Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 372
  • 780
  •   1
Отговори
# 60
  • забравих си мисълта...
У нас отново и отново баница със сирене без яйца.

Отново и кекс с плодове, този път само със сини сливи

Пикантни картофки на фурна

# 61
mimi0585, страхотни козунаци, и аз скоро си мислех, че отдавна не съм правила. Venetta, Тайна, както винаги на ниво се представяте. Поздравления за всички, които публикуват в темата.
Аз днес се записвам с една пилешка супа от домашна кокошка, много подходяща за това дъждовно време

и бутерки с различна плънка за закуска имаше

# 62
# 63
еййй  забравихте го бат`Бонго. никакви кокалчета , никакви мръвчета.....
отсъствах няколко дни и ще ме уморите от глад. Laughing

# 64
 Hug Hug Hug привет,да ви почерпя,днес малкото ми слънчице става на 4 годинки!
купешка торта  Blush

за вкъщи си поръча скара и картофки  Heart Eyes

салата

# 65
  • Пловдив
Специално за Бонго,

# 66
можели рецептата за пилешката супа с забулени яйца и зеленчуци,много апетитна изглежда   bouquet  Heart Eyes и ако може за баницата на розички,ще ме извините за нахалството ама много ми се прияде ... Blush

# 67
ако си няма име туй нещо може да го кръстиш "... ала Бонго"  hahaha

# 68
  • Варна
Даниелка ЧРД на слънчицето ти  newsm51
Великолепни неща сте приготвили всички  newsm51
От мен набързо пилешка супа,кюфтенца,пържолки и бисквитена тортичка с целувки

# 69
и бисквитена тортичка с целувки[/i]

ето за това е хубаво да се казва какво е показано на снимката  Laughing
на пръв поглед го помислих за качамак и се чудех за какво са му целувки  Joy

пп. да не вземеш да се обидиш душко   bouquet

# 70
Страхотна тема и поздравления на всички, които показват такива вкуснотии. Аз не съм много по готвенето, но от време на време ме хващат разни мераци и опитвам да готвя какво ли не. В някои случаи доста неуспешно, в други пък да си оближеш пръстите Simple Smile

Закуска ми от тази сутрин. За мен чабата, спанак и яйца бенедикт, а за половинката- чабата с бекон и яйца Simple Smile Докато успея да снимам и той вече беше започнал да яде. Нямах намерение да снимам, така че извинявам се за неугледния вид на снимките.

Скрит текст:

# 71
следващият път го снимай как яде  hahaha

# 72
Смятам, че видео ще е по удачно, тъй като с снимки няма как да документирам, как му плющяха ушите от щастие  Joy

# 73
  • сред люляците
можели рецептата за пилешката супа с забулени яйца и зеленчуци,много апетитна изглежда   bouquet  Heart Eyes и ако може за баницата на розички,ще ме извините за нахалството ама много ми се прияде ... Blush
Баницата има линк над снимката, но ето още веднъж http://ilrai.blogspot.com/2014/09/blog-post_5.html
 Peace

# 74
за закуска беше баница без яйца

може ли да споделите рецепта
[/quote]

фини кори "Биляна", много съм доволна от тях и последните 3-4 месеца само тях ползвам.
намазах тавата с мазнина, вземам лист кора поръсвам с много олио или зехтин и слагам сирене, навивам на руло и така направих 4 кори, а останалите прибрах за следващ път. подредените в тавата кори напръсках с разтвор от 1/4 ч.ч. газирана вода и 2 с.л. олио и метнах в загрята на 200 градуса фурна без вентилатор.

Общи условия

Активация на акаунт