близалки, чифт чорапи на дребното, паднал тютюн на дъното, както някой спомена, едно размазано Барни в опаковка, сигурно е на месец, поставка за стена за дистанционното на климатика Thinking.

# 66
  • До хладилника, който обичам
Понеже винаги успявам да натъпча по-големките си чанти със сто неща и ми тежат ужасно много после, лятото ходя с малки чанти. Иначе типичните ми чанти събират класическите 2 кофички кисело мляко и половинка типов, в добавка към моите вещи.
И сега съм с малка, през рамо. Никакви излишества. Събира телефон, документи, ключове, гланц за устни и пари. И джанки. От едно дърво откъснах 4-5 много добре узрели джанки, да ги занеса на децата после. Само да не ги забравя вътре, си помислих. Разбира се, резултатът е предвидим - открих ги следобеда на другия ден, след като бях лашкала чантата цяла сутрин, а добре узрелите джанки се бяха превърнали на добре размазано джанково пюре по всичко вътре.

В раницата на децата намерих мумифицирана ябълка. Навряна не в големия джоб, който се прочиства редовно, а в малко джобче с ципче, в което се събират дребни предмети - или ябълка. Забравена, мумифицирана, но и мухлясала... остана малко петно след изпиране, но поне миризма няма.

В една голяма дамска чанта веднъж имах гениалната идея да сложа салата от цвекло, нали в кутийка, за после, ала-бала. Чак на другия ден се сетих за нея, беше протекла и направила петно на изкуствената кожа. Още ме е яд, но поне вече не нося така храни, без да са достатъчно надеждно опаковани.

# 67
Аз съм чистница и винаги трябва да знам кое къде се намира в къщи или в чантата ми (в случая).
Иначе си разнасям камъчета, кестени и шишарки (подарък от синчето) в специално оставен за целта джоб и като се посъберат повече ги прехвърлям в една кутия в шкафа в къщи.
Единствено един път съм забравила да сложа във вода подарените цветенца и те са останали във въпросния джоб - намерих ги мумифицирани, може би, седмица по-късно, отваряйки го да сложа поредното камъче.  Rolling Eyes

# 68
  • Ænima/Albuquerque
В моята чанта било голяма скука значи - само портмоне, документите на колите, парфюм, калъфа с очилата и мокри кърпички за тях, гланц, цигари и ключове.
Хвърлям разни касови бележки вътре и след един месец ги събирам на топче и ги изхвърлям, ама то това си е направо нищо - един мои съученик носеше ренде в чантата... месец и половина.

Eдно време в чантата ми се мотаеше четка за зъби, ама тя си беше част от антуража... Ех, младост...

П.П. Странно, че намирате тютюн в чантите си, в моята никога няма.  Thinking

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 17:59 от Sarcasm™

# 69
Мухлясъл сандвич, но само на два дни. Обикновено на толкова сменям чанта, и изчиствам съдържанието.

# 70
  • Варна
Да си напомня някога, къде е фазомера, ако ми потрябва. Embarassed
В дамската ми чанта, че напоследък ми трябва.

# 71
В чантата нищо интересно не съм намирала там само касови бележки и някакви листчета, обаче веднъж бяхме ходили ннаа гости на свекървата и когато си тръгнахме тя ни даде една тарелка с кебапчета и след като си стигнахме в къщи и стоварихме багажа почнах да търся кебапчетата обаче ги няма, реших че сме ги забравили. Изобщо не ми дойде на ум да проверя в багажника на колата дали не са останали. Обаче веднъж в една жега качвам се в колата и усещам една миризма ма си викам то сигурно е от вън, докато не ми трябваше нещо от багажника и когато го отварям какво да видя кебапчетата  Laughing Laughing. Сигурно 2 месеца бяха седяли там на жегата  Shocked

# 72
  • Пловдив
Общо взето съкровищата в чантата са ми скууучни  Whistling сменям чантите често и може би поради тази причина и все пак ми се е случвало да открия много стари дъвки и бонбон.

# 73
  • out of space
  Хохо, каква весела тема.  Laughing При мен - единайсет лева, в монети по 1лв., прилежно зашити в пространството между подплатата и кожата на чантата. Имах навик да ги слагам в едно външно джобче, от задната страна на чантата. Да, обаче подплатата се поразпорила, монетите влизали навътре и нямало кой да забележи. По някое време открих пробойната и просто я заших. Един светъл ден бях нарочила чантата за изхвърляне и мъжът ми я взе да я провери. Преравя той всички джобове, вади всичко и току я потръсква. Абе тука нещо дрънчи, вика. Гледа я внимателно, пъха пръсти тук-там, нищо не открива. Накрая се сетих за дупката и му показах къде е била. Още ме бъзика за тайното ми богатство.  Laughing

Така щях да си изхвърля всички документи, но дъщеря ми, тогава малка- харесваше я. От кофата я извади и: О, мамо! Виж какво намерих....  ooooh!

Преди десетина дни: На море, приятел черпи с бонбони Линдор. Аз не ям сладко, но си взех, за да не го обидя. Сетих се след няколко дни, когато трябваше да си извадя химикалката от чантата. Важен подпис....шоколадов.....  Crazy

# 74
Исках, за юначност, да спомена презервативи. Дса. Ама - съгласете се, ако се спотайват там толкова години, то... абе не съвсем юначно, нали?

П.П. Изтекъл им е срокът...

Тайничко се надявах, някой да спомене използван презерватив, живеещ в чантата му.

И си викам "Ето го моя човек!" Но, защо така попари радостта ми...  Mr. Green

Един мой приятел е твоят човек: На летището като казват: "Имате ли нещо метално по джобовете?", той бръкнал да извади всичко, което е имал вътре, защото знаел, че има стотинки. Извадил всичко и го пльоснал в касетката. Там, заедно с монетите, се мъдрел и един използван презерватив (от предния ден, разказва ми той), завързан на възелче, всичко. Дори не го забелязал в първите 2 секунди, докато човекът го взел в ръка, както е с такива тънки ръкавици нали и попитал невъзмутимо: "Това да го хвърлям ли или ще си го пазите?".  Това, каза, ми е най-големият срам в живота, опашката беше сигурно 3 километра.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт