Спотайват ли се умрели риби във вашите чанти?

• 17 450
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
Аз винаги си избирам огромни чанти, да събират, ако не един , то поне половин труп.
Веднъж носих служебни пари отивам да се отчитам 200 лв по-малко, направо се препотих, какво да направя възстанових си ги ( добре, че бяхме покрай заплата). Започнах да се чудя, как така са изчезнали, не съм я сваляла от рамото. Направо в потрес.

Купих си нова чанта след година , тръгвам да местя всичките джунджурии от едната в другата и да изхвърля вече старата.. изведнъж нещо дрънчи, отне ми 5 мин за да видя, къде е скъсана подплатата. Нали ще я хвърлям , направо я раздрах и започнах , фибички, ластици, часовника ми на фосил (който си мислех, че съм загубила при едно пътуване), резервния ключ на колата (даже не бях усетила, че го няма)  стотинки...много стотинки и двете сто левови банкноти - очите ми светнаха като на коледа.

# 46
Пилешки месца за кучето, надлежно прибрани в дамската ми чанта и забравени там за уикенда - дори и след като ги изхвърлих чантата смърдеше дни наред.

# 47
  • София
Чак умрели риби не съм намирала, но 1-2 кила натрошени солети и бисквити - да. Изгнил банан също. Него го намерих в една раница, която ползвах за съботно-неделни разходки с детето, че събира повече партакеши от дамската ми чанта. После си купих друга и тази я бутнах в гардероба. Бре, мирише на нещо, не мога да разбера на какво и откъде. Един ден случайно я извадих, като ме лъхна - щях да почина на място. Поглеждам - въпросния изгнил банан и шише с вкиснал сок  Sick

Иначе баналните стотинки, касови бележки, ластици за коса и тук-таме по някоя играчка се въргалят из моята чанта.

# 48
Четейки темата, се почувствах направо чистница. А не съм.  Mr. Green Сърдечно благодаря.

# 49
  • на брега на морето
С нищо не мога да се похваля   Blush
Понякога държа гранулирана храна за уличните маци, но бързо й намирам кандидати.

# 50
Четейки темата, се почувствах направо чистница. А не съм.  Mr. Green Сърдечно благодаря.

И аз  Laughing
Чак ми е чудно човек да се хвали с мърлявост  Rolling Eyes

# 51
Не, че се хвалим. Просто можем да говорим за всичко, без свян Wink

# 52
  • в огледалото на живота
Тц,нищо стряскащо не откривам.... Tired
За сметка на това дъното на чантата ми е осеяно с тютюн от цигари.....как мразя това... #Cussing out
А редовно почиствам .......

# 53
Чантата ми е пълна, но пък загнили неща не съм намирала, а не сменям чантите толкова често. Нося какво ли не вътре - парфюми поне два (не знам защо два, честно, понякога съм с трети, който го няма в чантата изобщо  Rolling Eyes), голямо портмоне (но парите не са там, а по всички възможни джобове на чантата), слушалки, които не ползвам, ел. книга, дамски принадлежности, крем за тяло (голяма опаковка, не го ползвам Shocked) и т.н., пренасяла съм ботуши, но и чантата беше по-голяма. Намирала съм дъвка, която се беше измъкнала от опаковката и се в беше поразтопила и един размекнат бонбон Мерси, който бях взела, но не бях изяла (бях на диета тогава) и така си и беше останал. И много касови бележки, портмонето ми прелива, изхвърлям ги на един-два месеца...

# 54
Вчера извадих едно кенче бира от чантата си. Разнасям го от неделя. На излизане от магазина го изтървах. С идеята да го помня кое е и да не отворим веднага него, го мушнах в чантата си. Останалите племенника ги носи в торбата. Всъщност бирата беше основно за него. С бирата в чантата в понеделник се регистрирахме при JP и във формуляра попълнихме, че пием много рядко, което е факт, наистина.
Покрай детето в чантата ми редовно има изсъхнало листенце или прекрасно камъче.
Докато ходех на работа ми беше много удобно там да си прочиствам чантата, у нас сякаш ми е по-трудно.

# 55
Не, никакви умрели риби! Никога нищо странно или забравено няма в чантите ми. Маниакално подредена съм на тема "чанта" и поне по два пъти на ден си преподреждам чантите, вадя всичко изтупвам ги... Изобщо много се дразня на разхвърляна чанта, това ми е кошмар някакъв... И с портмонето съм така...

# 56
  • на брега на морето
Вий представа си нямате какво има в голямата чанта на дъщеря ми smile3544
Затова й купих чанта-плик.

# 57
  • София
Някои от находките ви са удивителни.  Joy
Много често си сменям чантите и прехвърляйки багажа от едната в другата, контролирам наличността. Често обаче ми се случва да забравя къде съм оставила самата чанта. Усещането е ужасно неприятно - трябва ми пиличката, за която съм сигурна, че е в червеното несесрче в чантата, обаче... Къде ми е чантата?  newsm78 Случвало се е да ме чака в колата дълго време след като съм се прибрала у дома, случвало се е да е в единия офис на фирмата, а аз да съм в другия, а се е случвало и да си тръгна с чантата на майка ми, нищо, че са коренно различни.

# 58
  • София
Шепа сухи и натрошени листа. На дъщер ми бяха, естествено. Нейни мръсни и мокри чорапи, старателно омотани на топка и прибрани във вътрешното джобче, да ги изпера като се приберем. Извдих ги поне след седмица.
А най-срамно ми беше, когато една дамска превръзка се беше измъкнала от пакета и намъкнала не е ясно как в портонето ми. Вадя го да плащам в магазина и от там изпада превръзката.  ooooh!

# 59
Кучешка каишка против бълхи на Байер - разпечатана,е,поне е предпазила чантата от вредители  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт