Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 180 228
  • 780
  •   1
Отговори
# 210
Пилешко по китайски.
Моля те за рецептата, защото изглежда страхотно.

Чопи, сложих морков, зелена чушка и тиквичка.Месото го нарязах на късчета, овалях в нишесте и изпържих в уока, накрая капвам малко соев сос.Зеленчуците ги пържа за много мъничко в уока, поотделно,че тиквичките пускат вода.Първо пържа зеленчуците и вадя, после пилешкото и накрая добавям и тях при пилешкото, да се овкусят от соевия сос.

Темата е за четене, девойко!  smile3513

# 211
  • София
  Батето, благодаря за помощта! Не се ядосвай, защото и аз много често гледам само снимките, текста не чета. Peace

# 212
Аз снощи пекох чушки до 12 часа вечерта, за да мога днес да направя това:
чушките на Пеп-4о

не съм ги опитала още, защото ги сложих в хладилника да се мариноват, но миришат божествено. Пеп-4о, благодаря!

# 213
Сладкиш със сладко от сини сливи.

# 214
  • ВАРНА
Една лека торта Мока

# 215
  • Варна
Прелести и вкусотии от всички  newsm51
Иланг страхотна торта
От мен набързо котлети,мусака с патладжани и пилешко

# 216
не съм ги опитала още, защото ги сложих в хладилника да се мариноват, но миришат божествено. Пеп-4о, благодаря!

виж сега , вдъхновението на пеп-4о идва от мен. само като ме погледне и знае какво и как да приготви. така, че трябва да благодариш и на мен.  Joy

# 217
Меганс   chef   ,може ли рецептата за мусаката с патладжани ? bowuu  

и де не е съвсем без нищо,последното парче от сладкиша без яйца на Рени55. Наистина мн.вкусен  Peace

bowuu    bouquet

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 19:19 от fio'

# 218
Пилешко с гарнитура

# 219

виж сега , вдъхновението на пеп-4о идва от мен. само като ме погледне и знае какво и как да приготви. така, че трябва да благодариш и на мен.  Joy

Бонго, много на сериозно си се взел - ако ти си вдъхновението на Пепи, аз ще се обеся публично - на сопата. Само с Пепи не се закачай, че ще дойде оня с пушката - и моята сопа няма няма да ти помогне

и за да не възприемете, че спамя и се заяждам с Бонго (не е виновна душата), представям едно пилешко

Наздраве на всички с любимия ми бърбън и лека нощ

# 220
аз съм им техния верен приятел - кучето. джафкам по повод и без повод. в замяна получавам мръвче  Joy  с една дума и на ловджията (авджията) съм верен помощник.

# 221
 hahaha вдъхновените ми те бе!  Спокойни да сте, тази вечер имахме бобец с краче  Mr. Green салата с рАкия, така че и за двама ви има почерпка (Баце, знаеш, че бърбън не уважаваме ние. Гроздовицата на Мише е еликсир   Drunk
Ей сега ще се редактирам с документицията

# 222
..... тази вечер имахме бобец с краче  Mr. Green
от мравка или от комар  hahaha

# 223
 Naughty от шопар  Mr. Green

Меганс, всичко е много апетитно, но на бутче се нареждам   bouquet

choppi, радвам се, че си харесала чушките (най-вече, че зарибих някого, да не съм сама в нещастието си да пека и беля)  Blush Аз да ти призная опитах само соса с парче хляб, самите чушки тази партида - още не съм.

Последна редакция: чт, 11 сеп 2014, 21:45 от пеп-4o

# 224
джаф, джаф .... метай го в копанята  Joy

Общи условия

Активация на акаунт