Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 120-та тема

• 179 668
  • 780
  •   1
Отговори
# 105

Лабрекс, за утре съм си приготвила свинщинки и зеле, даже мислех тази нощ да го сложа в гювеча,та утре рано да ми е готово. Peace

Тайна, слагай, слагай, още по-вкусно ще е в гювеч! Heart Eyes Като не щАт мъжете само зеленце (аз и на него си мога), слагам и разни свинщин(к)и!  Laughing   Peace

# 106
От мен: Подарък от мен  за много близка приятелка за рожденият ѝ ден-торта Фереро Роше ( най-трудното в тортата беше намирането на бонбоните, тъй като фабриката почива през лятото до края на Септември и за това зареждат по магазините едва края на септември. Но това ми го обясниха в последният магазин, в който отидох....а те хич не бяха малко). Но всичко си струваше. Много  е лесна и вкусът е МММММММММММММ

# 107
Сега ще се запиша и аз в темата, още в началото, че само като следя и ми е по-трудно Simple Smile

Сладко от червени чушки.

От няколко дни всеки ден го ям на закуска върху препечена филийка с масло, сирене "Ескуиза" и сладкото. И по този повод ще се наложи да направя поне още две дози.

# 108
Палачинки за закуска  Wink

# 109
  • varna
Уинди,Бонго,благодаря ви!Това,че се слага доматено пюре ме изненада приятно.Ще го пробвам и аз!  chef  bouquet

# 110
дом.пюре не е задължително. въпрос на вкус е все пак. ти може и друго пюре или някаква друга съставка да сложиш. важното е да го изядеш после.  Joy

# 111
Хлебчета с шунка

# 112
  • София

Лабрекс, за утре съм си приготвила свинщинки и зеле, даже мислех тази нощ да го сложа в гювеча,та утре рано да ми е готово. Peace

Тайна, слагай, слагай, още по-вкусно ще е в гювеч! Heart Eyes Като не щАт мъжете само зеленце (аз и на него си мога), слагам и разни свинщин(к)и!  Laughing   Peace
Лабрекс готово е, сложих снимка в предишното ми мнение.Стана чудно,топи се в устата.Сложих го снощи в 00.10 ,изключих го днес след 10.15.
Скрит текст:

# 113
  • Варна
От мен пирожки,кифлички със сирене и наденички

# 114
От мен едни мекици за закуска и питки от същото тесто с малко помощ от Бонго за златиста коричка      

# 115
нещо се губи питката за Бонго  newsm78  още ли обикаля нивата ?

# 116
От мен :
пържена рибка снощи, снимана на тъмно

закуската- милинки

и една френска селска торта, рецептата на сладкарница Канея

и парченце

# 117
Бонго, средната на първия ред ми се струва най-голяма, за тебе е Simple Smile

# 118
И понеже в предишната тема се засегна честта на едно от любимите ястия у дома, аз пък си я защитавам - ризото с микс от горски гъби и бекон (ouzoman, специално те черпя  Wink):
Благодаря ти, Уинди Simple Smile
Изглежда наистина впечатляващо и много вкусно.

# 119
Как бих си отмъкнала една вкусна палачинка и за откриване на нови вкусове, ще си я намажа със сладкото от червени чушки. Никога не съм опитвала такова сладко, изглежда чудесно! Simple Smile

Аз пък ще ви приканя да си отчупите парченце от домашното ми хлебче. Имам си и скромен повод да почерпя - 2 годинки, откакто си имам лично виртуално местенце (или иначе казано - блог).

Ирландско содено хлебче

И разрез:

http://mousseofcoloursanddreams.blogspot.com/2014/09/blog-post.html

Страшно лесно се приготвя - с малко продукти, за нула време, без втасване (все пак е със сода), почти без месене и е много вкусно. Заслугата да го открия е Йоли от "Вкусно с Йоли".

Да ви е сладко! Хубав ден желая на всички!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт