Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 408
  • 780
  •   1
Отговори
# 75
Черпя с едни Еклери

И едно хлебче с бяло и черно брашно със слънчогледови семки

# 76
labrex, по тази http://mousseofcoloursanddreams.blogspot.com/2014/08/blog-post_29.html,
Скрит текст:
на някой от тук е, но ?! само си модифицирах някои неща /смесих крема сирене+ извара и увеличих малко количеството им, сложих 40-50 гр брашно и 1 с.л. нишесте, моето какао е някаква смес с сухо мляко, ама стана си супер сладкиш, даже не им стигна  Joy , поръчката е следващия път поне двойна доза.

вели, благодаря!  bouquet

Понички-бухтички

# 77
Бухти със сирене

# 78
можели рецептата за пилешката супа с забулени яйца и зеленчуци,много апетитна изглежда   bouquet  Heart Eyes и ако може за баницата на розички,ще ме извините за нахалството ама много ми се прияде ... Blush
Скрит текст:
Може разбира се,ама понеже както казах супичката е импровизация, ще ти напиша аз как направих.Нарязах на що-годе дребно 2 чушки, една глава лук, едно снопче перца от лук, 3-4 моркова, 2 скилидки чесън, половин люта чушка и задуших цялото това нещо.После добавих свареното и нарязано пилешко (варих го много малко, колкото да побелее леко).ПОзадуших още малко така. После добавих водичка, подправки и оставих да се вари.Пред това време си приготвих 2-3 бурканчета доматен сок (нямах пюре, за това слагах на око, исках да ми е по-доматено).Добавих малко брашънце, за да се посгъсти, после доматен сок, подправките бяха на вкус, но мисля, че голяма роля изигра босилекът , който сложих за вкуса.Та така, 1/2 шепа сух босилек или връзка пресен (може и по-малко,зависи кой как го обича), черен пипер, сол, малко мерудийки и готово. Да не забравя, че сложих и малко зехтин/олио 50/50! На края малко преди да изключа, чукнах едно по едно яйцата вътре, слагаш колкото ти е кеф, аз сложих 4, но мисля, че следващият път ще са повече, че аз обичам, а те стават много вкусни.след като се оформят, натрошаваш сиренето (аз си бях купила натрошено специално за тази супичка, защото хем е по-евтино, пък е и вкусно и ми спестява трошенето хаха).Оставяш още малко да поври, после гасиш котлона и добавяш ситно нарязан магданоз и ваоля !   bouquet Обяснението беше дълго, но повярвай ми, много е лесна , а и наистина много вкусна!  Heart Eyes

# 79
ilrai78,благодаря много и се извинявам за недоглеждането   bouquet
kishaa,благодаря и на теб,много добре си обяснила,точно като за мен  Hug до края на седмицата ще ги направя,пък и ако ми се получат.... ще ги снимам  Simple Smile

# 80
еййй  забравихте го бат`Бонго. никакви кокалчета , никакви мръвчета.....
отсъствах няколко дни и ще ме уморите от глад. Laughing

Да подминеш Джолана ми с такова невнимание #2gunfire
А сопа де...

# 81
  • София
Чолбур.

# 82
lipodve, много апетитни еклери.
Традиционната съботна закуска у нас - палачинки

и едно печено пиленце за обяд, гарнитурата още не съм я измислила

# 83

Тайна, ако не е тайна  Rolling Eyes какво представлява това и откъде му идва името? Как го приготвяш ?

# 84
Плодова торта.

# 85
  • Варна
Вземам си еклерче,поничка от Лабрех,бухтичка от Росонера,топвам си с резен хлебче от чолбура на Тайна и палачинка  с парченце от тортичката на Мими
От мен свинско със зеле котлети,кюфтета с картофено пюре и мързеливи чушки бюрек на фурна

# 86
  • София

Тайна, ако не е тайна  Rolling Eyes какво представлява това и откъде му идва името? Как го приготвяш ?
Рецептата е от тук!
http://yoli-www.blogspot.com/2013/10/blog-post_8.html

# 87
Благодаря за експедитивността. Видях изпълнението на Йоли - права е, че се подвизава под разни имена, но е страшно вкусно особено с натрошено сирене, както си го направила

# 88
  • Бургас
Лабрекс, Росонера - страхотни бухтички!   bouquet
Тайна, чолбурът - мммммм... а по-назад мярнах едно пиле пак от теб, и пак майсторско!
megansg, как е вкусно и изобилно у вас! Ще си дръпна кюфтенце, че отдавна не съм правила.

У нас паниран патладжан с доматен сос

свински хапки

кекс

солени и сладки кошнички

# 89

Рецептата е от тук!
http://yoli-www.blogspot.com/2013/10/blog-post_8.html

Баба ми прави същото, но с прясно мляко, опитайте и така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт