Септември пред нас е вече, дано ни донесе мъничко човече!-Тема 85

• 24 102
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Добро утро, момичета!
Успешна седмица, само с добри вести! Днес е Малка Богородица - честит имен ден на празнуващите и който вярва, може да замеси една пита според случая си -за здраве на децата, леко раждане на бременните.
Бъни, дано се засили чертичката! Peace

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 09:37 от Autumn*

# 466
Добро утро и от мен!
Нектаринка, ЕлиД-желая ви много щастие, единност и сбъднати желания!

Бъни, утре повтори теста.

Благодаря за кафето Simple Smile

При мен нищо ново, чакам лелката да мине и да продължаваме, че и двавата много искаме.

# 467
Добро утро, момичета!

Витаминкааа, честито   bouquet

При мен нищо ново, тази седмица ми се пада О, така че от днес ще наблягаме на кекса  smile3521

Лека и успешна нова седмица на всички  Hug

# 468
  • София
Бъни, ако питаш мен си е хубава чертата, защо не пуснеш един кръвен в Цибалаб (моя вчера стана за 1ч) Или купи един престо, който е с по-малка чувтвителност от твоя и пробвай него.
Момичета, на мен ми е все по-трудно да меря Т, защото към 3-4ч винаги се будя и адски много ми се пишка. И за сега стискам, но ми казаха, че не трябва.
Аз никога не съм ставала да пишкам посред нощ, а от 12ти ден след О задължително се будя и през деня ходя честичко, което също за мен не е обичайно.
Гадене нямам никакво.
Гърдите са ми много напрегнати, даже вчера гледах да си изровя по-отпуснат сутиен, защото от сутиените още повече ме дразнят. Не са ми потъмнели ореолите.
Вчера пробвахме да видим нещо на ултразвука, но е още раничко, лигавицата ми е бомба - 17мм с тоя утрогестан Laughing

Последна редакция: пн, 08 сеп 2014, 09:39 от vitaminka

# 469
  • София !
Ох, така се притесних, че направо треперя ..
Утре сутринта ще повторя теста, имам още 2 . И ако и там има чертичка, значи е, ясно .
Дано да си е, чертичка за Б. . Аз един единствен път съм виждала изпарителна на Шуар-Чек, обаче се появи след часове . А, тази си излезе към 4-5 мин. . Ох, да ми мине малко еуфорята и пак ще пиша . Сега ми е, едно такова притеснено . Хем го мисля дали е, истинска, хем се притеснявам, ако е, дали всичко ще е, наред  ooooh! .

Hug Hug Hug
Витаминка
Скрит текст:
, аз съм от София, но мъжа ми е, от Самоков ( то е, доста близичко ) . Та за сега сме тук .
Тук мога само в болницата да пусна кръвен тест, обаче няма кой да гледа малката  Confused . А, хич не ми се иска да я мъкна с мен по болниците в бацилите и вирусите . Ако имаше кой да я гледа, направо ще тичам на там  Crazy . Ще пробвам утре с още един тест, да видим .  Hug

# 470
  • София !
Сега видях, че днес е, Малка Богородичка  Heart Eyes !
Момичета, желая на всички вас и семействата ти ( както и на моето ) - да сме живи и здрави, много късмет, успех, само хубави моменти за напред и скоро на всяка една от нас да се случи чудото, което толкова искаме и чакаме  Hug Hug Hug !

# 471
vitaminka, за ареолите е още рано да потъмняват, също и да се види нещо, но резултата ти е супер. След 1-2 седмици ще може да си видиш точицата. Peace

# 472
  • София
О, да... ама чисто любопитство, нали постоянно ултразвука му се пречка, докато работя  Laughing казаха ми след 5-6 дни трябва да се види вече, защото бил с хубава резолюция и от 4 седмица и 2 дни хващал нещо.

