Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 016
  • 726
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро и благодаря за новата тема.
 newsm79 newsm79 newsm79
Аз днес ще търча по задачки, така че изчезвам.

# 46
  • София
Добро утро и от мен  smile3534

Черпя ви един топъл шоколад, че вече си е хладно сутрин.
Скрит текст:

Хайде да си събера и аз прашец  newsm79 newsm79 newsm79

Лек ден на всички и стискам силно палци на тестващите се  Hug

# 47
  • Бургас
Хайде и аз да се наредя под розовия прашец ...

newsm79 newsm79 newsm79

Скрит текст:
... че тъкмо приключихме със бебеправенето за този месец и ще ми е нужна дозичка късметлийски бебешки прашец. Бях ви казвала, че мъжо се контузи миналия месец, ами няма по-голямо приключение от това да правиш бебе с почти обездвижен мъж   hahaha Да видим каква сме я свършили.

Фло, темата е прекрасна. Пожелавам си всеки ден да виждаме поне едно положително тестче в нея.

Стиснати палчета за всички, които ще се тестват днес. По стара форумска традиция, би трябвало и аз да почвам с тестовете от днес включително (вчера ми беше ову-то), само дето не са пристигнали още  #2gunfire

Това е засега от мен ... хубав и успешен ден, момичета! Hug  bouquet

# 48
Добро утро.
 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 newsm79 да си взема и аз от прашеца. Да си събирам резерв за декември - януари някога чака.
Стиснати палчета и от мен за всички тестващи се днес.
fl0ri7a мерси за топлия шоколад.

# 49
  • Някъде там край морето
Добро утро Simple Smile Тестващите се - бързо на отчет.
Нареждам се и аз под розовия прашец, нищо, че нямам прахосмукачка на телефона Wink
Да ви се оплача - малкият ми бръмбарчо е болен. Не спа въобще снощи миличкия, някаква гадна хрема го мъчи. Скоро влизахме в болница заради хрема дето премина в бронхит и направо ми е свито сърцето. Почнах го снощи с капки с клеева тинктура. Дано бързо се оправи, че и на сватба трябва да ходим в събота...

# 50
Добро утро, момичета!
Взимам си и аз от розовия прашец, че нали и без това момиче искам  Simple Smile .
Все още си чакам лелката, но продължава да ме наболява корем, така че сигурно още днес ще дойде.

# 51
Добро Утро и от мен!   bouquet
Фло,страхотен горещ шоколад!Отпивам веднага...ммм..благодаря!  Hug
Sarah Lou,стискам силно палци да му се размине бързо на детето...  Praynig Hug
Събирам си и аз розов прашец  Wink  Hug
 newsm79 newsm79 newsm79
Чакам Нектаринка да развее положителен тест,а и не само тя.Който се е тествал да заповяда на отчет,моля!  Laughing  Laughing
Хубав ден на всички!   bouquet

# 52
добро утро
 fl0ri7a честита годишнина ,да се обичате много   bouquet
темата е чудесна  Heart Eyes
 Sarah Lou  оправяйте се бързо.
мел съжалявам за лелката ,но пък идва друг месец нали  Hug
на всички който се тестват днес стискам палци силно.
хубав ден от мен момичета.

# 53
  • Пловдив
Запис,
Абе момичета чували ли сте твърдението че ако няколко момичета примерно работят в един офис ил иза заедно по цял ден, месечните им цикли се изравняват  Rolling Eyes мислите ли че е вярно?

# 54
Добро утро, сладурки!  Hug

# 55
 newsm79
Все ще е останала някоя трохица след вас, ще си я прибера!
Чакам да се пише, гледам, а то нова тема има захваната. Фло, прекрасна е, благодаря!
Затъжила съм се и съм се размислила за Веси! Ако четеш от балкона, слез и кажи две думи как си? Hug
Нова тема, нов късмет!  bouquet

# 56
  • София
fl0ri7a, прекрасна тема  Hug Честита годишнина! Да сте живи и здрави и в най-скоро време да увеличите семейството с още 1 член.   bouquet

merita, вярно е Simple Smile Ние сме 3 момичета в нашия офис и имаме разлика само с няколко дни. Даже по едно време на 2 им идваше в един и същи ден.

Мел, съжалявам за лелката, но този месец вече ще е вашия  Hug

Аз съм затрупана с работа и на всичкото отгоре вчера възникнаха разни проблеми, които ме карат да започна да си търся нова работа още по-сериозно. Така са ме хванали нервите, че ми треперят ръцете и се задушавам Tired И ММ снощи искаше джиджи-биджи и един час не може да ме предразположи, накрая стана и отиде да гледа TV  ooooh!

maya_the_bee, Нектаринке, какво ще правите за първата годишнина? Ние утре заминаваме за Рибарица. Ще изкараме уикенда с кумовете.

# 57
  • София

Витаминка,кой е малкия човек от снимките?Прекрасни са  Heart Eyes замириса ми на бебчета  Flutter

Ами те всъщност са няколко различни бебчета, аз с това се занимавам допълнително, да ги гушкам, приспивам и снимам  Laughing

koricimu, тоооочно такъв ми трябва   Hug Hug Hug

merita , чувала съм, но идея си нямам дали е вярно  Laughing

# 58
Vitaminka, снимките наистина са страхотни, сладка работа имаш   Simple Smile.
Флори, темата е страхотна.

# 59
  • Be realistic - plan for a miracle.
Да взема да се запиша, преди да сте напускали всички положителни тестове (както съм сигурна, че ще бъде този месец  Heart Eyes )

Някой по-нагоре беше пуснал топъл шоколад - това за мен е напитката на есента. Обожавам да го пия, когато захладнее, замирише на дъжд и листа и въздухът се насити с миризма на печени кестени. Сядам на едно кафене до СУ, залепвам се на маса до прозореца и ако завали - кеф... гледам капките дъжд и бавно си отпивам.

Днес станах с дупето нагоре, честно. Много ми е негативно и кривичко. Иначе ... вървя по улицата към работа и на всеки 2 крачки - бебе в слинг. Започнах да ги броя. От метрото до работа станаха 11. Щастливи бебета, с щастливи майчета. Сладки, усмихнати, мекички...  Heart Eyes

Аз съм си "заплюла" тази тема иначе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт