Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 693
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
От мен едни кюфтенца от нахут с млечен сос с тахан  newsm78 Heart Eyes

Станали са страхотни - особено с идеята и да пооставиш цели зрънца. Поздравления

# 181
чак пък страхотни, благодаря ти Simple Smile ами не че беше идея, просто ме мързеше да и играя много много и ги намачках на две на три, абе добре станаха на вкус Stuck Out Tongue

# 182
Здравейте! Преди няколко дни моят любим стана вуйчо и искам да ви почерпя с тортата, която направих за изписването.

И парче:

Рецепта - http://illusion123.wordpress.com/2014/09/10/baby-cake-parfait/

А това е закуската от миналия уикенд - мини палчинки на фурна или йоркширски пудинги, както и да се казват, много са вкусни!

# 183
Катерина, в подобни бурканчета съм виждал да продават овче и биволско кисело мляко - правилно ли съм видял?

Правих маринована скумрия

# 184
Катерина, в подобни бурканчета съм виждал да продават овче и биволско кисело мляко - правилно ли съм видял?

Съвсем правилно, точно от тези млека е, в случая биволско. Гарнирано със забъркано набързо сладко от замразени горски плодове Simple Smile

# 185
Разкош! с апетитните йоркширски пудингчета  newsm10

# 186
  • Бургас

kishaa можели рецептата за нахутените кюфтенца  Praynig

# 187
ето тази е http://goodfood.bg/?go=recipes&p=detail&gf_recipeId=1348  Hug само, че тук са с паста и доматен сос, аз направих само кюфтенцата с този сос:
Скрит текст:
1 кофичка кисело мляко
2 скилидки чесън, настъргани
2 с.л. сусамов тахан
Само, че добавих и копър, но ти не го прави, не се получава добре...   bouquet

# 188
Тайна, тъкмо гледах рецепти с нудъли и ми се въртеше в главата нещо с пилешко да ги направя по китайски. И ти сега съвсем ме съблазни с тази снимка. Какви зеленчуци слагаш - аз мисля червена чушка, морков и тиквичка, че това имам подръка.  lu4a,  Katerina R., много апетитни торти.
Днес у нас имаше свински котлети на фурна с гъби, мед и горчица

и гарнитурките към тях

.
Сега отивам да пека чушки и да правя по рецепта на Пеп-4о, че само ги мисля от два дни.

# 189
  • София
Чопи, сложих морков, зелена чушка и тиквичка.Месото го нарязах на късчета, овалях в нишесте и изпържих в уока, накрая капвам малко соев сос.Зеленчуците ги пържа за много мъничко в уока, поотделно,че тиквичките пускат вода.Първо пържа зеленчуците и вадя, после пилешкото и накрая добавям и тях при пилешкото, да се овкусят от соевия сос.

# 190
Супер, и аз така ще направя, но ще добавя и нудълите. Чак сега видях, че не са оризови, от бобово и грахово нишесте са newsm78. От сухите взех, от Лидл, както вече писах.

# 191
И нещо любимо за подслаждане Бърза ябълкова торта без печене

Ще си оближете пръстите с тази тортичка  Hug

Рецептата е тук: http://vkusnoteka.blogspot.com/2012/11/blog-post_29.html

Хубав ден

# 192
Може ли рецептата Simple Smile

# 193
  • София
И пържена пъстърва за вечеря.

# 194

Ееее, Тайна, май едно и също ни се яде! Laughing Оня ден свинско със зеле, днес пъстървички. Не че ще ти подмина китайското пилешко, де! Heart Eyes Да ми беше по-близко, можеше да се редуваме да готвим и щяхме да имаме свободни дни! Joy

Общи условия

Активация на акаунт