# 473
Ех, прекрасно! Най-доброто работно място за бременна жена имаш - като забременея ми се иска да вися всяка седмица на ехограф. Embarassed

# 474
Добро утро и от мен  Hug

Честит имен ден на всички, които носят прекрасното име Мария   bouquet Мацето честит празник, бъди здрава, и догодина горда мама на едно здраво бебече   bouquet
Бъни и аз виждам  чертичката, дано е това, което искаш. Стискам палци  Hug
Есенче ти как си?  Grinning
Хубав ден и успешна нова седмица от мен  Mr. Green

# 475
  • София
vitaminka верно работиш на егаси мястото, искам и аз всеки ден да съм на УЗ. Иначе не виждам смисъл да мериш БТ и да стискаш да пишкаш. Недей защото аз от такова стискане цистит съм си докарвала.

Autumn* замеси ли ми погача?

Vanesita Благодаря мила   bouquet според леля ми Малка Богородица е всъщност именния ми ден, тъй като е рождението на Богородица..

bunny : )  чертичката си е там, утре или още довечера препишкай още един. Колко да му е Simple Smile

# 476
  • София
Добро утро момичета,благодаря за кафетата и шоколадите
Витаминка вече те чака голямото пишкане все по често,никакво стискане,браво и за лигавицата и аз нямам търпение да почна утрогестана да подготвям матрака  Joy.И моята лелка е към края от петък почвам тестовете за О.че доки го няма и трябва да се ориентирам сама...
Бъни теста Клиър ли е,да знаеш че той дава доста силна изпарителна,погледни го сега ако я има значи може да се надяваш,ако не се вижда е била изпарителна,дано си е там.Аз онзи ден като си направих Клиър такава черта се появи,даже снимах и исках да ви я кача,толкова силна беше,но изчезна и бях сигурна че е изпарителна и се отказах да си давам и да ви давам надежда......
ЕлиД честита годишнина,много любов и разбирателство   bouquet

# 477
  • От Луната
Юхууу какви новини! Бъни  Hug има чертичка  Mr. Green . Утре пак, няма да ми писне да гледам чертички по две по две по две ... хайде за всички да има! Simple Smile

Витаминка, какъв матрак само 17мм ехааа Simple Smile Браво! Ако не ти се мери БТ не я мери, само се стресираш. Simple Smile Всъщност до кога планираш да мериш? Нали не се мери през цялата Б, защото ако е така, аз отказвам  Joy

Момичета, благодаря ви за подкрепата. Трудна година беше, но ме направи по-силна, имаше и хубави моменти - сватбата, дипломата (макар и изстрадана беше голямо облекчение). Само бебо да дойде и ще съм пак весела и щастлива Simple Smile  Hug

Джой, и ние и ние Simple Smile
Есенче, аз не вярвам много, много, но ще замеся пита Simple Smile Някакво желание вътрешно имам Simple Smile Честит имен ден на всички именници! Simple Smile
Ели Д, честита годишнина. Много любов и разбирателство!
Суити, Голдън, Сузими, Mañana, Азира, Лоли, Бананарама, Мел и всички които забравям  Hug  Hug Hug

# 478
Маце, честит празник! Желая ти здраве, щастие,
много късмет и успешна бременност с пухкав финал!
[/i]

# 479
  • София
Маце, (честит имен ден Heart Eyes)  аз предполагам, че до края на месеца, ако всичко е наред ще трябва да спра работата, защото при нас е интензивно отделение и хич не е за бременни, особено с тия нощни смени.
Сега трябва да ми облекчат графика, но не зная как ще стане, защото напоследък сме малко като персонал и няма кой да ме замести. Имам доста нощни дежурства и се притеснявам  Confused
Иначе то май няма смисъл да меря, утрогестана си е прогестерон и той се грижи достатъчно добре за температурата  Laughing Която между другото, никога не е скачала до и над 37, сега я поддържам 36.8 - 36.9. А преди О ми беше 36.2 - 36.4, та съм си такава студенокръвна.
Гледам, че в бременните графики мерят от страх да не падне (аборт) до някоя-друга седмица и спират, но аз май няма да се занимавам вече. И без това не е от най-приятните неща Laughing
Сега се чудя, дали от тоя самосиндикално приеман утрогестан няма да подпухна в повече матрака... дали би имало проблем при по-дебела лигавица? Ще питам тая вечер някой док.
Иначе го слагам 2 пъти по 1 глобулка, в минимална доза.

Общи условия

Активация на акаунт