Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 663
  • 780
  •   1
Отговори
# 90
еййй  забравихте го бат`Бонго. никакви кокалчета , никакви мръвчета.....
отсъствах няколко дни и ще ме уморите от глад. Laughing

Да подминеш Джолана ми с такова невнимание #2gunfire
А сопа де...

принципно не подминавам такива вкусотийки. но няколко дни не съм се мяркал тук и не съм разглеждал страниците назад.  би трябвало на всяка страница да има нещо за бат`Бонго. иначе страницата я пиши бегала.
благодарско за джоланчето !!!!  Laughing

# 91
Как да си направим Домашен течен шоколад, стъпка, по стъпка:

http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/09/blog-post_6.html

И едно Фитнес пиле с авокадо сос:

Рецептата: http://vkusnoteka.blogspot.com/2014/09/blog-post_5.html

Приятен уикенд  Hug  chef  bouquet

# 92
Привет момичета и момчета!  bouquet

Много вкусотии сте приготвили, преглъщам шумно, както винаги, разгеждайки снимките!

Ето и моите три предложения:

Любимата закуска на моите момчета - принцеси с кайма и кашкавал:

И понеже в предишната тема се засегна честта на едно от любимите ястия у дома, аз пък си я защитавам - ризото с микс от горски гъби и бекон (ouzoman, специално те черпя  Wink):

А тъй като не е редно да няма десерт, завършвам с един сладолед с маскарпоне:

# 93
  • varna
Уинди,как правиш принцесите така,че да не се събира каймата в средата на филийката?Моите никога не стават по този начин.

# 94
Уинди,как правиш принцесите така,че да не се събира каймата в средата на филийката?Моите никога не стават по този начин.

Ще изчакам отговора на Уинди, преди да се намеся - и на мене не се събира ...Но може и да има друг секрет и искам да го знам

Бонго, поглеждай, момичетата се стараят и аз се мъча да сготвя, а не пиши страницата направо бегала - само ти губиш bowuu

# 95
  Привет! Днес - по-мързеливо - сандвичи пицички

гръцка салата с макарони

и скара

# 96
 Привет! Днес - по-мързеливо - сандвичи пицички

Тина-Рина, много постни пицички - нещо ми напомнят  newsm78

# 97
нейните принцеси не са само с кайма , а и с кашкавал.  Laughing
като настържеш кашкавала и го смесиш с каймата не би трябвало каймата да се сбира. а ако сложиш и едно яйце в тази смес би трябвало да получиш като нейните принцеси.
друг вариант е да използваш кайма за принцеси (готова).  също не се сбира по средата.

# 98
нейните принцеси не са само с кайма , а и с кашкавал.  Laughing
като настържеш кашкавала и го смесиш с каймата не би трябвало каймата да се сбира. а ако сложиш и едно яйце в тази смес би трябвало да получиш като нейните принцеси.
друг вариант е да използваш кайма за принцеси (готова).  също не се сбира по средата.

Много добре, Бонго, но знаеш ли какво има в готовата кайма за принцеси? Отврат ...
А яйцето и кашкавала не помагат много - трябва и леко да поразредиш каймицата ... Mr. Green ама да видиш и мнението на Уинди, а ?

# 99
Цитат на: Батето със сопата link=topic=797950.msg28965759#msg28965759
[color=blue
Много добре, Бонго, но знаеш ли какво има в готовата кайма за принцеси? Отврат ...
А яйцето и кашкавала не помагат много - трябва и леко да поразредиш каймицата ... Mr. Green ама да видиш и мнението на Уинди, а ?[/color]
все пак не коментираме съдържанието на готовата кайма. само констатирам ,че не се събира.  Laughing  иначе знам ,че ако хляба е сух той ще дръпне влажността на каймата. за това филията се маже лекичко с масълце.  все пак Уинди да си каже мнението.

# 100
Леле, голяма дискусия съм предизвикала с моите принцеси... Laughing

В каймата (за предпочитане смес) слагам яйце (според количеството кайма, едно или две, но мънички), кашкавал (настърган на едро ренде), една лъжица доматено пюре и задължително шарена сол. Омесвам хубаво и оставям за през нощта в хладилника. Така хем избягвам свиването, доколкото е възможно, хем ми е по-лесно да разнеса каймата върху филиите. Не мажа с масло (забелязах, че тогава сместа се плъзга по него и се събира), но и не ползвам много сух хляб. Задължително разнасям каймата добре и равномерно, като гледам да "запечатам" хубаво ръбчетата. Това е, няма тайни, но и все пак си зависи от каймата. Има такива, дето каквото и да ги правиш, си се събират и това е! Peace

# 101
  • София
Печен патладжан, вместо пържен.

Пиле с ориз и зеленчуци,в тиган за паеля.

# 102
От мен един невероятен десерт - шоколадово суфле!  smile3503

Рецептата и особеностите, които открих можете да видите тук - http://chocolatekitchen21.blogspot.com/2014/09/blog-post_6.html

# 103

Много изкушения тук, както Windy е написала - шумно преглъщам! Crazy Heart Eyes  bouquet  chef  bouquet  chef  bouquet

И вкъщи гъбена супа - от кладница и печурки,

свинщинки със зеле,

и орехов сладкиш.

# 104
  • София
  Лабрекс, за утре съм си приготвила свинщинки и зеле, даже мислех тази нощ да го сложа в гювеча,та утре рано да ми е готово. Peace
Нощното ми зеле с ребърца, в гювеча!Топи се в устата.Готвено от 00 до 10.15 ч.

Последна редакция: нд, 07 сеп 2014, 10:22 от Тайна

Общи условия

Активация на акаунт